ANA KONU

Selam dostlar. Kışlık lastikler takılırken yazlıkların yanaklarına numara yazılmıştı. Şimdi tekrar yazlıkları taktırırken rotasyon yaptırmak istiyorum. Lastiklere verilen numaralarda genel geçer bir kural var mıdır? 1 numara ön sol gibi..

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Alpyaman Test doğru ancak arabanın güvenliği veya iyi manvera yapabilmesi ile doğrudan bağdaştırılamaz. Nurgburgring'de en hızlı önden çeker  araba olan mekanik limitli diferansiyelli GTI Clubsport bile bu testte çuvallarken koskoca SUV'lar GTI Clubsporttan daha iyi sonuç alıyor.

@Utku Lekesiz  Az çok GTD jantlarına benzer sanki 19 madrid jantları. İçerisindeki kıvrım hariç.

Makyajlı kasa gtd jantları Pretoria'dan sonra Golf'e en çok yakıştırdığım jant modeli.

%24_86.JPG

vw-golf-gtd-side.jpg

@Utku Lekesiz teşekkürler. Çok beğendim jantı beyaz renk araca çok yakışmış. 355 Euro adet fiyatı sanırım 

Moderatör tarafında düzenlendi:
@sertan önce kızdım ama galiba devlet elektrikli araca özendiriyor işin iyi tarafından bakalım 😂 

[mention=4813]sertan[/mention] önce kızdım ama galiba devlet elektrikli araca özendiriyor işin iyi tarafından bakalım [emoji23] 
Corolla hybrit yıllık MTV 2900tl. Şahıslar destek değil köstek oluyor daha çok.Ulkemizde üretilen arabaya hançer vuruyorlar.

Venus Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ankara’da Şaşmaz veya Başkent Oto Sanayi’de özel VW servisi önerebilir misiniz? 2013 Polo 1.2 TDI araçta hareket halindeyken bir süre sonra kızdırma bujisi lambası yanıp sönüyor. VCDS ile baktığımda Leak in Air Intake System ve Boost Pressure Regulation hataları görülüyor. Daha önce EGR iptali yapılmıştı. Durum biraz karışık.
A city arka tarafında Erciyes sanayi sitesi Aydoğdu vw .

Yahya usta işini bilen adamdır . 

@slck hocam hibrit işine karşıyım daha doğrusu bana saçma geliyor, 3.5 l yakıt vaad ediyor, hatta şehir dışında daha fazla tüketim, aracın fren ve yuvarlanma hızından faydalanacak da bana elektirik gücü üretecek bence tamen saçmalık, bir ara benzinli bir motor ile elektirikli aracı sürekli sarj icadı vardı chevrolet volt du galiba çok mantıklı idi küçük benzinli bir jenaratör şarj bitince devreye giren gayet mantıklı idi hatta sahibinden ilanlarında bi . opel var dediğim sistem gibi 165 bin fiyat koymuş bayağıdır satılmadı, şarj istasyonarı çoğalmadıkça şimdilik hayal, enerji açığı verdiğimiz bu zamanda bu işe geçmek sistemi ne kadar zorlar bilemiyorum.  Hesap yanlış ise düzeltin lütfen 1 varil petrol 70 dolar yaklaşık 400 tl 1 varil 160 lt civarı  yani litresi 0,40 kuruş dünya piyasası diyelimki taşındı etti 1 TL istasyon karı ile 1,40 TL, Rakamlar yabancı gelmiyor çünki ben arap ülkesinde çalışırken 0,15 kuruştu litresi , ordaki yetkili türkiyeye 0,25 den satıyoruz demişti sene 2012 de. İnsafınız kurusun diyorum 1.4tl nere 7 tl nere, İnsan isyan ediyor sonra siyaset yapıyorsun diyorlar, Halbuki ben isyan ediyorum kimin yönettiği umrumda değil, Gerçekten ayıp kellesi koltukda gezen vatanı için ölmeye hazır 80m insana bukadar yüklenilmez.

Bir yakıt tüketimi paylaşalım! 

TDI/manuel

45 ortalama hız harbi şehiriçi sayılmaz tabi ama.... Benim şehir içim bu mecburen! Her gün Ankara merkez / kazan arası git gel 72 km

Yolun büyük kısmını (sabah) 80/90 la katediyorum ama akşam eve 6-7 km kala durk kalk trafiğe yakalanıyorum. Ayrıca yine hafta sonu merkezde trafikli yerlerde yol alındığından ortalama hız 45 e düşüyor. Ortalama hızı 60-70 e denk getireceğim  bir güzergahta araç zaten 3,8 yakıyor

Kazan merkez ilçe ve Ankara'da 82 hız sınırı var . Bu nedenle mecbur 80 bazen dayanamayıp 90 a çıkılıyor. Yoksa şehir dışı bu hızlarla yol bitmez zaten

IMG_20190410_172403.jpg

Merhaba,

2015 golf 7 higline aracimin sag on kapi hoparloru arizali,degismesi lazim.Servis 400 tl civari bur fiyat verdi.Piyasadan bir hoparlor taktirsam iki kapida hoparlorler farkli olacagindan ses olarak bir sıkıntı yasar mıyım, ya da hangi fiyat araliginda hoparlorler orjinallere denktir diye bakmaliyim.
Merhaba,

Yaklaşık 1 senedir aracımı sağ ön kapı hoparlörü arızalı olarak kullanıyorum ve dikkatimi çeken (bazen araç çalışmaz  ve multimedya kapalı iken) hoparlörlerden çıtırtı sesi gelmesi.Sanırım elektrikte bir sıkıntı var.

Asıl takıldığım husus dün seyir esnasında multimedyayı açtığımda sadece sağ a sütunundaki hoparlörden ses gelmesiydi.Kapatıp 1 saat kadar sonra tekrar açtığımda (bozuk sağ ön kapı hoparlörü hariç) normal çalışıyordu.

Sizce problem ne olabilir,servisi ötelemek diğer hoparlörlere de zarar verir mi ?

Geri