ANA KONU

Akılları sıra Volkswagen'a saplamışlar :)

"Ford'un ve Toyota'nın kurucuları bilinen, vizyoner kişiler; Volkswagen kimin çocuğu belli değil" demeye çalışmışlar...

Hakikaten, daha önce hiç düşünmemiştim, Volkswagen'in kurucusu kim? Bir hikayesi vs var mıdır? 
Hahhahahaha kimin cocugu belli deil :D

• Beğen
Tepkiler: SCC

Merhaba,

Benim 2018 highline golfüm var. 225/45/17 lastik kullanıyorum.

Kışın kullanmak için yeni 15 inch jant seti  ile birlikte lastik almak istiyorum.

Çankaya doğuşu aradım 15inch kullanamazsınız, kara jant da yok elimizde dedi. Normal jantlar da biraz pahalı geldi.

Bildiğim midlinelar 15 inch oluyor neden kullanamayacağımı anlamadım.

Hiç jant almayıp 205/50/17 lastik mi kullansam karar da veremedim.

Sizin hem jant hem lastik için tavsiyeleriniz, fiyat, boyut vb. bilgileriniz varsa paylaşabilirseniz sevinirim.

İyi günler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba,

Benim 2018 highline golfüm var. 225/45/17 lastik kullanıyorum.

Kışın kullanmak için yeni 15 inch jant seti  ile birlikte lastik almak istiyorum.

Çankaya doğuşu aradım 15inch kullanamazsınız, kara jant da yok elimizde dedi. Normal jantlar da biraz pahalı geldi.

Bildiğim midlinelar 15 inch oluyor neden kullanamayacağımı anlamadım.

Hiç jant almayıp 205/50/17 lastik mi kullansam karar da veremedim.

Sizin hem jant hem lastik için tavsiyeleriniz, fiyat, boyut vb. bilgileriniz varsa paylaşabilirseniz sevinirim.

İyi günler.
Niye 17 kullanmıyorsunuz?

Lastik tak çıkar yapmak istemiyorum.

Bir de zaten hızlı performanslı kullanan biri değilim en azından kışın daha konforlu olsun diye küçük janta dönmeyi düşünüyorum.

Tabi fiyatın uygun olması da büyük etken.

Bunlar kurmus

images.jpeg

images.png

• Beğen
Merhaba. Bi sorum olacaktı. 1.2 tsi Midline plus 2013 model araç sahibiyim. Malumunuz hız sabitleme yok aracımda. Şimdi forumdan ve internette yaptığım araştırmalarda, kimi sinyal kolunun değişmesindeb bahsediyor. Buda 180 lira gibi parça fiyatı var. Sinyal kolu ile halledersek alacağımız farklı malzemeler varmıdır? Kimiside direksiyona monyajdan bahsediyor buda beraberinde gateway modülünüde değişmesini zorunlu kılıyor ve çok daha fazla masraf demek. Şimdi bu durumu nasıl daha ucuza halledebilirim? Yardımcı olabilir misiniz?

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Jesi o zaman ben de ücretsiz vereyim ya ankarada isteyen varsa, utandım valla nerden geldiğini bile bilmiyordum :)

Bir çöldeki 350 bin

Mexico Fabrika alanlarında?

Brezilya fabrikalarında ki stoklar?

+500 bin TDI ???

2017 model sıfır km bu dizel audileri jettaları golfleri çöpe atmıycaklarsa?

Tek ihtimal Manisa üzerinden gümrük vergisiz TR ye sokacaklar!! 

https://www.cnnturk.com/ekonomi/abddeki-col-volkswagen-ve-audi-mezarligi-oldu

Halihazırda Tüm TDI 2. el piyasasını çökertir bu hamle.

• Beğen
Makyajlı Passat?

B Sütünü Direkleri?

Canı sıkılıp bayiye yolu düşen bu direklerigörmeli?

Leğen plastiği diycem o kadar yumuşak değil....

Geri dönüşümden gelen 5 lik pet şişe hammedesinden muhtelif bir malzeme gibi gözüküyor!

Golf B sütünunuza bakıp (piano plack)

Passat ile karşılaştırınca hııı diyeceksiniz!

IMG_20190924_154020.jpg

@mbonat @Savatage cevaplarınız için sağolun, fotoğraftaki üründen koydu ben 'USTA'mın yanına tekrar bi uğrayım bakalım  :angry:  Saf antifiriz donma noktasının yükselteceği için kışın bir artı değil mi, kışı Sivas'ta geçirecek bir araç için?

1.jpg

@mbonat @Savatage cevaplarınız için sağolun, fotoğraftaki üründen koydu ben 'USTA'mın yanına tekrar bi uğrayım bakalım  :angry:  Saf antifiriz donma noktasının yükselteceği için kışın bir artı değil mi, kışı Sivas'ta geçirecek bir araç için?

Ekli dosyayı görüntüle 23938
Hocam bu uyumlu bir antifiriz değil çok bekletmeden değiştirin derim . Donma noktası suyun hangi sıcaklıkta donacağını gösterir.  Ne kadar yüksek olursa o kadar erken olur biz suyun düşük sıcaklıkta donmasını isteriz ki kışın düşük sıcaklıklarda suyumuz donmasın . Saf kullanıldığında  aracı soğutma sistemine yük biner aracınızın daha zor soğur .

• Beğen
Tepkiler: Ysn

Geri