ANA KONU

[mention=616]Golf2013[/mention] İstanbul Avek 2019 1.5 150 dsg liste fiyatı artı cam tavan + geri görüş kamerası (177.500 tl + 5.620 tl + 1250 tl) 184.370 tl den kasko ve trafik yaptırmak şartı ile 165.000 diyor 
130 bg için gelecek büyük ihtimal dedi. Manuele çok talep varmış
Tesekkurler bilgilendirme icin, vakit bulabilirsem haftasonu bir iki yere gidip bakacagim. Simdilik fikrim 130-135 bine sifir ya da 120-130 civarina ikinci el higline. Ama tanidik arac olmadan da ikinciele guvenilmiyor ne yazik ki.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Golf2013 İstanbul Avek 2019 1.5 150 dsg liste fiyatı artı cam tavan + geri görüş kamerası (177.500 tl + 5.620 tl + 1250 tl) 184.370 tl den kasko ve trafik yaptırmak şartı ile 165.000 diyor 

130 bg için gelecek büyük ihtimal dedi. Manuele çok talep varmış
Manuele talep olmaz mı? 

Orta Asya'dan beri atı manuel kırbaçlayan Anadolu insanı ; bindiği at olsun kullandığı araba olsun kontrol bende , hükmeden benim der.

Otomatik kırbaçlı AT ?? ( AT /Auto Transmission şanzumanlı araçlarla aynı kapıya çıkıyor)

Arkadaslar merhaba

Golf 7 ye golf 7.5 tamponu takilirmi? ön ve arka olucak sekilde yaptiran var mi?

Bu jantın model ismini bilen varsa bilgi verebilir mi, teşekkür ederim.

0652EEE9-5BDB-47F0-92D5-05E99933946B.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaslar givenli bi sekilde gol7 aksesuari alicagim bi site onerirmisiniz birde on arkada park sensoru ariyorum golf7 orjinal

tdi araçlarda dfp nin devreye girip de o an sıkışık trafikte durkalk ilerliyorsanız, ortalama tüketimin asap bozduğu değerler harbiden can sıkıyor.

Tamam dur kalkta dizel de olsa 7/7,5 lu değerler ort. Tüketimler yine karşımıza çıkıyor kabul.ama birde Dpf devredeyse 9,5 ort tüketim 10 ar 10 ar seri şekilde azalan menzil ve aracın ses ve titreşim inde meydana gelen olumsuz değişiklik

TDİ ların notunu düşürüyor.

20 km tam şehiriçi dur kalklı yol aldım

Orta. tüketim 9,5...

Çevre yoluna çıkamayıp min 2000 devir dpf yi en kısa sürede devre dışı bırakamayan için tdi baş ağrıtır.

Öncelikle herkese Merhabalar 2011 yılından beri evdeki araçlarımızın ikisi de  honda  olan birisi olarak ((Honda araç almama sebep  o zamanki kibirli wv satış politikası nedeni ise param varken ve standart donanımda bile 3 ila  6 ay gibi beklersiniz diyerek soğutmaları her nasılsa şuan hemen teslim edebilir hale gelmişler)değiştirmeyi düşündüğümüz 2. aracımızı bu sefer golf mü alsak diye düşünüyoruz. highline donanım için anadolu yakası doğuş otodan bilgi aldım ve özönden  araçların standart donanım dışında cam tavan ve geri görüş kamerası ile geldiğini onun dışında sitede tanıtılsa bile opsiyon olarak alınması gereken özelliklerin özel siparişe girdiği ve şuan özel sipariş sisteminin kapalı olduğu ifade edildi en son alınanlarında geçen yıl yaz ortası ve öncesi olduğu söylendi. 

-Acaba bu gerçekten öylemi yakın zamanda alan varmıdır.?

-DSG ACT 150 düşünüyorum dsg herkesin söylediği gibi sorunlu bir şanzımanmı veya şuana kadar yapılan iyileştirmeler ile düzeltildi mi?

-Aracın mid led far sisteminde yer alan gündüz farları yazılım veya benzer işlemler ile ikili yanar (r line gibi) hale getirilirmi?

-4 jant istenilen opsiyona göre tahmini ne kadara değiştirilir.

açıkçası honda zdf (BMW. Mercedes de kullanıyor bu şanzımanı) görmüş birisi olarak dsg nin atikliği aldatıcımı ?

Sitesinde araçla tanıtılan bir çok özelliğin opsiyon olduğunu görünce şaşırdım açıkçası Bu opsiyonların bir çoğu yoksa daha çok opsiyon ve donanıma standart sahip olan BMW 118 alsam mı diye kararsızım(194 bintl ye bırakıyor Borusan) bu konuda vereceğiniz bilgiler önemli olacak malum en akıllı ve doğru fikirler o marka kullanılacılarından geliyor. şimdiden haklarınızı helal edin herkese selamlar Allaha emanet olun..

@akd33 Hoşgeldiniz.

2019 modeller için benimde gördüğüm kadarıyla özel siparişe kapalı şuanlık. Geçenlerde de fiyat alanlar vardı forumumuzda, sadece sunroof+geri görüş içeriyordu gördüklerim. 

DSG yarı otomatik olduğu için tam otomatik olan Zdf'ye göre bir tık hassastır fakat dsg hem yakıt ekonomisi hem de performans açısından daha iyi. Yani iki şanzımanın da artı ve eksi özellikleri var. Bu yüzden ben 118 ile Golf arasında kaldığımda şanzımana göre tercih etmezdim.

Standart led mid farlarda yanan J ledler yazılımla çift J dediğimiz şekle gelmiyor malesef. Komple far değişimi gerekiyor. Genellikle sonradan yapmak isteyenler replika far takıyor çift j için. Ya da 6-7 bin lira verip farın yükseltilmesi gerekiyor.

Güncel opsiyonlu jant fiyatları nedir bilgim yok. 

Galiba size de 2019 Golf 1.4 dsg act 150'lik için 166 bin lira fiyat verdiler. 118'in hangi paketini 194 bin liraya bırakıyorlar bilmiyorum ama şu şartlarda opsiyon fazlası olduğu için bence 118 tercih edilebilir. Golf'te de opsiyon olsaydı o zaman işler değişirdi. Net bilgisi olan arkadaşlar varsa yorum yapacaklardır. 

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri