Ben Media Markt'tan aldım hocam. O tarz yerlerde kesin vardır.@MSE hocam nerde satılır ki
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben Media Markt'tan aldım hocam. O tarz yerlerde kesin vardır.@MSE hocam nerde satılır ki
Eyv gardaşBen Media Markt'tan aldım hocam. O tarz yerlerde kesin vardır.
Evet hocam normal.Merhaba arkadaşlar
Kontağı çevirdikten belli bi süre sonra ışıklar sönüyo ama yağ göstergesi ışığı (epc) sönmüyor ancak aracı çalıştırdıktan sonra sönüyor bu normal mi ?
Konya'da 1400'e takıyorlardı ama ?Led stoplar için doğuş çankayadan işçilik dahil 1550tl fiyat aldım.Ne dersiniz değer mi [emoji3]
Esp ya da çekiş kontrol hocam. Gaza çok yüklenince yerler de ıslak olunca normal böyle birşey olması.İyi geceler arkadaşlar
300km yol yaptım Balıkesir-İstanbul. Biraz önce dik bi yokuş çıktım şehir içinde gaza fazla yüklendim birinci viteste güm diye bi ses geldi pat diyede olabilir ve ekranda anlık sarı bi lamba hemen yandı söndü çözemedim. Şuan çok tırstım bilgilendirme yapabilcek var mı ?
hocam bana da oluyor bazen ıslak zeminde ani gaza yüklenince.ESP ile alakalı sanırsam.Korkulacak bir şey yok.İyi geceler arkadaşlar
300km yol yaptım Balıkesir-İstanbul. Biraz önce dik bi yokuş çıktım şehir içinde gaza fazla yüklendim birinci viteste güm diye bi ses geldi pat diyede olabilir ve ekranda anlık sarı bi lamba hemen yandı söndü çözemedim. Şuan çok tırstım bilgilendirme yapabilcek var mı ?
Araç patinaja düşüyor ve ASR sistemi bunu farkedip müdahele ediyor. O müdahele ederken gösterge tablosunda ASR sisteminin devrede olduğunu bildirmek amaçlı ESP işareti yanıp yanıp sönüyor.İyi geceler arkadaşlar
Akşam araçtan çıkarken kuru bezle silmenin faydası olur mu acaba. Nem kalmazsa daha az donar.Arkadaşlar sabahları soğukta kapı zor açılıyor fittillere bişey olurmu zamanla? Sürülecek bir sıvı filan varmı donmaması için?
http://www.hepsiburada.com/henkel-tereson-kaucuk-fitil-bakim-spreyi-300-ml-pm-otbkk503 hocam bir bunu buldum ve vazelin +wd-40 öneren varAkşam araçtan çıkarken kuru bezle silmenin faydası olur mu acaba. Nem kalmazsa daha az donar.