ANA KONU

Yamukluk bende de var fabrika çıkışı çok az sola doğru. Direksiyonu tam çevirince mercedesler gibi eğimli duruyor tekerler farkettiyseniz, açı verici olduğu için hemen her vw de çok az eğri oluyormuş. 

Focusta da vardı eğrilik ufak bir kaza sonrası olmuştu. Aynı günde 3 defa gittim bi prtayı tutturamadılar bende en son bıraktım öyle dikkat etmeyince belli değil zaten. Golfte de eğri olduğunu görünce sorun olmaktan çıktı benim için. 

O değil de ben de 126 dan sonra başlayan, 138de en net hissedilen ve ne kadar hızlanırsam hızlanıyım geçmeyen bir titreme var. Balans benim bildiğim belli kmler arası oluyor bir hızdan sonra kesiliyor. Ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı acaba 
Arka tekerlerden birinin balansı bozuk, ondan titreme yapıyor. 

3 farklı yerde balans ayarı yaptırdım. Ama sonuç değişmedi. Bakıma gidince orada yaptıracağım bir de. 
Balansı yaptırdığın yerler de, tekerleri çıkartıp her tekere ayrı ayrı balans yaptı mı? 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ekim ayında 2. Bakım yaptıracağım ama 1 yılı bitirmeden servis bakmaz sanırım doğru mu arkadaşlar, yani yılı doldurmadan serviste bakım yaptırabilir miyim araç garantili

bugun su meshur fren yazılımı için doğus maslağa aracı bıraktım..yazılımı atacaklarmış..ayrıca sağ on lastik devamlı basınc hatası verıyordu 5-6 gun arayla..abs sensoru bozulmusmudur dedım pek rastlamadım dedı ordakı cocuk aynı problemle bırı gelmış lastık gercekten kacırıyormus belkı bendekide oyledır..dıreksıyon sorunuda yuzde 80-90 rot ayrından kaynaklıdır dedıler..rotu ve lastıgı dısarıda yaptıracagım..

bugun su meshur fren yazılımı için doğus maslağa aracı bıraktım..yazılımı atacaklarmış..ayrıca sağ on lastik devamlı basınc hatası verıyordu 5-6 gun arayla..abs sensoru bozulmusmudur dedım pek rastlamadım dedı ordakı cocuk aynı problemle bırı gelmış lastık gercekten kacırıyormus belkı bendekide oyledır..dıreksıyon sorunuda yuzde 80-90 rot ayrından kaynaklıdır dedıler..rotu ve lastıgı dısarıda yaptıracagım..
tam olarak nedir bu "fren yazılımı" hocam..?

Q79JGj.jpg
geçen hevesle arabamı yıkayayım dedim şampuanladım  adam duruladı tam kurutuyorum tavanda boya kalktığını gördüm.

adam tazyikli su ile bin kere uzaktan yap dememe rağmen sırf durulamak için yaklaştırmış ve tavana vurmuş. şampuanlarken kesin görürdüm , nerede ne kusur var biliyorum. işin kötüsü reddediyor ben yapmadım diye , bir özür dilemek yok. 30 kere uyarırsın adamlar halen anlamıyor. laf söylesen malın ne kıymetli oluyor hemen , ver acıtasyonu.

ufak bir hasar biliyorum , sırf biraz parlasın diye saatlerimizi veriyoruz , stres olup ayrılıyoruz.

pasta ile geçecek gibi değil dimi ? 

geçen hevesle arabamı yıkayayım dedim şampuanladım  adam duruladı tam kurutuyorum tavanda boya kalktığını gördüm.

adam tazyikli su ile bin kere uzaktan yap dememe rağmen sırf durulamak için yaklaştırmış ve tavana vurmuş. şampuanlarken kesin görürdüm , nerede ne kusur var biliyorum. işin kötüsü reddediyor ben yapmadım diye , bir özür dilemek yok. 30 kere uyarırsın adamlar halen anlamıyor. laf söylesen malın ne kıymetli oluyor hemen , ver acıtasyonu.

ufak bir hasar biliyorum , sırf biraz parlasın diye saatlerimizi veriyoruz , stres olup ayrılıyoruz.

pasta ile geçecek gibi değil dimi ? 
Geçmiş olsun pastayla bi nebze giderilir servisten rutuş boyası alıp o şekilde de yapabilirsiniz

Michelin MC12264 12Volt 120 PSI Dijital Basınç Göstergeli Hava Pompası  (138,90 TL)

Bunu alıp bagajda tutmak istiyorum, sizce gerekli mi yoksa boşa para vermek mi ?

Geri