Arkadaşlar herkese merhaba. 5 yıllık Golf 6 1.4 DSG Highline macerasından sonra Golf 7 1.4 DSG Highline macerasına başladım. Allah kazasız belasız binmeyi nasip eder inşallah. Değerli bilgileri ile soruları yanıtlayan herkese çok teşekkürler. Gerçekten çok yararlı bir site olmuş. Her gün bir doz okuyup öyle yatıyorum. Sorularıma gelince;
1- Araç henüz 100-150km'de olduğu içinmidir bilmiyorum, motor sıcakken rölantideki motor sesini Golf 6 ile kıyasladığımda, bir tık daha hissedilir ölçüde. Ara ara hafiften motorun hırıltısını ve titreşimini hissediyorum. Sizce bu motor henüz çok yeni olduğu için mi yoksa kabül edilebilir Golf 7 standartımı?
2- Koltuk ve iç döşemelerinin rengi kum beji. Dolayısı ile hassas ve titiz birisi olarak temiz kalması için ne gibi önerileriniz olur? Yetkili servisteki arkadaşıma koltuklar için kılıf sordum fakat airbag'ler ile ilgili problem yaratabilme ihtimaline karşı tavsiye etmedi. Açık renk iç döşeme ve koltuklara çözüm bulan uygulayan varmı acaba?
3- Geri vitese takıldığında sağ aynanın otomatik aşağıya inme ayarını nası yapabilirim? İstediğimden biraz yukarda kalıyor ayna.
4- Alttaki temsili fotoğrafta işaretlediğim yer ne işe yarıyor bilen var mı? Kitapçığına baktım oradada bir bilgi bulamadım. Ayrıca o küçük bölmenin üstünde ufak kauçuktan kılıf gibi bir şey var. Onu kaldırdığımda da kulaklık girişi tarzı bir delik var. Fakat aux ve usb girişi orta konsolun altındaki kapaklı yerde. Bir anlam veremedim. Bilen var mı?
Değerli vaktini ayırıp cevaplayan herkese şimdiden çok teşekkürler.