ANA KONU

hocam merhabalar bende Highline Golf7 araca sahibim 8ay oluyor alalı devir saati ve hız saati arasındaki yol bilgisayarında yakıt tüketimi yağ sıcaklığı... vb göstergeler bulunuyor ancak anlık hız yok. İnternette videolarda gördüğüm her vw araçta var. Ama benimkinde yok acaba etkinleştirilmesi mi gerekiyor bunun sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz? 

Servisi aradım motor yakıt hattı kablosu bağı güncellemesi varmış ne olduğunu bilen var mı ya da güncellemeyi yaptıran?

hocam merhabalar bende Highline Golf7 araca sahibim 8ay oluyor alalı devir saati ve hız saati arasındaki yol bilgisayarında yakıt tüketimi yağ sıcaklığı... vb göstergeler bulunuyor ancak anlık hız yok. İnternette videolarda gördüğüm her vw araçta var. Ama benimkinde yok acaba etkinleştirilmesi mi gerekiyor bunun sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz? 
Ortadaki ekranı (teybi) kurcalayın hocam oradan ayarlanıyor. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
selamın aleyküm  dostlar   michelin crossclimate 225/45 r17    hersey dahil 4 lastik  2000  ytl cik    diyor   lastikçi         

bandırmadayım   çok ağır kış sartları   olmaz  sanırsam    fiyat nasıl   uygunmu?    çok ağır kış olmaz  dedim ama   geçen  sene  1 ay arabayı   çıkartamadım  yerinden   

yarıya kadar kara gömülüydü....  sök tak işlemi banada   uymadığı  için    evde  lastik bulundurunca karıyla  papaz oluyoruz...  bu  4 mevsim işimi  görür  diye düşünüyorum 

düşünüyorum ama  2000 tl yaaa   az parada değil   yandık  valla :)  

selamın aleyküm  dostlar   michelin crossclimate 225/45 r17    hersey dahil 4 lastik  2000  ytl cik    diyor   lastikçi         
bandırmadayım   çok ağır kış sartları   olmaz  sanırsam    fiyat nasıl   uygunmu?    çok ağır kış olmaz  dedim ama   geçen  sene  1 ay arabayı   çıkartamadım  yerinden   
yarıya kadar kara gömülüydü....  sök tak işlemi banada   uymadığı  için    evde  lastik bulundurunca karıyla  papaz oluyoruz...  bu  4 mevsim işimi  görür  diye düşünüyorum 
düşünüyorum ama  2000 tl yaaa   az parada değil   yandık  valla [emoji4] 
2000 çok para hocam.

eyvallah  gardaş     valla  çok  para.....  şu nokiningan lara bakim  bide 

istanbul için zor.3,5 milyon aracın bırden lastik takması beklenemez zaten..bunun için ne lastik nede lastikçi yeter..doğu illerinde ve iller arası yolculuk yapanların takması normal zaten takmalıda ama 3-4 kere kar lastiğine ihtiyac duyan istanbulda bu işler o kadar kolay değil..

cümleten iyi akşamlar   Nokian 225/45R17 94H XL WR A4 Kış Lastiği   389  lira    tanesi   fiyat performans   nasıl ?    kullananlar  varmı  aramızda   !!!   forumdanda  okuduğum kadarıyla 

en iyisi  kış lastiği almak  galiba gardaşlar...  hatunla   papaz  olucaz  ama    yatak    bazasının altına sokarız  yazlık lastikleri  artık :)  

Geri