ANA KONU

Bu kampanyadan kazanılan puanların % 3 idi,akıbeti ne olacak,bilgisi olan var mı?
Onları kullanmaya devam edebiliyorsunuz hocam. Benim 40 TL kadar vardı bu akşam iş dönüşü alacağım. Bir sorun çıkacağını düşünmüyorum ama akşam yine bu başlık altında bilgilendirme yaparım. 

Kullanmaya devam edebiliyorsunuz bende bir problem olmadı

arkadaşlar halojen farlı aracıma osram night braker almayı düşünüyorum golf 7 için ayrıca kodu vs. var mıdır.

arkadaşlar halojen farlı aracıma osram night braker almayı düşünüyorum golf 7 için ayrıca kodu vs. var mıdır.
Hocam alma pişman olursun forumda konusu vardı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam alma pişman olursun forumda konusu vardı

Arkadaşlar herkese merhaba. 5 yıllık Golf 6 1.4 DSG Highline macerasından sonra Golf 7 1.4 DSG Highline macerasına başladım. Allah kazasız belasız binmeyi nasip eder inşallah. Değerli bilgileri ile soruları yanıtlayan herkese çok teşekkürler. Gerçekten çok yararlı bir site olmuş. Her gün bir doz okuyup öyle yatıyorum. Sorularıma gelince;

1- Araç henüz 100-150km'de olduğu içinmidir bilmiyorum, motor sıcakken rölantideki motor sesini Golf 6 ile kıyasladığımda, bir tık daha hissedilir ölçüde. Ara ara hafiften motorun hırıltısını ve titreşimini hissediyorum. Sizce bu motor henüz çok yeni olduğu için mi yoksa kabül edilebilir Golf 7 standartımı?

2- Koltuk ve iç döşemelerinin rengi kum beji. Dolayısı ile hassas ve titiz birisi olarak temiz kalması için ne gibi önerileriniz olur? Yetkili servisteki arkadaşıma koltuklar için kılıf sordum fakat airbag'ler ile ilgili problem yaratabilme ihtimaline karşı tavsiye etmedi. Açık renk iç döşeme ve koltuklara çözüm bulan uygulayan varmı acaba?

3- Geri vitese takıldığında sağ aynanın otomatik aşağıya inme ayarını nası yapabilirim? İstediğimden biraz yukarda kalıyor ayna.

4- Alttaki temsili fotoğrafta işaretlediğim yer ne işe yarıyor bilen var mı? Kitapçığına baktım oradada bir bilgi bulamadım. Ayrıca o küçük bölmenin üstünde ufak kauçuktan kılıf gibi bir şey var. Onu kaldırdığımda da kulaklık girişi tarzı bir delik var. Fakat aux ve usb girişi orta konsolun altındaki kapaklı yerde. Bir anlam veremedim. Bilen var mı?

Değerli vaktini ayırıp cevaplayan herkese şimdiden çok teşekkürler.

213c1c5b0d93eb25fea65fab36e4088a.jpg

@anamorfoz Aramıza hoşgeldiniz Hocam, aracınız hayırlı olsun kazasız belasız. :)

1. soru bende de mevcut, yazın yoktu diye hatırlıyorum, havaların soğuması ile ilgili olabilir diye düşünüyorum.

2- Bozuk para, vb şeyleri koymak için yapılmış ufak bir bölme. Altında ki delikte muhtemelen orta konsolu tutan vidalardan biri vardır ama biz göremiyoruzdur. Kulaklık(aux) girişi vitesin önünde ki kapaklı bölgede. :)

Dün akşam yoğun trafiğin olduğu bir yokuşta debrijaya biraz fazla yüklendim sanırım ağır bir koku geldi.Problem olmasa bari.Aracım henüz 10.000 km'de.

Arkadaşlar henüz 1.5 yıl oldu ne çabuk bitti çokda kullanmam kendilerini :) basılı falan tutmuyorum yani ama bitiyo 

:( garanti değiştrirmi acaba 

DSC_0001.JPG

Arkadaşlar henüz 1.5 yıl oldu ne çabuk bitti çokda kullanmam kendilerini [emoji4] basılı falan tutmuyorum yani ama bitiyo [emoji20] garanti değiştrirmi acaba 

/monthly_2016_12/DSC_0001.thumb.JPG.f64e71ff6672e45d38fe248fcb42638e.JPG
1.5 yıl baya iyi bir süre hocam. Aslında pili kendiniz de değiştirebilirsiniz. Düğmesine basıp anatarı açık duruma alın. Anahtarın çıktığı yerdeki boşluğa çatal, kaşık arkası ya da anahtar vb. bir cisim yerleştirerek susta açma düğmesinin olduğa tarafa doğru plastik kapağı ittirin. İlk defa açılacağı için biraz sert olabilir. Kapak çıktıktan sonra pili karşınızda göreceksiniz. Pili çıkartmak için ben iğne kullanmıştım. Orda bir boşluk olacak iğneyle oraya bastırınca pil çıkmıştı. Daha sonra yerine yenisini takabilirsiniz. Başka herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok.

bcc22beb4618f66eeb7081d968c09f54.jpg

Geri