ANA KONU

Rutuş ve vernik işlemini serviste ücretsiz yaparmilar hocam benim aracının da şoför kapısında yaklaşık 3-4 cm boya kalkmış durumda renk pasifik mavi boyanın kalktığı yer beyaz gözüküyor böyle bir durum varsa serviste hallettirelim garanti devam ediyor iken
Servislerde rötuş ücretsizdir. 

Telefon veya internetten randevuyla giderek boyanızdan var mı öğrenmelisiniz. Yoksa da temin ederler.

Ben: Merhaba. GOLF'e 1.5 TSI motor ne zaman gelecek? Tarih verebiliyor musunuz? Ya da 1.5 TSI şu anda özel siparişlere açık mı?

Canlı Destek: Golf modelimize ilginiz için teşekkür ederiz Erhan Bey.

Canlı Destek: 1.5 TSI motor seçeneğinin satışa sunulması planlanmamakta Erhan Bey.
Son bir kez şansımı zorlayayım dedim ama sonuç alamadım yine.

Hocam bence seneye gelir.

Çünkü denenen motorlar genellikle Audi den sonra bize geliyor.

Seneye Temmuz  da üretilen Eylül de gelen modellerde de gelebilir.

Mutlaka rötuş yaptırmalısınız.

Boya ile astar arasına girecek bir miktar şu sahi havale soğuduğunda ve donduğunda arasını ayıracak. Buraya kimyasal ve özellikle yolsan sıçrayan maddeler dolacak .. sonra boya kabaracak.

Rötuş tan sonra mutlaka vernikle boya korunmalı. 

Tüm bu işlemleri serviste ücretsiz yaptırabilirsiniz.
Teşekkürler Murat hocam. 

Ben: Merhaba. GOLF'e 1.5 TSI motor ne zaman gelecek? Tarih verebiliyor musunuz? Ya da 1.5 TSI şu anda özel siparişlere açık mı?
Canlı Destek: Golf modelimize ilginiz için teşekkür ederiz Erhan Bey.
Canlı Destek: 1.5 TSI motor seçeneğinin satışa sunulması planlanmamakta Erhan Bey.
Şu an hali hazırda a3 e geldi 1.5 tfsi olarak.Golf'e de tahminimce seneye ağustos eylül gibi gelir.

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@silvershadow Murat hocam highline ların katlanır aynaları nasıl devre dışı bırakılıyor kışın karda donma durumunda açarken zarar görmemesi için(makyajlı kasa)

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sürücü kapısından fitil sesi geliyor düşük hızda, silikon sprey biraz işe yaradı ama yine başlıyor gibi.

Direksiyonun alt tarafında, gaz-fren pedalinin üstündeki yerlerden özellikle stabilize yolda ve düşük devirde titreme sesi geliyor. Yerini çözemedim henüz.
bende de tirim sesleri mevcut bi önceki aracım megan 2010 du yani onda bile bu kadar tirim sesi yoktu ve olduğunda da tirim sesinin yerini nedenini bulup bir parça selpak veya sünger ile kesiyordum golf te tirim sesinin yerini bile tespit edemiyorum. 3 aylık araç pütür tülü asfaltta gitmek bile istemiyorum psikolojim bozuluyor :)  serviste çok oynama bırak kalsın dedi yapcak bişey yok anlaşılan

Geri