Bence gerek yok hocam.Michelin MC12264 12Volt 120 PSI Dijital Basınç Göstergeli Hava Pompası (138,90 TL)
Bunu alıp bagajda tutmak istiyorum, sizce gerekli mi yoksa boşa para vermek mi ?
Bence gerek yok hocam.Michelin MC12264 12Volt 120 PSI Dijital Basınç Göstergeli Hava Pompası (138,90 TL)
Bunu alıp bagajda tutmak istiyorum, sizce gerekli mi yoksa boşa para vermek mi ?
Android uygulamalarına döndü araba, sürekli bir güncelleme.Servisi aradım motor yakıt hattı kablosu bağı güncellemesi varmış ne olduğunu bilen var mı ya da güncellemeyi yaptıran?
Ortadaki ekranı (teybi) kurcalayın hocam oradan ayarlanıyor.hocam merhabalar bende Highline Golf7 araca sahibim 8ay oluyor alalı devir saati ve hız saati arasındaki yol bilgisayarında yakıt tüketimi yağ sıcaklığı... vb göstergeler bulunuyor ancak anlık hız yok. İnternette videolarda gördüğüm her vw araçta var. Ama benimkinde yok acaba etkinleştirilmesi mi gerekiyor bunun sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz?
Aynen hocam bu işin sonu nereye varacak bakalım [emoji23]Android uygulamalarına döndü araba, sürekli bir güncelleme. [emoji4]
Sistem güncellemesi gelse de Golf 8 e geçsek. [emoji3]
2000 çok para hocam.selamın aleyküm dostlar michelin crossclimate 225/45 r17 hersey dahil 4 lastik 2000 ytl cik diyor lastikçi
bandırmadayım çok ağır kış sartları olmaz sanırsam fiyat nasıl uygunmu? çok ağır kış olmaz dedim ama geçen sene 1 ay arabayı çıkartamadım yerinden
yarıya kadar kara gömülüydü.... sök tak işlemi banada uymadığı için evde lastik bulundurunca karıyla papaz oluyoruz... bu 4 mevsim işimi görür diye düşünüyorum
düşünüyorum ama 2000 tl yaaa az parada değil yandık valla [emoji4]
Kışın arabayı çok kullanmayacaksaniz ıslak zemin performans yüksek bir lastik alın hocam. Goodyear eagle f1 gibi mesela.eyvallah gardaş valla çok para..... şu nokiningan lara bakim bide
Ankara'da takmayanlar yüzünden takanlar mağdur oluyordu iyi oldu böyleKış lastiği özel otomobillere de zorunlu hale getirildi
http://m.milliyet.com.tr/bu-kis-ozel-otomobiller-de-kis-ekonomi-2507015/