ANA KONU

Herkese merhaba.

Yeni Golf sahibi olmuş ya da teknolojik olarak özellik ve çalışma prensipleri hakkında aklınıza takılan birçok konuya cevap olarak kullanma kılavuzuna göz atmakta fayda var.

Sorun olarak gördüğümüz bazı durumlarda eksik davrandığımız ya da uygulama sırasında yaptığımız yanlışlıklar ile beklentimiz yerine gelmeyebiliyor.

Genel tevsiyedir. Fayda sağlar.

Herkese keyifli sürüşler dilerim.
Şu Golf 8.5 un kullanma kılavuzu vs var mıdır internette pdf olarak?
Araca sahip değilim ama okuyup ön bilgi sahibi olmak istiyorum, olur ya ilerde impression alırsam belki diye...

Bir de öyle sorular geliyor ki araçtan o özelliği çıkarmış mı vw diye şüpheye düşüyorum..

Astrayı satın almadan önce kullanma klavuzunu buldum okudum. Çoğu şeyine daha araca binmeden hakim olmuştum.

Araca sahip değilim ama okuyup ön bilgi sahibi olmak istiyorum, olur ya ilerde impression alırsam belki diye...

Bir de öyle sorular geliyor ki araçtan o özelliği çıkarmış mı vw diye şüpheye düşüyorum..

Astrayı satın almadan önce kullanma klavuzunu buldum okudum. Çoğu şeyine daha araca binmeden hakim olmuştum.
Şasi numarasını öğrenebilirseniz aşağıdan dijital olarak görebilirsiniz.

https://userguide.volkswagen.de/public/vin/login/tr_TR

Bu kullanma kılavuzlarını özellikle ios larda yapay zeka bize okusa güzel olurdu.

400 sayfa okumaya üseniyor insan. Gözler bozuldu zaten yakın okumada

En iyisi tatilde kumsalda şezlongda okuyacaksın roman niyetine

Bu kullanma kılavuzlarını özellikle ios larda yapay zeka bize okusa güzel olurdu.

400 sayfa okumaya üseniyor insan. Gözler bozuldu zaten yakın okumada

En iyisi tatilde kumsalda şezlongda okuyacaksın roman niyetine

Var var 😀

Uygulama adı: Adobe acrobat reader
Adım adım ekran görüntüsü atıyorum

1000042451.png
1000042452.png

1000042453.png

Şu yutube da elektrikli araç güzellemeleri yapan reyting fenomenleri ?

Bayiden ödünç araç almış Test icin .....
Bu kadar da reklam amaclı marka+ araç ballandırmalarını full abartıyorlar

Bir tanesi kia ev3 için %100 le yola çıkıp izmirden ankaraya sarj yapmaya gerek olmadan finishe girersin diye sallıyor

Digeri id4 de sıfır desibel sürüş sessizligi !!! inanamıyorum yok böyle bisey harikaaa yaaa deyip sevindirik oluyo ? Elektrikli aractan Ses anlamında ne bekliyorsun ki zaten ?

Burada gecmiste golf araç kullanıp elektrikliye gecenler bu durumları reel olarak örneklese güzel olmazmı ?

Uzun yolda marka sı modeli ne olursa olsun 100-110 sabit 100 km de 22-23 kw yakar bu da 80kw lık hallice iyi bir bataryası olan elektrikli Suv bir aracın %100 sarjla yola çıkıp %10 da sarja girmesi durumunda uzun yolda anca 350 km yapabilecegi sonucunu cıkarır?

Bu kia ev3 (bataryası 81 kw )
Sarj etmeden İzmir => ankara yaparmış ??

