ANA KONU

Selamlar 👋🏻 Bu gün farkettim cam tabandan kasisli yerden geçerken tık tık ses geliyor. Servise randevu aldım . Daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu çözümü nasıl buldu acaba . Servis elemanı sokebiliriz dedi başka tarafa zararı olur mu ?
merhaba hocam, kapı fitillerinden gelen sesler için servisteki arkadaş bana bir sprey vermişti. Kauçuk sprey olarak geçiyor. Silikon işe yaramaz demişti. altta linkini koydum.

Cam tavan fitillerinde de kullanıyorum. her hangi bir ses gelmiyor. Kapılardaki fitil kaynaklı sesleri de anında kesiyor. Fitiller kirlendiğinde bu sesler geliyormuş araya toz girdiğinde.

Bilginiz olsun deneyebilirsiniz.

https://www.hepsiburada.com/henkel-tereson-kaucuk-fitil-bakim-spreyi-300-ml-pm-otbkk503

Arkadaslar merhaba,

Bir arkadas golf 7 aracinin kapi alti marspiyeri kaldirma surtup ezmis.Yetkili servis bu tip hasarlari parca degistirerek mi yoksa duzelterek mi  yapiyor.Surucu bayan oldugundan mumkunse ozel servisler yerine yekili servisi tercih etmek istiyor.

Arkadaslar merhaba,

Bir arkadas golf 7 aracinin kapi alti marspiyeri kaldirma surtup ezmis.Yetkili servis bu tip hasarlari parca degistirerek mi yoksa duzelterek mi  yapiyor.Surucu bayan oldugundan mumkunse ozel servisler yerine yekili servisi tercih etmek istiyor.
Yetkili Servis değişir muhtemelen. O bölge kolay kolay düzelmez zaten. 

Selam Tüm formdaşlarıma ☺️ Aracım bildiginiz üzere golf 7.5 aracımdan çok ama çok memnunun . Tek eksisi bagaj . Bu yüzden söyle bir düşüncem var 1.6 TDI golf 7.5 verip 1.4 TSİ passat ikiside higline alsam artisi eksisi ne olur acaba . Yakıt konusunda şüphelilerin var ama yılda ortalama 10 bin km yapıyorum . 

Selam Tüm formdaşlarıma ☺️ Aracım bildiginiz üzere golf 7.5 aracımdan çok ama çok memnunun . Tek eksisi bagaj . Bu yüzden söyle bir düşüncem var 1.6 TDI golf 7.5 verip 1.4 TSİ passat ikiside higline alsam artisi eksisi ne olur acaba . Yakıt konusunda şüphelilerin var ama yılda ortalama 10 bin km yapıyorum . 
Yakıttan çok korkmayın hocam. 

Yıllık 20-30 bin km yapıyor olsaydınız belki yakıt konusu düşünülürdü ama hem bagaj hem de konfor artacağı için Highline bir Passat’a kesinlikle geçmeye değer.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@AhmetCakmak hocam önümüzdeki aylarda bir kiralama şirketinden 15 günlük bir 1.4 TSİ passat kiralayıp deneyim yasamak daha mantıklı geliyor. Yani 7 litre civarı yakıyorsa hiç düşünmeden değişirim 

Golf ile mpassat arasında  bence 2 temel unsur var 1.si geniş iç mekan ve bagaj 2, si daha fazla yakıt yakması, Diğer yönden bir çok şeyi aynı diyebiliriz. Dolayısyla yakıt konusunda 7 lt nin üzerinde yakması doğru olanıdır diye düşünüyorum.

@kerimaslan27 üstat ben TSİ ile sakın kullanım orta trafik ile bir depo 780 800 km yapıyorum. Sanırım zamanla biraz daha menzil artar bu kullanım ile çünkü motor daha yeni. Çok basmıyorsan yıllık 10bin kullanıyorsan çok rahat tsi düşünebilirsin. Yek eksik dizelden sonra bence tork 

@Alpyaman hocam TDI nin Torku çok iyi golf ten de vaz geçmek zor geliyor bana . Kısmet artık . Değerli görüşleriniz icin hepinize çok teşekkür ederim. İnsallah ekonomimiz düzelir de biz de yakıt konusunu hiç düşünmeyiniz . 

Şans !!! Pampalı tüfekle vurulmuş

S400 le vurulmasında

IMG_20190620_214752.png

• Beğen
Tepkiler: Ysn

Geri