Anlamı nedir peki?Kimse profil fotoğraflarının köşelerinde konuyu açan kullanıcıda "KS" ibaresi belirdiğinden bahsetmiyor...
Şık ve pratik olmuş. Düşünüp hayata geçirenlerin eline sağlık.
Anlamı nedir peki?Kimse profil fotoğraflarının köşelerinde konuyu açan kullanıcıda "KS" ibaresi belirdiğinden bahsetmiyor...
Şık ve pratik olmuş. Düşünüp hayata geçirenlerin eline sağlık.
yok anten olarak demedim, opellerin geleneği olan araçların bazı kısımlarında köpek balığı simgesi mevcut, en belirgini hatta yeni corsa da telefon koyma yerinde mesela, merak ederseniz detayını anlatırım nedenini, eski opelcilerden kim kaldı@DifferenceCan
Köpek balığı anten kastediyorsanız yoktu.
Fabrikasyon çubuk anten astra G (baz donanımda)
Sanırım üst donanım CD astraa G lerde geliyor köpek balığı anten)
Mrb iyi bayramlarDün ilk defa şehirler arasi yol yaptim.120 yi geçince kışlıklastikle 120 yi geçtiniz gibi bir uyari çıktı ekranda uzerindekiler yazlık lastik.Birde. 120 civarlarinda bekledigimden çok rüzgar sesi aldim gibi benim hassasiyetimde olabilir normal mi değilmi nasil anlarim.Bu arada lastikler hankook versus.Murat hocam veya bir arkadaş cevap verebilir mi
Kablolara "hiçbirşey olmamışsa bile kesin birşeyler olmuştur." (Biraz eski bir espri ama...)Allah akıl fikir versin.
Hortumlar / kablolar
Hepsine kesik attı uyanık
Günceldir.Öncelikle değerli forum takipçilerine hayırlı bayramlar dilerim. Soracağım soru belki saçma gelebilir fakat sorma ihtiyacı hissettim. Dün aracı bozuk bir yolda kullanırken nispeten hızlı bir şekilde farketmeden sağ ön tekerle sert bir çukura girdim. Baya bir ses geldi anlayacağınız. Araçta anormal bir şey hissetmedim sonrasında sağa sola çekme, titreme vs ama yine de tedirgin oldum. Bunun için ustaya vs göstermeye gerek olur mu? Yada bu ufak kaza ne gibi sorunlara yol açabilir yapmamız gereken bir şey var mı böyle bir durumda? Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Teşekkürler. Bu dediklerinizi düz bir yolda deneyeyim.Direksiyonu düz tutunca
Sağa veya sola hallice bir çekme??
Tam tersi?
Yolda dümdüz gitmek istediginizde , direksiyon sola yada saga 2-3 derece kırık pozisyonda araç düz gidiyorsa
Rot ayarlarıyla ilgili hasar olusmus olabilir.
Bunlar yoksa
Primer başka bir sorun olacağını zannetmiyorum
Fazla kafaya takmayın.
Fonda güldür güldür jenerik müziği çalıyor.