ANA KONU

@Golf835 yıllarca focus kullanmış biri olarak bir önceki 16 inç comfortline golf aracımda bende aynı siz gibi düşünüyordum focus uzun yolda daha güvenli hissettiriyordu ama highline 17 inç jantlı golfe geçince bu hislerim tamamen kayboldu hatta çok yüksek süratlerde hiç tedirgin etmeden focustan daha emin ilerliyorum

Biraz konu dışı olacak ama Çanakkale - Muğla arasında ilk kez bayram zamanı yolculuk yapacağım.
Yoğunluk açısından Cumartesi sabahı mı yoksa Pazar sabahı mı daha rahat yolculuk yapılır sizce? (sabah 6'da)
İstanbul'un o güzergahı kullanması beni biraz tereddüte düşürüyor da  :)

canakkale-mugla.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam bu sabah lüleburgaz çanakkale izmir-aydın otoyolundan sökeye geldim yol aliağaya kadar normal aliağadan sonra biraz trafik orta akıcılıkta.cumartesi çıkmanız daha iyi oacaktır.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aliağa-menemen arası genelde hep sıkışık hocam, normal zamanlarda da öyle. Allah'ın izniyle sabah çıkıcam herhalde.

Bej rengi takıntım var😄😄,siyah olunca kendimi mezarda gibi hissediyorum.

@Serkanasn eskiden o takıntı bizde de vardı hocam ama 7.5 ile pek anlamı kalmadı... aracın alt kısımları bej olsa esas gözünüzün gördüğü ve size ferahlık ya da basıklık hissettiren tavan simsiyah geliyor, o tavanla tercih etmek zor gibi duruyor. Tabi 7.5’da bej renkte olan ayrı bir güzellik 7-7.5 arasında fark yaratan kapı içlerinde artık kumaş+deri yerine tümüyle deriye yer verilmesi oldu. Bir yandan güzellikler yapan vw öte yandan da mahvediyor diyebiliriz. Bej iç mekanlı 7.5 içine oturduğunuzda bunaltıcı bulacağınıza inanıyorum. 

Kapı içlerinde ve orta kol dayamada hala bej ile deri siyah ile kumaş geliyor diye biliyorum, bilmekten kastım en son bayiide öyle gördüm, siyah tavan evet dediğiniz gibi lakin ön döşeme göğüs yada torpido tam tabir edemedim lakin o kısmın çift renk yani twotone olması da hoş duruyor, tabii ben öyle düşünüyorum bir başkası siyah sevebilir.

Bayiden 0 Km Plakalı

1.4 TSI DSG 125 PS

Orman yeşili (metalik renk farkı)

Panoramik Cam tavan 

Shetland iç döşeme 

148.000 TL

Bayiden 0 Km Plakalı

1.4 TSI DSG 125 PS

Orman yeşili (metalik renk farkı)

Panoramik Cam tavan 

Shetland iç döşeme 

148.000 TL
8z5l3r.jpg

@Serkanasn eskiden bejde cam kumandalarının olduğu kısım deri olur geri kalan hava yastıklarının patladığı, kumandaların olduğu kısma dik olan yer ise kumaş olurdu; artık her iki kısım birden deri.

Geri