ANA KONU

yeni kasa 2019 bmw fiyatlanmış

dizel hikayesi burda da bitmiş gözüküyor. 

1.5 benzin dışı seçenek yok.

2000 motor 186 hp dizel alıp 4,5 yakmak keyfini bitirmişler

bmw 3 ten başlar derdik ama 

3 ten başlar 3 te  biter olmuş artık bu fiyatlara. 4-5-6 kasa zaten ütopya olur. 

bmw.png

• Beğen
Tepkiler: SCC

Merhaba, gelecek ay yaklaşık 6000 KM 'lik yolculuk var. Aracım şuanda 84.000 'de yani planladığım tatile göre tam döndüğümde bakım zamanı gelmiş olacak.

Şimdi önceki bakımdan bu yana geçen 9.000 km ve kısa süre içerisinde (yurt dışında) yapılacak uzun yol var. Yurt dışında seyahat sırasında bir problem yaşamamak adına, neler yapılabilir bu şekilde tecrübe eden oldu mu ? 

Uzun yol bakımı diye birşey görüyorum farklı markalarda, bu şekilde bir kontrol Doğuş 'ta da mevcut mu ? Varsa tecrübeleriniz paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba, gelecek ay yaklaşık 6000 KM 'lik yolculuk var. Aracım şuanda 84.000 'de yani planladığım tatile göre tam döndüğümde bakım zamanı gelmiş olacak.
Şimdi önceki bakımdan bu yana geçen 9.000 km ve kısa süre içerisinde (yurt dışında) yapılacak uzun yol var. Yurt dışında seyahat sırasında bir problem yaşamamak adına, neler yapılabilir bu şekilde tecrübe eden oldu mu ? 
Uzun yol bakımı diye birşey görüyorum farklı markalarda, bu şekilde bir kontrol Doğuş 'ta da mevcut mu ? Varsa tecrübeleriniz paylaşırsanız sevinirim.
M3rhqbq Hocam. Aracınızın genel kontrolünü yapmakta fayda var. Yağ şu hava basıncı ve rot balans ayarı,silecek takimi vb gibi. Km olarak daha bakımınıza çok var ayrıca yağ bakımı yapmanıza pek gerek yok. Şimdiden Hayırlı Yolculuklar diliyorum.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Ender Beyin dedikleri. Özellikle lastik hava basınçları soğukken katalog değerlerde olmalı. Sıcak ise önlere 3 psi arkalara 2 psi ekleyerek ayarlayabilirsiniz. Onun dışında motor yağı orta ve üstünde mi. Onun dışında bir lastik şişirme pompası ve tamir kiti faydalı olur. Güvenlik yelekleri. Rot Balans ve lastiklerde balon hasar durumu kontrolü. Yeterince cam suyu.

Tüm kemerler daima bağlı çocuklar arkada çocuk koltuklarında. :)

Kazasız belasız yolculuklar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok güzel Golf tişörtlerine denk geldim. Neredeyse tüm MKlar var. Türkiye'de var mı ki bu tişörtlerden satan bildiğiniz bir yer?

Merhaba,

2015 golf 7 higline dsg aracim ile dun uzun bir yolculuk yaptim (1200 km civari) ve yolculugun son kismina dogru isiklarda durdugumda ekranda start stop ariza uyarisi verdi.Start stop u devre disi birakarak yolculugumuzu tamamladik.bugun park yerinde tekrar calistirdigimda ayni uyariyi tekrar verdi.

Akuden suphelendim ve trip tusundan aku seviyesini kontrol etmek istedim ama elimi basili tuttugumda sadece servis ve saat bilgisi goruntulenebiliyor.Aku doluluk orani yoktu.

Birseyi mi kaciriyorum acaba 🙄

Merhaba,

2015 golf 7 higline dsg aracim ile dun uzun bir yolculuk yaptim (1200 km civari) ve yolculugun son kismina dogru isiklarda durdugumda ekranda start stop ariza uyarisi verdi.Start stop u devre disi birakarak yolculugumuzu tamamladik.bugun park yerinde tekrar calistirdigimda ayni uyariyi tekrar verdi.

Akuden suphelendim ve trip tusundan aku seviyesini kontrol etmek istedim ama elimi basili tuttugumda sadece servis ve saat bilgisi goruntulenebiliyor.Aku doluluk orani yoktu.

Birseyi mi kaciriyorum acaba 🙄
Start stop a ek olarak simdi de auto hold uyarisi verip kaybolmaya basladi ama start stop uyarisi hic kaybolmuyor.Aku doluluk oranini goruntuleyebilseydim en azindan kafamda bazi ihtimalleri elemis olurdum.donuste 1200 km yol gidecegiz,umarim yolda birakmaz

Start stop a ek olarak simdi de auto hold uyarisi verip kaybolmaya basladi ama start stop uyarisi hic kaybolmuyor.Aku doluluk oranini goruntuleyebilseydim en azindan kafamda bazi ihtimalleri elemis olurdum.donuste 1200 km yol gidecegiz,umarim yolda birakmaz
Araç sadece kontak açıkken tekrar deneyin. Çalışırken göstermeyebilir. Uzun basılı tuttuğunuzda akü yazdığı anda elinizi çekin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aküyü değiştirin böyle bir sorundan yolda kalan arkadaşımız vardı çektiğiniz rezilliğe değmez

Benimde aynı olay başıma geldi yalnız bende stop-start arıza ekranda belirdi ve epc ışığı yanmıştı.Sorun aküde olabilir arkadaşların dediği gibi.Sonuçta 4.5 yıllık araba.

Arkadaşlar benim araba manuel bizde vurdurararak çalıştırma yapılabiliyormu marş basmıyorsa!!!!!

Venus Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@slck

Manuel vitesin evrimi diye bir şey yok sanırım

Yani 1900 yılındaki manuel vites neyse 2019 da da aynı.. 

Tofaşa vurduran vw lerede vurdurur

Bı deneyin "TOK" vurdurma sesi belki kalite algısıyla vw de kulağa daha güzel gelir!!!

Mecbur kalırsam yaparım!!!!

@Savatage hocam uno-palio-broadway bunlarda vurdurma yapmışlığım var.Yukarıdaki mesajlarda arkadaşların yazdığı aküden dolayı yollarda sorunlar yaşanmış acaba dedim bizim arabalarda çalışmadan auto hold salmıyor el freni bırakmıyorda ondanmı vurdurma yapılamıyor diye düşündúm.

@Savatage hocam uno-palio-broadway bunlarda vurdurma yapmışlığım var.Yukarıdaki mesajlarda arkadaşların yazdığı aküden dolayı yollarda sorunlar yaşanmış acaba dedim bizim arabalarda çalışmadan auto hold salmıyor el freni bırakmıyorda ondanmı vurdurma yapılamıyor diye düşündúm.

Evet ne yaptıysam araç tekerleri üzerindeki kilidi kaldırmayı beceremedim

AUTO hold devre dışı kalsa elektronik park freni devre dışı kalmıyor

Yani aracı salabilmek için bi şekilde bı kere aracı çalıştırmak lazım. Sabah kalktık akü bitik bi vurdursak ihtimali suya düştü yani!!

Araç sadece kontak açıkken tekrar deneyin. Çalışırken göstermeyebilir. Uzun basılı tuttuğunuzda akü yazdığı anda elinizi çekin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Maalesef arac calisirken de yarim kontak halinde de trip tusuna basili tuttugumda sadece saat ve servis bilgileri geliyor

Geri