ANA KONU

@slck

Manuel vitesin evrimi diye bir şey yok sanırım

Yani 1900 yılındaki manuel vites neyse 2019 da da aynı.. 

Tofaşa vurduran vw lerede vurdurur

Bı deneyin "TOK" vurdurma sesi belki kalite algısıyla vw de kulağa daha güzel gelir!!!

Mecbur kalırsam yaparım!!!!
Vurdurmanin zararı triger ile alakalı hocam vites ile alakası yok. Zararı ise triger kayısını sente atlaması veya zor ihtimal kopmaması için yapmayın diyorlar. Triger kayisi olmayan araçlarda rahat rahat vurdurma ile araç calistirilabilir. Triger olan araçları takviye yaparak çalıştırmak daha mantikli ( @slck @Savatage )

Moderatör tarafında düzenlendi:

Beyler 670km yol yaptim toplamda 2 kere 30dk. molalar verdim, arac 1.0tsi fazla zorlamis olmam degilmi donustede ayni sekilde kullanmayi planliyorum. (2400-2500 deviri gecmedim genelde sadece otobanda 2600 gittim 1 saat kadar)

bu arada aracin masallahi var 4.6lt ortalama gosteriyor :)

@kizilat Araca bi zararı olacağını sanmam zaten 2 saat veya 200km de bir mola lafı araba için değil sürücü için  :)

Beyler 670km yol yaptim toplamda 2 kere 30dk. molalar verdim, arac 1.0tsi fazla zorlamis olmam degilmi donustede ayni sekilde kullanmayi planliyorum. (2400-2500 deviri gecmedim genelde sadece otobanda 2600 gittim 1 saat kadar)

Hiç kontak kapatmadan 2000 km yapsanızda bişi olmaz. Eski araba mı bu bişi olsun :) 

Hiç bişey olmaz!.

80 lerin başında eve renkli TV geldi !! (Beko Hitachi)

Peder bey 45 dakikada bir kapatırdı..(eliyle TV arkasına el atıp tüpü ısınmış 15 dakika kapatıyorum dinlensin muhabettleriyle kesintiye uğrayan eğlence işkenceye dönüşürdü çoğu zaman)

Golf TSI non stop kaç km gider bilmem ama edirneden Kars'a giderde siz gidemezsiniz tek şöför

• Beğen
Tepkiler: SCC
Cevaplar icin cok tesekkurler, Savatage hocanin verdigi tuplu tv ornegi tam olarak durumu acikliyor sanirim :)

Arkadaslar benim anahtarlik koptu metal yerinden alirken vermislerdi adamda demisti cabuk kopabiliyor diye :)  bunu tamir etmenin bir yolu varmidir?

https://tr.motor1.com/news/368083/yeni-golf-cevreci-dizel-motor/

Mk8 daha çevreci TDI motorla gelecekmiş

Bu durum daha fazla ort. tüketime yol açar muhtemelen..

Çevre muhabbettine 

Mazotun içinde bunu yakma şunu yakma bunu biriktir şunu elekten geçir sonra ayrıca katalitik sobada yak .... 

Bi dolu Nükleer reaktör atık talimatı

Zaten şu pasif dfp jenerasyonu olayında 

Otoban /çevreyoluna çık 2000/3000 devir keyfi 15 dakika bas gaza ....dfp temizlendi!! Eve dön!!!

İnsan bunu anca beleş şirket aracı yakıtıyla seve seve yapar aslında (onu da yapan şirket çalışanı varsa?)

Bir depo doluyor 310 liraya... 15-20 dakika temizlik imandan gelir gezisi ??

Bir depo boyunca 350 km de bir  3 kez ?

@Zaytung öneri varmı hocam, güzel bir anahtarlık alayım kendime, ben gelende şu gti logoluları gördüm ama araba gti değil 1.0tsi :D

@kizilat

yetkili servisten aldim, internettekilere benzemez, cok kaliteli, 75tl olmasi lazim su an. Yedek anahtar icin de mavisini aldim. Oneririm.

Geri