fcsrn
Moderatör
Amasya baskısının app den farkı yok. Müsait zamanda ön taraf için bastıracağım.Abi şöförler odasının basımı çok kötü app arabaya +10 beygir havası katıyor bencebilemedim napsam![]()
Amasya baskısının app den farkı yok. Müsait zamanda ön taraf için bastıracağım.Abi şöförler odasının basımı çok kötü app arabaya +10 beygir havası katıyor bencebilemedim napsam![]()
Yok ama aksesuar kıtlığı çeken araçlara özgü bu aksesuarı golf gibi güzide bir araca takmayın derim hocam.Nereye yazacağımı bilemedim kusura bakmayın, fotoğrafta görülen çeki ipinin tamponu çizme ya da hava silkulasyonuyla ilgili bir zararı var mi?
![]()
Diskler ısındığı zaman soğumasını beklemeden aracı basınçlı su ile yıkarsanız disklerin yamulması kaçınılmazdır. Normalde diskin ömrü hayli uzun.Herkese merhabalar, 100-120 km süratin üzerinde fren yapmam ile sarsıntı hissediyorum, tahmin edeceğiniz üzere diskler ile ilgili.
Sarsıntı rahatsız ediyor ve bana fazla geldi, 36.000 km 'de araba için disk değişimi çok erken değil mi ?
Peki bu durumda değiştirmekten başka bir çözüm yok mu ? Kötü olanda yıkattığımı hatırlamıyorum öyle çok ısınacağı bir ortamdan sonra...Diskler ısındığı zaman soğumasını beklemeden aracı basınçlı su ile yıkarsanız disklerin yamulması kaçınılmazdır. Normalde diskin ömrü hayli uzun.
Servis harici zor,neden ihtiyaç duydunuz?İsofix bağlantılarının üstü için kapakları nereden bulabiliriz?
Benim bildiğim yok. Yine de bi servise yada güvendiğiniz ustaya sorun tabi ki.Peki bu durumda değiştirmekten başka bir çözüm yok mu ? Kötü olanda yıkattığımı hatırlamıyorum öyle çok ısınacağı bir ortamdan sonra...
Eski aracımda vardı hocam göze batıyor metal parçalar falan görününce, sıfır aldık şimdi üstündeki kapaklar yok. Vw de oradan yürütüyorsa ayıp yani. Alışkanlık diyeyim kısaca, bir de eski döşemeler shetland kum bejiydi onda olmasa da pek sırıtmıyor da bunda siyah döşeme var çok göze batıyor.Servis harici zor,neden ihtiyaç duydunuz?