ANA KONU

@radiation benim de yağmurda bagajda su toplandı. Heryerde okuduğumda oradaki tıpayla ilgili olduğunu söylüyorlar. Ustaya götürmeden kendim yapabilir miyim ?
sağ ve sol alttan tıpaları çıkartıp var olan suyu tahliye etmiştim ama son yağmurlar sonrası yine ıslaklık var ustalık olacağız gari :(

@Golf835 dikkat etmeniz gereken yer aracı durdurup el freni devreye girdikten sonra vitesi takın böylece yükü diskler alır aktarma zorlanmaz.

Arkadaşlar 2017 comfortline golf üme gizli özellikleri açmak için kablo almam gerekiyor lakin hangi vag com kablosunu almam gerekiyor link atarsaniz çok sevinirim 

Uzun zamandir arac fiyatlarina bakmiyordum, manuel golf 7 yi otomatik ile degistirmek istoyorum bu ara ama fiyatlar ucuk.

Yakin zamanda benzinli otomatik sifir araclar ne kadara satildi , ustatlar biliyorsaniz fikir verebilir misiniz:) ya da listeden ne kadar indirim oluyor acaba?
ikinciele guvenemiyorum ne yazik ki.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uzun zamandir arac fiyatlarina bakmiyordum, manuel golf 7 yi otomatik ile degistirmek istoyorum bu ara ama fiyatlar ucuk.

Yakin zamanda benzinli otomatik sifir araclar ne kadara satildi , ustatlar biliyorsaniz fikir verebilir misiniz:) ya da listeden ne kadar indirim oluyor acaba?
ikinciele guvenemiyorum ne yazik ki.

Herhangi bir bayiyi arayıp fiyat alın derim hocam. Telefonda indirimli fiyat veriyorlar elde olan araçlar için.

Listedeki fiyatlarlA alakası olmayan , dip /düşük/ultra iskontolu fiyatlar mevcut şu an bayilerde

Fiyatlar uçuk değil aksine golfün yıllara göre fiyat artış endex grafiğinde hiper düşüş söz konusu.(bayilerdeki masa başı fiyatlardan bahsediyorum) Buna rağmen kuyruğa girip alan varmı? Garip ama yok. Bayiler satış yapamıyor

2. Elde öyle!

Birde şu var eğer golfmk8,,, temmuz yada ağustosta tanıtılacaksa (ki öyle) golf 7 almak için en büyük vurgunun yapılacağı zaman yine son parti mk7 lerin geleceği yaz ayları olur. 

Herhangi bir bayiyi arayıp fiyat alın derim hocam. Telefonda indirimli fiyat veriyorlar elde olan araçlar için.
Arayip sorayim bir bakayim, aslinda bu aralar arac almak gibi bi amacim yoktu fakat sirket arabasi yerine alma ihtimalim var onun icin karar vermeye calisiyorum.

Herkes faizde tutuyor parayi ya da dovizde o yuzden satislar giderek sifira yaklasiyor arac piyasasinda.

Golf icin yuzde 9civari bir indirime geliyor verdikleri fiyatlar. Yanlis anlamadiysam 1.0 tsi dsg comfort 138bin, highline 150 kusur dediler.

@Golf2013

Bende dün çorlu çalışkandan bir fiyat sordum 

1.4 highline dsg beyaz cam tavan opsiyonlu 155.000tl..

1.6 highline dsg beyaz opsiyon yok 155.000tl..

2019 model fiyatları açıklanmış. 1.0 tsi golf artık 115 ps ve sadece dsg olarak eklenmiş listeye. 1.5 tsi act 150 ps de listeye eklenmiş. 1.5 tsi act 130 ps ise tiguanda var ancak golf ve passatta yok. Muhtemelen ilerleyen süreçte gelir. Passatta 1.6 tdi manuel yok sadece dsg var...

Arkadaşlar aracında spoiler olan var mı? Hangisi daha çok yakışır tavsiyeniz var mı? 

sitede adanadetailing kısmı vardı ürün alacam bakıyorum siteside kapanmış ne oldu haberi olan varmı?

sitede adanadetailing kısmı vardı ürün alacam bakıyorum siteside kapanmış ne oldu haberi olan varmı?
@Jesi Adnan abinin dediği gibi, tahminen askerden 1-2 haftaya gelir. Zaten gelince foruma konusunu da açacağız ürünlerin.

Ayrıca şurada bendeki 4 ürünün incelemesi var. Müsait oldukça doldururum konuyu.

Moderatör tarafında düzenlendi:

@Golf2013 İstanbul Avek 2019 1.5 150 dsg liste fiyatı artı cam tavan + geri görüş kamerası (177.500 tl + 5.620 tl + 1250 tl) 184.370 tl den kasko ve trafik yaptırmak şartı ile 165.000 diyor 

130 bg için gelecek büyük ihtimal dedi. Manuele çok talep varmış

Geri