ANA KONU

Herkese merhaba.

Yeni Golf sahibi olmuş ya da teknolojik olarak özellik ve çalışma prensipleri hakkında aklınıza takılan birçok konuya cevap olarak kullanma kılavuzuna göz atmakta fayda var.

Sorun olarak gördüğümüz bazı durumlarda eksik davrandığımız ya da uygulama sırasında yaptığımız yanlışlıklar ile beklentimiz yerine gelmeyebiliyor.

Genel tevsiyedir. Fayda sağlar.

Herkese keyifli sürüşler dilerim.
Şu Golf 8.5 un kullanma kılavuzu vs var mıdır internette pdf olarak?
Araca sahip değilim ama okuyup ön bilgi sahibi olmak istiyorum, olur ya ilerde impression alırsam belki diye...

Bir de öyle sorular geliyor ki araçtan o özelliği çıkarmış mı vw diye şüpheye düşüyorum..

Astrayı satın almadan önce kullanma klavuzunu buldum okudum. Çoğu şeyine daha araca binmeden hakim olmuştum.

Araca sahip değilim ama okuyup ön bilgi sahibi olmak istiyorum, olur ya ilerde impression alırsam belki diye...

Bir de öyle sorular geliyor ki araçtan o özelliği çıkarmış mı vw diye şüpheye düşüyorum..

Astrayı satın almadan önce kullanma klavuzunu buldum okudum. Çoğu şeyine daha araca binmeden hakim olmuştum.
Şasi numarasını öğrenebilirseniz aşağıdan dijital olarak görebilirsiniz.

https://userguide.volkswagen.de/public/vin/login/tr_TR

Bu kullanma kılavuzlarını özellikle ios larda yapay zeka bize okusa güzel olurdu.

400 sayfa okumaya üseniyor insan. Gözler bozuldu zaten yakın okumada

En iyisi tatilde kumsalda şezlongda okuyacaksın roman niyetine

Bu kullanma kılavuzlarını özellikle ios larda yapay zeka bize okusa güzel olurdu.

400 sayfa okumaya üseniyor insan. Gözler bozuldu zaten yakın okumada

En iyisi tatilde kumsalda şezlongda okuyacaksın roman niyetine

Var var 😀

Uygulama adı: Adobe acrobat reader
Adım adım ekran görüntüsü atıyorum

1000042451.png
1000042452.png

1000042453.png

Geri
Üst Alt