kerimaslan27
Üye
- İsim
- kerim
Aynen hocam kıymet bilmek gerek, vw'in her arabası çok güzel, kesinlikle şanslıyız...@Savatage hocam elimizdekilerle yetinmeyi bilmek gerek . Güzel bir Örnek çocuklarımızın bu şekilde yetişmesi çok iyi bir şey.
Bir ara benimde aklıma düşmüştü.Yazıyı ortaya alsak nasıl durur acaba. Yeni nesiller hep ortada oluyor . [emoji28]
/monthly_2018_05/3D2E5CF8-F5B5-46B2-B9F5-042EA7DE2776.jpeg.5dc387157668af3e3a88e6cf2f10efb2.jpeg
Çocuğa bakınca kendi çocukluğumu gördüm.lakin bezim de vardı benimherkesin kendi çapında büyük bi dünyası var.
geçen pazar shell ciftlik kavşağı yıkamaya gittim
yan peronda ki çocuk atttı 1 lirayı önce köpükledi. süngerledi. sonra 3 lraya full tazzik basınçlı su. yalnız en son kurulama bezi yoktu sanırım? bisikletin selesini montuyla kurulayıp bindi gitti
Ekli dosyayı görüntüle 15662
Kesinlikle hocam, inceleyenlerden biri de bendim buluşmada. &: Mükemmeldi.@Kaaan95.ky Fiyatı oldukça yüksek olup 60 fps çekimi olmadığı gibi gps ve hız desteği de yok tek guzel tarafı araca özel üretim oluşu ancak bu paralar verilecek ise şu aşamada alınabilecek yalnızca iki kamera mevcut 2017 nin en iyisi viofo a119 s ve 2018 in en iyisi mini 0963. Bende viofo a119s var gps kayıt desteği, çarpışma ikazı ve şerit takip ikazı da dahil, derdiniz kameranın gizlenmesi ise son buluşmada bir kaç arkadaşımız benim aracımda bakmıştı ortalıkta tek bir kablo gözükmeyecek şekilde kendim montaj yapmıştım.
2013 tdi ile 215 üzeri gördümvarmı dır? tdi ile 215-220 hadi 230 hız gören?
All-star'da her şey çok iyi ama koltuklar midline plus ile aynı. Neden böyle bir şey yapmışlar anlamak güç gerçekten. Comfortline ve Highlinedaki Alcantara döşeme kullanılsaydı çok daha iyi olacaktı.golf 7 2016 model 1.4 tsi allstarım var koltuklarım hiç rahat değil. ne tavsiye edersiniz