ANA KONU

Selam aleyküm değerli hocalarım. Golf aracım için cam filimi uygulaması yaptıracağım .arka camlar %65 karartırmış onun üzerine 2 numara filim ön camlara 3 numara çektirmeyi düşünüyorum. Ayrıca ön camada çektirsem nasıl olur yaptıran var mı? Bir fikrinizi almak isterim. Hayırlı akşamlar 

dün aracımı 15.000 km bakım için servise bırakınca showroomdaki golflerin arkasındaki motor yazılarının olmadığını gördüm.satış temsilcisi abi artık böyle geliyo yazıları kaldırdılar dediler? sebebini bilen var mı acaba?

dün aracımı 15.000 km bakım için servise bırakınca showroomdaki golflerin arkasındaki motor yazılarının olmadığını gördüm.satış temsilcisi abi artık böyle geliyo yazıları kaldırdılar dediler? sebebini bilen var mı acaba?
Maliyeti düşürmektir bence. Mesela ön kapıları açıp aracın içinden baktığınızda aynanın kapıya bağlandığı nokta hizasında içeride iki tane vida var. Bu vidaların üzerinde Golf 7de kapak var, 7,5larda bu kapağı bile çalmışlar. Çok tuhaf geldi bana. Vw mi dacia mı bilemedim. Rezil bir ekonomi politikası.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emisyon olayıyla bağlantılı olduğunu düşünüyorum.

2018 modellerde TSI veya TDI gibi motor türü belirten ibarelerin kalktığı doğrudur Hocam

Nedeni Avrupa da başlayıp diğer ülkelere yayılan Dizel motor hakkındaki olumsuz kanaatin yaygınlaşması. 

Bir nevi  dizel kullanmanın çevreye verdiği zarar nedeniyle çevrecilerin gazabından korumak için tebdili kıyafet olması

@kerimaslan27 Bahsettiğiniz numara filmleri çektirirseniz! Seçimlerden sonrada nerede söktüreceğim diye sorabilirsiniz!

Merhaba benim bi sikintim var yardimci olursaniz sevinirim.Aracim 2013 highline golf7 kisa far ampulunu degismem lazim netten siparis verecegim fakat birturlu ne tip oldugunu bulamadim size sormak istedim asagiya aracin fotosunu ve tahmini ampulun resmini atiyorum sizden ricam anlayan arkadaslar dogru ampulun fotosunu atabilirmi bana acaba ?

IMG-20180506-WA0002.jpeg

Screenshot_20180506-132134.png

Hocam araca düğün salonuyla takas teklifi geldi ne diyorsunuz. &:  Olmayacak bir fiyatla malum yere koymuştum. @Nfk

Hocam araca düğün salonuyla takas teklifi geldi ne diyorsunuz. &:  Olmayacak bir fiyatla malum yere koymuştum. @Nfk
Böyle bir takası da ilk defa duydum hocam  8D  geçen ki Binbaşı buluşmasında da benim aracın başında gruptan olmayan bi vatandaş vardı. Çaktırmadan yanaştım bi sıkıntı mı var dedim.aracın içine dışına bakıyor bayağı bayağı ya gardaş bu araçların hepsi satılık mı hepsi gıcır gıcır dedi. valla ben satmayı düşünmüyorum diğer arkadaşlara sor istersen dedim. kaç para bunlar daciadan pahalı mı felan diyince yok abi bunların hiç biri satılık değil dedim arkasına bakmadan uzaklaştı  8D

Böyle bir takası da ilk defa duydum hocam  8D  geçen ki Binbaşı buluşmasında da benim aracın başında gruptan olmayan bi vatandaş vardı. Çaktırmadan yanaştım bi sıkıntı mı var dedim.aracın içine dışına bakıyor bayağı bayağı ya gardaş bu araçların hepsi satılık mı hepsi gıcır gıcır dedi. valla ben satmayı düşünmüyorum diğer arkadaşlara sor istersen dedim. kaç para bunlar daciadan pahalı mı felan diyince yok abi bunların hiç biri satılık değil dedim arkasına bakmadan uzaklaştı  8D
Dacia’dan pahalı mı iyiymiş. Sesli güldüm. 8D  Bu arada ben o anı nasıl farketmedim ya. &:

Dacia’dan pahalı mı iyiymiş. Sesli güldüm. 8D  Bu arada ben o anı nasıl farketmedim ya. &:
Hocam benim parklar yanıyordu ona bakmaya gidince gördüm bende. Adam bildiğin alıcı gibi turluyordu aranın etrafını. Ben ilkin araç altına top falan girdi sandım hatta  8D

Geri