ANA KONU

@slck teşekkür ederim ben Kumandada sorun mu var acaba diye düşündüm ama pili aldım bugün normale döndü 

Arkadaslar benim de arac kumandam da fazla akin cekiyor muhtemelen. Bir haftada pil bitiriyor. Tamiri oluyormu? Konya, Ankara veya Izmir de nerede yaptirabilirim. Yan sanayi 700 tl orjinal 1100 tl dediler.

Arkadaşlar TAPATALK tan bağlantı sorunu yaşıyorum.Günde 1 kere zor bağlanıyor uygulamaya telden tıklıyorum yükleniyor diyor açılmıyor.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Ender @yusuf @driver_can Üstatlar bu Madrid jantı 17 mi 18 mi sizce

yada yay ve flanş var diyemi 18 gibi gözüküyor.

Daha önce madridi beğenmezdim ama bu görselde çok güzel duruyor 

A9A2DD2E-ACF1-459E-8D9F-7591D41858B1.png

2D74B96F-8D3A-4D8A-A276-8BEF782389AB.png

Hibrit'i geldi dizelden vazgeçti

Range Rover ve Range Rover Sport modellerinin hibrit motor seçenekleri Türkiye'de satışa sunuldu. Her iki otomobilde de sunulan 2.0 lt PHEV hibrit sistem, 2 litrelik 297 beygir gücündeki benzinli motorla birlikte çalışan 107 beygir güce sahip elektrikli motordan oluşuyor. Toplam 404 beygir güç ve 640 Nm tork sağlayan motor, fabrika verilerine göre 100 km'de 2.8 litre yakıt tüketiyor. Hibrit motorun gelişi ile birlikte, Range Rover Sport'ta artık dizel motor seçeneği sunulmayacağı açıklandı.

2415757_620x410.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: SCC
@driver_can çok iyi tespit. 10 dakka baksan bildiğin Madrid diyorsun aslında.

Büyütüp bakıldığında her ana çift kollar arasında sekonder garip siyah yine çift kollar var?

Çakma Madrid evet 

Buna olsa olsa çakma Athletico Madrid jantı denir.

Orijinal 17 madridler !! (Real Madrid)

IMG_20190327_172453.png

• Beğen
Tepkiler: SCC
@issos Manuel araç kullanıyorum arkadaşımın 2015 1.4 150 bg dsg jettasını yaklaşık bir ay boyunca kullandım ama sizde oluşan heyecan bende oluşmadığı gibi keyifsiz kararsız kalkışlarda ikiye mi geçsem bir ile mi kalksam karar veremedim modunda sorunlu bir şanzıman gibi geldi, sahiden siz nasıl bir heyecan duydunuz açıkçası merak ettim.

@Serkanasn ehliyetimi aldığım 90 lar hariç durumum elverdiği sürece manuel kullanmadım, hissiyatını hatırlamıyorum desem  yeridir. Jetta yı da hiç kullanmadım, meksika üretimi araçların başta şanzımanları olmak üzere genelde sorunlu olduğunu biliyorum. Şimdiye dek vw de kullandığım tüm araçlar dizel otomatikti (polo, golf, passat, tiguan). Dizelin torkuyla dsg nin atikliğinin kombinasyonundan  derive heyecandır o kasttetiğim. En son bir volvo xc60 da powershifti ve W213 E180 kasada 9G tronici test etme şansı buldum ki, araçlar resmen silkeleniyor.

@Alpyaman Arkadaşlar Cevabı vermişler sağolsunlar :)  

Jantlar madrid olmayıp muhtemelen 19 inç replikadır Lakin TR de Golf için orjinal bu jantın satışının olduğunu hatırlamıyorum.

Ankara’da Şaşmaz veya Başkent Oto Sanayi’de özel VW servisi önerebilir misiniz? 2013 Polo 1.2 TDI araçta hareket halindeyken bir süre sonra kızdırma bujisi lambası yanıp sönüyor. VCDS ile baktığımda Leak in Air Intake System ve Boost Pressure Regulation hataları görülüyor. Daha önce EGR iptali yapılmıştı. Durum biraz karışık.

Geri