Kılavuzda yazmayan bir durum var mesela ?Herkese merhaba.
Yeni Golf sahibi olmuş ya da teknolojik olarak özellik ve çalışma prensipleri hakkında aklınıza takılan birçok konuya cevap olarak kullanma kılavuzuna göz atmakta fayda var.
Sorun olarak gördüğümüz bazı durumlarda eksik davrandığımız ya da uygulama sırasında yaptığımız yanlışlıklar ile beklentimiz yerine gelmeyebiliyor.
Genel tevsiyedir. Fayda sağlar.
Herkese keyifli sürüşler dilerim.
Kalıp farklı olduğu için ışık ile pütürlü alan sadece köşeler gibi görünüyor olabilir mi?Kılavuzda yazmayan bir durum var mesela ?
@Kartal1903 ün 8,5 aracında
Marşipiyelerde her iki tarafta hem ön hem arka da
***"Renk tonu farklılıgı
***Sadece 1 karışlık bu bölgelerde pütürlü yüzey (golf 7 + 7,5 da tüm marsipiyel pütürlü idi)
*** İsaretli malum bölgeler Egimli kesik sekille sonlanıyor
Sebeb ? Defo ? Fault?
Ekli dosyayı görüntüle 80055Ekli dosyayı görüntüle 80056Ekli dosyayı görüntüle 80057Ekli dosyayı görüntüle 80058
İlüzyon , ışık acısı vsvsvs....hiçbiri degil hocam.ben canlı canlı inceledimKalıp farklı olduğu için ışık ile pütürlü alan sadece köşeler gibi görünüyor olabilir mi?
Boydan boya pütürlü ancak orta kısmın bükülmesi ya da içe kıvrım noktasındaki geçiş sebebiyle böyle görünüyor olduğunu düşünüyorum.
Renk tonu farklılığı ışık ile alakalı gibi duruyor.İlüzyon , ışık acısı vsvsvs....hiçbiri degil hocam.ben canlı canlı inceledim
Valla ben isin gercegini söyleyim
Ben fabrikasyon bile olsa böyle bir uyumsuzluk istemezdim . (Ki fabrikasyon)
Sarı sitede başka bir mk8,5 da aynı bölge de aynı durum var gibiEkli dosyayı görüntüle 80059
Çok geçmiş olsun herkese, umarım yaralanan olmamıştır.
Çok üzücü hadise. Umarım hasta sürücünün durumu iyidir. Karşı tarafta da neyse ki vefat eden yok.
Pütürlü boya, tekerleklerden gelen taş,toprak,zifte daha dayanıklı, o yüzden o şekilde. Eskiden boydan boya pütürdü demek ki maaliyete etkisi var artık bir kısım pütürlü.Kılavuzda yazmayan bir durum var mesela ?
@Kartal1903 ün 8,5 aracında
Marşipiyelerde her iki tarafta hem ön hem arka da
***"Renk tonu farklılıgı
***Sadece 1 karışlık bu bölgelerde pütürlü yüzey (golf 7 + 7,5 da tüm marsipiyel pütürlü idi)
*** İsaretli malum bölgeler Egimli kesik sekille sonlanıyor
Sebeb ? Defo ? Fault?
Ekli dosyayı görüntüle 80055Ekli dosyayı görüntüle 80056Ekli dosyayı görüntüle 80057Ekli dosyayı görüntüle 80058
Herkese merhaba.
Yeni Golf sahibi olmuş ya da teknolojik olarak özellik ve çalışma prensipleri hakkında aklınıza takılan birçok konuya cevap olarak kullanma kılavuzuna göz atmakta fayda var.
Sorun olarak gördüğümüz bazı durumlarda eksik davrandığımız ya da uygulama sırasında yaptığımız yanlışlıklar ile beklentimiz yerine gelmeyebiliyor.
Genel tevsiyedir. Fayda sağlar.
Herkese keyifli sürüşler dilerim.
Bu kısma yakın mesafe basınçlı yıkama makinasını sakın tutmayın bu bölge çekomastik benzeri bir malzeme üzerine boya atılmış alttan patlatıyor şahit oldum sonrasında çok çirkin bir görüntü oluyorİlüzyon , ışık acısı vsvsvs....hiçbiri degil hocam.ben canlı canlı inceledim
Valla ben isin gercegini söyleyim
Ben fabrikasyon bile olsa böyle bir uyumsuzluk istemezdim . (Ki fabrikasyon)
Sarı sitede başka bir mk8,5 da aynı bölge de aynı durum var gibiEkli dosyayı görüntüle 80059
Bu kısma yakın mesafe basınçlı yıkama makinasını sakın tutmayın bu bölge çekomastik benzeri bir malzeme üzerine boya atılmış alttan patlatıyor şahit oldum sonrasında çok çirkin bir görüntü oluyor
Kesinlikle uyarı iğrenç bir görüntü oluyor ben 8 varken orda pislik vardı diye yakın tuttum tutmaz olaydım yani o an sinirlerim bozulduGolf 8,5 cu lara uyarı o zaman ???
Ben 7,5 dan devam ediyorum