Araçta (1.4 TSI Manuel Highline)) her sey normal görünüyo. Aracım yaklaşık 1900 km de
Sürüş esnasında herhangi bir aksaklık ya da "anormal" ses yok ama rölantide hem içeriden (nispeten daha hafif ama sonuç olarak normal tanıdık/bildik motor sesine ek olarak) hem de dışarıdan duyulan bir sürtme sesi var. Çok kulak tırmalayan insanı telaşlandıran bir ses değil. Kaputu açtığımızda motorun sağ tarafından ya da sağ geriye doğru gelen bir ses bu.... Sesin dönen bir aksamdan geldiği belli; sanki, plastik bir aksam gevşemiş de ona dönen bir şey değiyo gibi, sesin karakteri stabil, artan azalan değil, şiddeti de değişmiyo... "Dokunmayın bana ben böyle burda dönüyorum işte böyle de bir ses yapıorum yapcak bişi yok" der gibi bi ses... Zararsız gibi görünüyo ama işte normal karakteristik TSI motor sesine eşlik ediyo, daha önce var mıydı bilmiyorum. Dün ilk kez duydum, hatta bugün yine çıkıp dolaştım durup çeşitli yerlerde dinledim en son da park ettikten sonra bi süre aracın çeşitli noktalarındna sesi dinledim. Yerini tespit edemedim ama motorun sağ tarafından sağ geriden geliyo gibi, dönen bir şeyin sesi yani bu kadar tarif edbiliyorum. Acaba şu yeni araçlarda birbirne alışan motor parçalarının çıkardığı seslerden mi ve de geçici midir die merak ediyorum, zira sıfır arçlarda belli bir km ye kadar motordan zaman zaman farklı seslerin geldiğini biliyorum/duyuyorum.. :/