ANA KONU

Abi şöförler odasının basımı çok kötü app arabaya +10 beygir havası katıyor bence
emoji23.png
bilemedim napsam
Amasya baskısının app den farkı yok. Müsait zamanda ön taraf için bastıracağım.

Nereye yazacağımı bilemedim kusura bakmayın, fotoğrafta görülen çeki ipinin tamponu çizme ya da hava silkulasyonuyla ilgili bir zararı var mi?

a18dc61dc979baf4480eb697ebc991cd.jpg

Nereye yazacağımı bilemedim kusura bakmayın, fotoğrafta görülen çeki ipinin tamponu çizme ya da hava silkulasyonuyla ilgili bir zararı var mi?
a18dc61dc979baf4480eb697ebc991cd.jpg
Yok ama aksesuar kıtlığı çeken araçlara özgü bu aksesuarı golf gibi güzide bir araca takmayın derim hocam.

Mental olarak sağlığımıza zararlı olabilir  :000043-medium:

Bunu görünce civic görmüş gibi oluyorum. Yapmayın, etmeyin, kıymayın güzelim Golf'e

Civic dediniz beni bitirdiniz hocam ;)  Ben yazmamıştım hocam yeğenim yazmış :)  Bir de gps alma niyetim var araca tavsiye eder misinz takılmasını, önerebileceğiniz bir model var mı? 

Moderatör tarafında düzenlendi:
U-Led xenon larım var. Arabayı ilk çalıştımada selektör atınca "çık çık" die selektör sesi gelio :)  Soonrakilerde böyle bi ses gelmiyo :)  Farlar ısınmadan yaptığım için mi ? (Ya da böyle far ısınması die bişi var mı :))

Herkese merhabalar, 100-120 km süratin üzerinde fren yapmam ile sarsıntı hissediyorum, tahmin edeceğiniz üzere diskler ile ilgili.

Sarsıntı rahatsız ediyor ve bana fazla geldi, 36.000 km 'de araba için disk değişimi çok erken değil mi ?

Herkese merhabalar, 100-120 km süratin üzerinde fren yapmam ile sarsıntı hissediyorum, tahmin edeceğiniz üzere diskler ile ilgili.

Sarsıntı rahatsız ediyor ve bana fazla geldi, 36.000 km 'de araba için disk değişimi çok erken değil mi ?
Diskler ısındığı zaman soğumasını beklemeden aracı basınçlı su ile yıkarsanız disklerin yamulması kaçınılmazdır. Normalde diskin ömrü hayli uzun. 

Merhaba arkadaşlar, golf 7 highline aracımın orjinal ön arka park sensörleri ortalama bir kaldırım yüksekliğini görmüyor. Yani dikey parklarda kestiremiyorum tampon sürtermi sürtmezmi diye. Tüm araçlarda orjinal park sensörleri için aynı şey geçerli mi acaba ? Bu konuda bir önerisi olan var mı acaba?

Diskler ısındığı zaman soğumasını beklemeden aracı basınçlı su ile yıkarsanız disklerin yamulması kaçınılmazdır. Normalde diskin ömrü hayli uzun. 
Peki bu durumda değiştirmekten başka bir çözüm yok mu ? Kötü olanda yıkattığımı hatırlamıyorum öyle çok ısınacağı bir ortamdan sonra...

Servis harici zor,neden ihtiyaç duydunuz?
Eski aracımda vardı hocam göze batıyor metal parçalar falan görününce, sıfır aldık şimdi üstündeki kapaklar yok. Vw de oradan yürütüyorsa ayıp yani. Alışkanlık diyeyim kısaca, bir de eski döşemeler shetland kum bejiydi onda olmasa da pek sırıtmıyor da bunda siyah döşeme var çok göze batıyor.

Arkadaşlar fotoğrafta gösterdiğim yer ne işe yarıyo ergonomik olarak ne düşünmüşler. Ayrıca @silvershadow hocam siz 22.haftadan sonra üretilen aynalar çerçevesiz yazmışınız ancak ben aracımın ne zaman üretildiğini bilmiyorum. Türkiyeye ağustosta gelmiş öyle demişti st.

IMG_4371.JPG

IMG_4373.JPG

Geri