ANA KONU

@asdfg112 Adana biliyosunuz yazın gölge de 48C leri görür. Bu sıcaklarda 33psi bile ısıdan dolayı 40psi ye dayanıyordur.

Ayrıca @silvershadow Hocamın önerisi ile 30psi yaptım araç kavşaklarda kayıyordu bende bunun Üzerin e 30psi den 35psi ye kadar hepsini 1 hafta kullanarak test ettim en güvenli basınç 33psi olarak karar verdim. Tabi 225x45 17 ölçü için.

Herzaman aynı güzergahı kullanıyorsanız aracın yol tutuşu ile alakalı değişikliği her şöforun hissetmesi gerekir.
Hayır her şoför anlayamaz, sizi tebrik etmek lazım. Adana'nın yolları eskisi gibi olsa heralde siz de anlayamazdınız :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
İnternet'te gezerken kamuflajsız olarak görüntülenen golf diye habere tıklayınca aracın dış görünümünden pekte bir farklılık görememiştim. Yalnız içinde en önemli değişiklik vites olmuş audilere benzer vites konumu gayet şık geldi gözüme. Sanırım golf 8 den sinyal veriyor ayrıca Hayalet göstergede ve media iklimlerdirme kısmında farklılık var. Golfün güncel 7.5 tabir ettiğimiz olan medelinde bir güncelleme mi olur. Ya da Golf 8 için yapılan bir test mi bilinmez ama gayette güzel olmuş. 

Ekli dosyayı görüntüle 14588

Ekli dosyayı görüntüle 14589

Ekli dosyayı görüntüle 14590
Afedersiniz de!

Burada konusu varken!

Buraya Konu açıyorsunuz!

O da yetmiyor birde buraya yazıyorsunuz!

Öncelikle konusu olduğunu görmedim. İlk önce Ana Konuya yazdım sonra konu açmak istedim fakat burdan silinmedi. Haberler kısmına açtım sonra bilgilendirmek adına o kadar. 

Tam arap işi? 

Garip bi Halat çekme yarışması ? Mk7 /Mk6

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri