ANA KONU

C sınıfında (hatchback) Mart ayı satışları:

GOLF: 1337
1 SERİSİ: 257
LEON: 517
EGEA: 214
ASTRA: 210
A3: 177
A SERİSİ: 154
V40: 144
AURİS: 108
FOCUS: 107
308: 92
DS4: 80
MEGANE: 80
İ30: 69
CEED: 46
PULSAR: 23
CIVIC: 22
GIULIETTA: 12
MAZZDA 3: 10
Zam yedikçe çoşuyor maşallah [emoji3]

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sahibini tanıyorum ama bundan haberi yok bakalım düşecekmi buraya [emoji3]
d8f4f0102ee713b94d98782249d7cd53.jpg

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostlar ufak bir maruzatım olacak. Geçen gün aracımızı yıkarken ön canımda iki adet ufak taş izi gördüm. Azıcık kavlamış, canımı sıktı. Bir kaç cam tamiri yapan yerle görüştüm yaparız dediler. Ankara’da daha önce iş yaptırıp memnun kalmış olduğunuz cam tamiri yapan usta veya işletme önerebilir misiniz?

725AC975-2B6B-4397-9D7E-6F6BA2FCFCC0.jpeg

Banka kartını kızım orta bardaklığın arkasına düşürmüştü, orta konsolu sökmeye gözüm kesmedi arka hava kanalını söküp almaya çalıştım ama oradan ortaya ulaşılamıyor. Kafama takılan konu ise fotoğrafta bahsettiğim hava kanallarının arkasını görüyoruz, ve birbirine tutması için fabrika çıkışı plastiği eritip yapıştırmışlar yani söktüğünüzde yerine oturmuyor arada boşluk kalıyor, söküleceğini tahmin edemiyorlar mı ya da bu parçanın? Çözüm önerisi soracağım ama eritip yapıştırılsa bile takarken tekrar çıkıyor yerinden.

2.jpeg

Banka kartını kızım orta bardaklığın arkasına düşürmüştü, orta konsolu sökmeye gözüm kesmedi arka hava kanalını söküp almaya çalıştım ama oradan ortaya ulaşılamıyor. Kafama takılan konu ise fotoğrafta bahsettiğim hava kanallarının arkasını görüyoruz, ve birbirine tutması için fabrika çıkışı plastiği eritip yapıştırmışlar yani söktüğünüzde yerine oturmuyor arada boşluk kalıyor, söküleceğini tahmin edemiyorlar mı ya da bu parçanın? Çözüm önerisi soracağım ama eritip yapıştırılsa bile takarken tekrar çıkıyor yerinden.
/monthly_2018_04/2.thumb.jpeg.42f442835190b9bf60222ffda6aef067.jpeg
Hocam nasıl söküleyeceği ile ilgili youtube da video var. Forumdan bir arkadaşımıza ait. Smokemotion diye aratırsanız kanalını bulabilirsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam nasıl söküleyeceği ile ilgili youtube da video var. Forumdan bir arkadaşımıza ait. Smokemotion diye aratırsanız kanalını bulabilirsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Doğrudur hocam videoyu izledim montajı anlatıyor, ben korktum açıkçası söktüğüm yerdeki gibi tam otumazsa yerine trim sesi olmasını hiç istemem, karttan vazgeçtim artık yenisini çıkaracağım düştüğü yerde de ses yapmaz sanırım, aklıma takılan bu parçaların tek sefer takılmaya yönelik düşünülmesi [emoji848]

Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-astronottan-nasa-gorevimden-dolayi-satiyorum-551328182/detay
İşte böyle "doktorrrr'dan"  daha karizmaları gelir ilan verir havasını atar . Helal olsun

Satıcı gassarayın eski teknikdirektörü galiba.

Maalesef komisyoncu şahıslarda gördüğüm ortak nokta orası burası değişmiş araçları şusu busu yapılmış bunlar haric nokta hatasız lafları.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birde şunu ekleyim ben!

Doktordan !! 

Ne +sı var şimdi bunun? Aracın koruyucu aşılarını mı yapmış bizzat?

Ben doktordan araç almamayı tercih edenlerdenim!

Doktor adam iyi para kazanır nasıl olsa ertesi gün yenisini alacak kapitale hep sahiptir

4000-5000 devir motorun suyunu çıkarır yorar  aracı hırpalar! (Benzin parası dert değil)

Züğürt doktor varmı ? Vardır tabi!

Okmeydanı acilde 24 saat nöbet tutup az paraya 240 hasta bakan hasta yakınından  dayak yeme potansiyeli hep olan doktorun sinir yolları deforme olur. Acısını yine kendi aracından çıkarır

657 düz  devlet memuru en iyi satıcıdır. Bütün gün işyerinde relax kafa intertette gezinir . Kafayı boşaltır. Aracına gül gibi bakar özenir ekonomik yormadan soft kullanır. Bu adamdan araba alınır geçilir

Golf 8 kamuflajsız kameralara yakalandı diye oto haber var ama fotodaki bildiğimiz Golf 7 :)  Hatları daha keskin olacak ve 2020 de yollarda vs. demiş :)

Arkadaşlar bugün lastik havalarını tamamlarken 225x45 17 (33psi*4)+40PSİ yaptım.

Aracı aldığımdan bu yana stepneyi ilk kez kontrol ettim 16PSI ye düşmüştü! :(  40psi yaptım doğrudur herhalde!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar bugün lastik havalarını tamamlarken 225x45 17 (33psi*4)+40PSİ yaptım.

Aracı aldığımdan bu yana stepneyi ilk kez kontrol ettim 16PSI ye düşmüştü! :(  40psi yaptım doğrudur herhalde!
iyi yapmışsınız Hocam. Adana da havalar ısındı malum :)  33 psi iyi olmuş .stepne içinde fazla şişirmek mantıklı.

iyi yapmışsınız Hocam. Adana da havalar ısındı malum :)  33 psi iyi olmuş .stepne içinde fazla şişirmek mantıklı.
Evet bugün gittiğim yerde ağaç altındaydı ve arabaya bindiğmde termometre 34,5ºC gösteriyordu.

@Ahmet 33 bana düşük gibi geliyor. Önceki aracım sert süspansiyonlu bir araçtı ve temiz asfaltta çok keyifli oluyordu virajlar. Bu nedenle Golfte de 36 basıyorum biraz sert olması için. 

Geri