ANA KONU

Yazıyı ortaya alsak nasıl durur acaba. Yeni nesiller hep ortada oluyor . 😅

3D2E5CF8-F5B5-46B2-B9F5-042EA7DE2776.jpeg

herkesin kendi çapında büyük bi dünyası var.

geçen pazar shell ciftlik kavşağı yıkamaya gittim

yan peronda ki çocuk atttı 1 lirayı önce köpükledi. süngerledi. sonra 3 lraya full tazzik basınçlı su. yalnız en son kurulama bezi yoktu sanırım? bisikletin selesini montuyla kurulayıp bindi gitti 

Ekli dosyayı görüntüle 15662
Çocuğa bakınca kendi çocukluğumu gördüm.lakin bezim de vardı benim :)  .o tazyikli su bisikletin markalarını sökünce cok üzülmüştüm :)

@Kaaan95.ky Fiyatı oldukça yüksek olup 60 fps çekimi olmadığı gibi gps ve hız desteği de yok tek guzel tarafı araca özel üretim oluşu ancak bu paralar verilecek ise şu aşamada alınabilecek yalnızca iki kamera mevcut 2017 nin en iyisi viofo a119 s ve 2018 in en iyisi mini 0963. Bende viofo a119s var gps kayıt desteği, çarpışma ikazı ve şerit takip ikazı da dahil, derdiniz kameranın gizlenmesi ise son buluşmada bir kaç arkadaşımız benim aracımda bakmıştı ortalıkta tek bir kablo gözükmeyecek şekilde kendim montaj yapmıştım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Kaaan95.ky Fiyatı oldukça yüksek olup 60 fps çekimi olmadığı gibi gps ve hız desteği de yok tek guzel tarafı araca özel üretim oluşu ancak bu paralar verilecek ise şu aşamada alınabilecek yalnızca iki kamera mevcut 2017 nin en iyisi viofo a119 s ve 2018 in en iyisi mini 0963. Bende viofo a119s var gps kayıt desteği, çarpışma ikazı ve şerit takip ikazı da dahil, derdiniz kameranın gizlenmesi ise son buluşmada bir kaç arkadaşımız benim aracımda bakmıştı ortalıkta tek bir kablo gözükmeyecek şekilde kendim montaj yapmıştım.
Kesinlikle hocam, inceleyenlerden biri de bendim buluşmada. &: Mükemmeldi.

19 mayıs haftası cuma günüden  ankara -istanbul yaptım.  Safety car ruhuyla da  birlikte  yıllarca ekonomi için 110 u geçmediğim , bazen 80-90 la tüm yolculuğu bitirdiğim yolculukları da sonlandırmış oldum     

evet elimde yükselti/eğim/tanjant ölçecek teçhizat yok tabi ama

çok açık ve net eğimsiz düz bir yolda   200 km/h  hızla yaklaşık 2,5 dakika yol aldım. Araç 201 hızı göremedi ne yaptıysam gaz yemedi (gaz teli kopmuş gibi , tepkisizlik)

acaba diyorum araç dizel tdi olduğu için mi 200  barajına takıldı? (kesinlikle rampa değildi !!)

bu arada yazık etmişim yıllara? 90-100 le  yolllar nasıl bitmiş geçmişte.

200 de hız değilmiş ! en azından 250 lazım ?  rampa aşağı 300 de fena olmaz! 

1-2 saat bu şekilde 170-200 gittim. ortalama tüketim bolu civarlarında 200 km yol sonunda  6,9 gösteriyordu. daha sonra 120 sabitle gittim . 5.9 la ist.  bostancıya varış. 

varmı dır?  tdi ile 215-220   hadi 230 hız gören? 

@armando 

birde 115 hp lik motor sözde bizim ki ?  sizin ki 105 lik . garip iş ?

ya benim motor kapalı ?  açmak lazım !

yada  200 hız sınırı koymuşlar gerçekten ? digital hız göstergesi harbiden 201 demedi 200 de takıldı ? 

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Savatage hocam bunla alakalı olarak geçmişte benimde sıkıntılarım oldu hatta bunun için ekstra ürünler alıp yakıta eklemeler yaptım ve sadece gecici bir durum olarak iyileşti ben bu işin uzmanı deilim ama geçmişte yapmış olduğum hızları şuan yapamıyorum,bagaj boş ve benden başkada kimse yok hatta geçtiğimiz haftalarda otobanda özellikle 3 tur attım! ilk olarak manuel'e alıp yüklendim olmadı,sonra f1 şanzımana aldım olmadı,dsg de zaten 210 göremiyorum kısaca bu iş için daha etkin birileri ile görüşmek gerekiyor :blink:

golf 7 2016 model 1.4 tsi allstarım var koltuklarım hiç rahat değil. ne tavsiye edersiniz 
All-star'da her şey çok iyi ama koltuklar midline plus ile aynı. Neden böyle bir şey yapmışlar anlamak güç gerçekten. Comfortline ve Highlinedaki Alcantara döşeme kullanılsaydı çok daha iyi olacaktı. 

Sorunuza gelince, pek bir fikrim yok ne yazık ki. 

Geri