ANA KONU

Herkese selamlar saygılar. Sizlere dsg şanzıman işe ilgili bir sorum olacaktı. Bir akrabamın Skoda Rapid aracı var. 2015 model ve 27 binde. 16 bin km den itibaren bi anlık aracı p konumunda terk ediniz uyarısı alıyor bazen  2-3 saniye sürüyor,  bu durum geçen yıldan beri ayda bi kaç kere var. Araç bu aralık ayında servise girdi ve orada dsg nin kontrolleri yapılmasına rağmen arıza kaydı vb. çıkmamış. Son zamanlarda bu uyarı çoğalmış durumda. Fiziksel bi sorun ya da ses şu an için vermemiş. Ne yapılmalıdır?  Teşekkür ederim değerli cevaplarınız için. 

Dipnot: kışın hemen hemen hiç vermemiş, şehir Antalya .
Aynı sorun bende de vardı servise gitti bilgisayara bağladılar sonra da garantiden vites mekanizmasını değiştirdiler.

Güncellemelerde varmış o arada onları da yaptılar araç şu an çok daha istekli gidiyor.

Etrafınızda varsa başka bi servise de gidin derim.

Arkadaşlar,öncelikle  herkese iyi bayramlar dilerim.biraz önce aracım,"akü zayıf" uyarısı verdi.araci bu şekilde bir iki gün kullanmamin bir sakıncası olur mu sizce? malum bayram ziyaretleri var, yolda kalırım diye korkuyorum.

Aracımı sipariş ederken bagajdan daha fazla yararlanabilmek adına yer tasarruflu stepne ile almıştım . Ama bagaj havuzu koyabilmek için bagaj altlığının en üstte kullanılması gerektiğini bilmiyordum. Son zamanlarda bagaj havuzu konusunda bir değişiklik oldu mu acaba ? Bagaj havuzunu  en alt seviyede iken nasıl kullanabiliriz ?

Aracımı aldığImda bi arkadaşım talebim üzerine yağmur sensörü foksiyonunu iptal etmişti (silecek kolu ile bişiler yapmıştı, napmıştı haırlamıyorum :S). Yağmur ya da su gelince sileceklerin isteğim dışında çalışmasını istemiyorum. Servis bakımında tekrar aktive edilmiş sanırım.. Nasıl yeniden deaktive edebilirim :/ YAĞMURR SENSÖRÜ İLE SİLECEKLERİN PİS CAMI SİLMEYE ÇALIŞMASINI İSTEMİYORUMMMMMMMMMMMM !!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aracımı aldığImda bi arkadaşım talebim üzerine yağmur sensörü foksiyonunu iptal etmişti (silecek kolu ile bişiler yapmıştı, napmıştı haırlamıyorum :S). Yağmur ya da su gelince sileceklerin isteğim dışında çalışmasını istemiyorum. Servis bakımında tekrar aktive edilmiş sanırım.. Nasıl yeniden deaktive edebilirim :/ YAĞMURR SENSÖRÜ İLE SİLECEKLERİN PİS CAMI SİLMEYE ÇALIŞMASINI İSTEMİYORUMMMMMMMMMMMM !!
Silecek kolunu aşağı yönlü olacak şekilde bir alt kademeye getirirseniz otomatik çalışmaz hocam.

Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

Silecek kolunu aşağı yönlü olacak şekilde bir alt kademeye getirirseniz otomatik çalışmaz hocam.

Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Ben intermittent te tutuyomuşum sürekli silecek kolunu, bu yüzden geçen önümdeki aracın silecek suyu gelince ön cama silecekler çalıştı, pis camı sildi, orda bi yerlerde silecek civarındaki  minik bi taşa  camımı çizdirebilirdim... Off konumuna getirmek yeterliymiş, ben çok başka algılamışım yağmur sensörünü :D

Teşekkür ederim yinede :)

• Beğen
Tepkiler: Ysn
Ben intermittent te tutuyomuşum sürekli silecek kolunu, bu yüzden geçen önümdeki aracın silecek suyu gelince ön cama silecekler çalıştı, pis camı sildi, orda bi yerlerde silecek civarındaki  minik bi taşa  camımı çizdirebilirdim... Off konumuna getirmek yeterliymiş, ben çok başka algılamışım yağmur sensörünü [emoji3]
Teşekkür ederim yinede [emoji4]
Yuh artık berker.murat hocamızın dönmesini umut ediyorum.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konuyu nereye yazacağımı bilemedim 16 inç Hita jant arıyorum yardımcı olacak varmı acaba Ankara içi

Arkadaşlar

İlginç bir soru olacak ama!

1600Km yol yapacağız 7 kişi 2 adet binekle mi(Linea mulijjet 1.3+Golf 1.4TSI) gidelim? yoksa 1 Adet vw caravella ile mi
Hangisi daha ekonomik olur?

Caravellanın uzun yol tüketimini tahmin edemiyorum! forumumuzda belki kullanan vardır diye sormak istedim!

Caravella 2006 Model 2.5 TDI 130HP 9+1 Minübüs uzun yol tüketimi nedir?(Katalog değeri 7,7L/100Km)

Arkadaşlar
İlginç bir soru olacak ama!
1600Km yol yapacağız 7 kişi 2 adet binekle mi(Linea mulijjet 1.3+Golf 1.4TSI) gidelim? yoksa 1 Adet vw caravella ile mi
Hangisi daha ekonomik olur?
Caravellanın uzun yol tüketimini tahmin edemiyorum! forumumuzda belki kullanan vardır diye sormak istedim!
Caravella 2006 Model 2.5 TDI 130HP 9+1 Minübüs uzun yol tüketimi nedir?(Katalog değeri 7,7L/100Km)
Caravelle 9 litre mazot yaksın hocam ortalama olarak
Linea ortalama 5 litre mazot Golf ise 6 litre benzin yaksa Caravelle daha ekonomik olur.

Caravelle 9 litre mazot yaksın hocam ortalama olarak
Linea ortalama 5 litre mazot Golf ise 6 litre benzin yaksa Caravelle daha ekonomik olur.
Teşekkür ederim fikirleriniz için
Linea uzun yol katalog verisi 4L/100Km  Gerçekleşen 4,8L/100Km
Golf Uzun Yol Katalog Verisi 4,6L/100Km Gerçekleşen 5,1L/100Km

Caravella uzun yol katalog verisi 7,7L/100Km 

Linea ve Golfün ne yakacağını bilebiliyorum ancak Caravellayı bilemiyorum. O nedenle kullanan vardır umuduyla sormuştum.

Yapılacak yol Adana > Eskişehir Git/gel yaklaşık 1.600Km

Geri