ANA KONU

2014 olan aracı 2 yıldan biraz fazla kullandım, hiç dikkatimi çekmedi. 1.0 araçta çok çabuk fark ettim. hatta manuel araçta bu switch in olması garip geldi.
1.0 tsi motorun toplam 200nm olan torkun 175nm'lik miktarını 1500 devir/dakikadan itibaren elde ediyor olması çok önemli. 1.0 tsi motorun 25nm torku üst devirlerde araç için adeta yedek bir rezerv olarak durması.

böyle bi yazı okudum acaba diyorum o sivice basdığında gaz pedalı +25 tork devreye girip max. güç mü uyguluyor 1.0 tsi motorlar.

acaba bu yüzden mi var ?

1.0 tsi motorun toplam 200nm olan torkun 175nm'lik miktarını 1500 devir/dakikadan itibaren elde ediyor olması çok önemli. 1.0 tsi motorun 25nm torku üst devirlerde araç için adeta yedek bir rezerv olarak durması.

böyle bi yazı okudum acaba diyorum o sivice basdığında gaz pedalı +25 tork devreye girip max. güç mü uyguluyor 1.0 tsi motorlar.

acaba bu yüzden mi var ?
Konu hakkında yabancı forumlara baktım biraz. manuel araçlardaki bu swicthin, hız limitleyiciyi devre dışı bırakma işlevi varmış. doğrumu bilmem ama bana mantıklı geldi.

Konu hakkında yabancı forumlara baktım biraz. manuel araçlardaki bu swicthin, hız limitleyiciyi devre dışı bırakma işlevi varmış. doğrumu bilmem ama bana mantıklı geldi.
banada mantıklı geldi ama siz 1.0 tsi manual aracımda hız limitleyici yok ama switch var deyince kafam karıştı :)  

Merhaba arkadaşlar bi soru sormak istiyorum özellikle 1.2 tsi manual comfortline 2013 2014 model kullanıcılarına. Araç çalışmaz iken gaz pedalına sonuna kadar bastığınızda 2. Bir kademe var mı hissediyor musunuz. Kickdown diye tabir edilen bir switch varmış sanırım. Ama ben o switchi hiç hissetmiyorum gaz pedalına kuvvet uygulamama rağmen anlayamıyorum manual hız sabitleyici olmayan araçlarda yok mu acaba ?
hız sabitleme var ve manuel araçta son gazda iken o bahsettiğiniz ek kademe var bende merak ediyordum nedir bu olay diye

hız sabitleme var ve manuel araçta son gazda iken o bahsettiğiniz ek kademe var bende merak ediyordum nedir bu olay diye
araç kaç model hocam

hız sabitleyici olanlarda mevcut sanırım. hız sabitleyiciyi devre dışı bırakmak için.  ama hız sabitleyici olmayanlarda var mı yok mu 1.2 tsi motorlarda varsa kaç modellerde var onu tam olarak öğrenemedik daha.

1 yıl; 8 ay; 2 hafta; 3 gün sonra ilk bakım yapıldı midlineplus golfümüze :)  7500 km de daha :)  

WhatsApp Image 2017-10-22 at 11.04.44.jpeg

Merhabalar dostlarım. Yeni Golfüne amerikan park yapan varmıdır. Varsa bir görüntü alalım bakalım. şu çılgın çocuklar led farlarla daha bi güzel duruyor.

Yakında yapılır diye umuyorum hocam. Dostlar yeni yeni keşfediyordur makyajlı kasayı :)  

Güzel durur özellikle arka led muhteşem. Merakla bekliyorum. Araclarinizi kendinize gore sekillendirin.

Geri