İnşallah oynayacağız bir günŞimdi de evden çıkmam lazım hocam yine olmuyor.![]()
Ama bi ayarlayalım hocam. Bi türlü yapamıyoruz.
Normalde seyahatlerde de benim pc’yi yanımda taşırım ama bu pc çok ağır eskisine göre götürmüyorum pek.

İnşallah oynayacağız bir günŞimdi de evden çıkmam lazım hocam yine olmuyor.![]()
Ama bi ayarlayalım hocam. Bi türlü yapamıyoruz.
Normalde seyahatlerde de benim pc’yi yanımda taşırım ama bu pc çok ağır eskisine göre götürmüyorum pek.
Yine de zaman ayırıp oynama fırsatı yaratmaya çalıştığınız için size çok teşekkür ediyorum hocam.İnşallah oynayacağız bir günNasip kısmet![]()
Valla gurur verıcı bir akımHocalarım bu yeni akım hakkında ne düşünüyorsunuz ?[emoji4] [mention=980]Jesi[/mention] [mention=2834]Nfk[/mention][mention=4810]Alperen099[/mention] [mention=4839]arimayacik[/mention] [mention=4423]DuzboruDownpipe[/mention] [mention=670]Beşiktaş1903[/mention] [mention=4301]havzan[/mention]
Son zamanlarda sürekli Instagram’da karşıma çıkmaya başladı. Bununla birlikte bir akım daha var onu da atarım.[emoji4]
https://www.youtube.com/embed/npKoFHzYyaY?feature=oembed
[/URL]
Aynn[mention=2368]yer_ucagi_34[/mention] bu işe noktayı koyanda bu arkadaş))![]()
https://www.youtube.com/embed/LEgFeJHq78M?feature=oembed
[/URL]
Bizim araçlarda sıkıntı o işte hocam. Bakalım aklımda bir fikir var çözmeye çalışıyoruz. &:Valla gurur verıcı bir akımda herkesınmı bagajları otomatık acılıyor![]()
![]()
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Aynn bızım tiguanda o sıstem yapılıyor 2.000 tlBizim araçlarda sıkıntı o işte hocam. Bakalım aklımda bir fikir var çözmeye çalışıyoruz.![]()
Mahir düz adam şekil hocam ya.Aynn bızım tiguanda o sıstem yapılıyor 2.000 tl
Mahir düz abimizde katılmıs akıma![]()
Aynn bmw aldı idolum tamamdır eger boyle bırsey yaparsak gelırim bende golfleMahir düz adam şekil hocam ya.A7’yi sattı galiba.![]()
Dediğiniz gibi sonradan da yaptırabiliyoruz ama benim fikir apayrı hocam. Videoyu çekebilirsem atarım.![]()
Yakında İstanbul ekibi iftar buluşması olacak hocam toplu çekim yaparız.Aynn bmw aldı idolum tamamdır eger boyle bırsey yaparsak gelırim bende golfle
Oo super haber buu [emoji3]Yakında İstanbul ekibi iftar buluşması olacak hocam toplu çekim yaparız.![]()