ANA KONU

Arkadaşlar arabamda sigara içilmedi devri bittimi acaba.

Venus Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@slck Vallahi sigaradan nefret ederim, her zam geldiginde ohhhh cekerim ama bu olmadi, abarttilar. Yolcu tasiyan minibüs ver servislerde olmasi gerekli ama adamin kendi özel arabasinda yasak olmasi sacma. Belki arabada cocuk olunca ceza kesilebilirdi, cocuklari gerektiginde ebeveynlerinden de korumak icin ama adam arabasinda yalniz basina sigara iciyorssa bundan kime ne.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sigara Kokusuna duyarlı özel eğitimli nikotin şube  köpekleri ( araçta 2 hafta önceden içilen sigaraya bile duyarlı deniyor..aman dikkat yani!! İçmişsin deyip döşerler cezayı

Nikotin şube? (Ben yazdım ben güldüm)

Bunun bı sonraki aşaması evinin balkonunda sigara içene ceza (alenen komşu halkı sigaraya özendirme, dumansız  birlik ve beraberliği bozmaya teşebbüs TCK788-34/ maddesine istinaden 288 TL para cezası)

En son ne olur ?

Evimin WC sin deki sigara keyfinede kapıyı kırıp karışırlarsa ...

Eeeee ....tınız keyfe deyip sifonu çekerek deliğe atlamak son çare olur....

Ben sigara içen adamı arabama bile almamaya çalışırım çok zorda kalmadıkça,hele yolda dur bi tellendireyim 2dk da tarih yazmaz leş kokar araba.

Venus Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bütün İstanbul halkına ve forumdaki arkadaşlara geçmiş olsun. Dün bir deprem yaşadık.

Beklenen büyük İstanbul depremini tekrar hatırlattı bizlere. Kaçışınız yok diyor doğa.

Gece ailecek Golfümüzün içinde uyuduk. Garip bir duygu ama Allah korusun bizleri.

Bütün İstanbul halkına ve forumdaki arkadaşlara geçmiş olsun. Dün bir deprem yaşadık.

Beklenen büyük İstanbul depremini tekrar hatırlattı bizlere. Kaçışınız yok diyor doğa.

Gece ailecek Golfümüzün içinde uyuduk. Garip bir duygu ama Allah korusun bizleri.
Çok gecmis olsun. 2017 bodrum depreminde oradaydim aynı şekil arabada sabahladik. Duygularınızı çok iyi anlıyorum. Ama arabada 3-4 siddetindeki deprem daha fazla hissediliyor sanki

Çok gecmis olsun. 2017 bodrum depreminde oradaydim aynı şekil arabada sabahladik. Duygularınızı çok iyi anlıyorum. Ama arabada 3-4 siddetindeki deprem daha fazla hissediliyor sanki
Bodrum depreminde bende Bodrumdaydım hocam. Onun artçılarında bizde arabadaydık, insanın psikolojisi çöküyor maalesef.

Konu fiyatların uçukluğu değil!!

Makaslar?

Dizeli Alırken en baştan amorti etmek?

Bu olsa gerek!

Benim gibi vakti zamanında Xxxx dizel farkı veren oturup bekler 2071 Malazgirt 1000. Yıl kutlamalarında belki amorti vurur....

IMG_20191002_115822.png

• Beğen
Tepkiler: SCC
Yeni konu açmak istemedim, DSG ile alakalı bir kaç husus kafama takıldı. Sizde de mi böyle merak ettim.

Aracım makyajlı 2017 1.4 TSI DSG. İlk olarak auto hold aktifken kalkışta öne fırlamalar oluyor. Gaz verip kalkınca araç yüksek devirde kalkıyor sonra düşüyor. Auto holdun çalışma karakteri mi yoksa şanzımanla alakalı mı bilemedim.

İkincisi park manevrası yaparken D-R ileri geri vites geçişlerinde bir miktar gecikme oluyor. Gecikme olduğu zaman da (auto holddan bağımsız) gaz verince ileri geri atılma yapıyor, gecikmeyi tolere mi etmeye çalışıyor bilmiyorum.

Bunlar normal mi yoksa bir sorun olduğuna mı delalet... Yakında periyodik bakıma gireceğim, bu iki konuda sorun belirtmeli miyim?

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Mugzy Ayni durum sanirim bende de var.1.0dsg aracim 2018 sifir aldim.Garaja girerken hafif rampa var geri geri giriyorum durduğumda R ye alim gaza dokunuyorum araç az öne salıyor öyle hareket ediyor.Bu durumu servise sordum sanzuman boslugunu aliyor dediler normalmis.Auto hold acikmi diye de sordular frene basinca P isareti yandiginda ekranda gaza basin geri yada ileri neyse bende oyle yapiyorum dedim.Bir sorun yok diye anlattilar ama gerçi servis herkese öyle diyor...😅

@fanajal bende öne arkaya salma değil de gitmek istediğim yöne doğru fırlama var. Bir anda aniden araç atılıyor sanki aşırı gaz vermişim gibi.

Skoda dizel motoru bıraktığı dizel üretilmeyeceği söyleniyor.

Eninde sonunda tümden bitereceklerde , ne zaman?

Tek istisna Manisa fabrikası olur? Amerika (Amerika+Meksika+Brezilya) kıtasından ne kadar stok dizel gelir...burada üretilmiş gibi gösterirler..bilimez?

Belki 2017 şasi nolu araçları LEGO gibi parçalayıp yeniden montajlayıp 2022 model olarak bile satarlar...(zaten öyle olacak)

@Savatage Yanlis anlamayin da öyle birsey olamaz toplanmis bir aracın söküp parcalanmasi sasi nosunun degistirilmesi vs.En fazla geri dönüşüm olabilir...Vw Türkiye'den araba alacak insanlar varsa endiselenmeyin😉

Geri