İzmir => ankara 583 km (google maps)

Cruise control 35 sabit gidersen
İzmir Ankara+ yozgatta yaparsın , ordan da rampa asağa saldınmı kayseri zaten

• Beğen
Tepkiler: SCC
Reklamlar yüzünden okuma yazma işleri keyifsiz hale geldi. Reklamların abartıldığını düşünüyorum. Yapmam gereken ayarlar varmı. Sizler hangi tarayıcı yada programı kullanıyorsunuz

Reklamlar yüzünden okuma yazma işleri keyifsiz hale geldi. Reklamların abartıldığını düşünüyorum. Yapmam gereken ayarlar varmı. Sizler hangi tarayıcı yada programı kullanıyorsunuz

Ben yıllık reklamsız paket kullanıyorum…

Benim herhangi bir sosyal medya hesabım yok. Kullanmıyorum. Sadece YouTube ve burası var. Buranında reklamlardan dolayı tadı kaçtı. Böyle giderse, tek çözümde reklamsız paket kullanmak vs. ise haftada bir uğrarım artık.

gerçekten reklamları kapatmaktan gına geldi. bu gidisle adblock kullanmaya baslayacağım.

Benim herhangi bir sosyal medya hesabım yok. Kullanmıyorum. Sadece YouTube ve burası var. Buranında reklamlardan dolayı tadı kaçtı. Böyle giderse, tek çözümde reklamsız paket kullanmak vs. ise haftada bir uğrarım artık.
Hocam ayarlar => DNS => Özel DNS => dns.adguard.com yazıyorsunuz. Bu Google reklamların hepsini engelliyor.

• Uyarı:
Örneğin araba diye arattınınız. Volkswagen reklam almış en üstte çıkıyor, reklam diye de yazıyor. Öyle sitelere giremiyorsunuz. Onun için en üstteki site reklam ise tıklamayıp biraz aşağıda aynı siteyi bulabiliyorsunuz.

Tek kusuru bu onun da çözümü reklam ile en üste çıkarılan siteye girmeyip altta reklamsız olanını bulmak. Onun dışı her türlü Google reklamını engelliyor

Hocam ayarlar => DNS => Özel DNS => dns.adguard.com yazıyorsunuz. Bu Google reklamların hepsini engelliyor.

• Uyarı:
Örneğin araba diye arattınınız. Volkswagen reklam almış en üstte çıkıyor, reklam diye de yazıyor. Öyle sitelere giremiyorsunuz. Onun için en üstteki site reklam ise tıklamayıp biraz aşağıda aynı siteyi bulabiliyorsunuz.

Tek kusuru bu onun da çözümü reklam ile en üste çıkarılan siteye girmeyip altta reklamsız olanını bulmak. Onun dışı her türlü Google reklamını engelliyor
bildiğim kadarı ile forum reklamlar ile ayakta kalıyor. bu yazdığınız hic etik değil.

bildiğim kadarı ile forum reklamlar ile ayakta kalıyor. bu yazdığınız hic etik değil.
Yani ben bildiğimi aktardım moderatörler uygun görmez ise silebilir öyle düşünmedim ben

Bir zamanlar reklamlar..

Sazan balığı !

Kardesim sizin çevrenizde hiç mi ? Gecmiste al sat isi yapan oto tüccarlığı yapan yoktu?

Bu adamlara bakacaksınız varsa bi hareketlenmeleri aktiviteleri sizde dalacaksınız olaya

Ha yokmu böyle bi hareket oturun oturdugunuz yerde

120 bin liralık tempra sx AK araca 250 verenler olmuş...allah kazasız belasız 30 sene daha bindirsin

Eğitimde belirsizlik,
Sağlıkta belirsizlik,
Sosyal güvencede belirsizlik (emeklilik, eyt)
Ekonomide belirsizlik,
Yargıda belirsizlik,
Yasada belirsizlik (meclis)
Belirsizliğin ve güvensizliğin mevcut olduğu bu süreçte Nasrettin Hocam gibi ya tutarsa misali göle maya çalmaya devam. Sonuç=vatandaş mağdur.

• Beğen
Tepkiler: SCC

Geri