ANA KONU

Arkadaşlar cuma günü servis randevum var, vagcomla açılmış  fonksiyonları (özellikle amerikan park) kapatmalı mıyım? Dışarıda taktırdığım yağmur ve far sensörünü sıkıntı edebilirler mi?
Değerli Hocam 

Sorun olmayacaktır. Bahsetmeye bile gerek yok.

İyi akşamlar arkadaşlar

Havalar soğudu malum camlar buz tutuyor. Öncam buz tutmuşken silecekleri çalıştırsam zararı olur mu ? Akşam çalıştırdım sert sürtünme sesleri geldi. Sıcak su dökmeyi düşünüyorum sabah nasıl olur ?

İyi akşamlar arkadaşlar

Havalar soğudu malum camlar buz tutuyor. Öncam buz tutmuşken silecekleri çalıştırsam zararı olur mu ? Akşam çalıştırdım sert sürtünme sesleri geldi. Sıcak su dökmeyi düşünüyorum sabah nasıl olur ?
Hocam ikisini de yapmayın. Antifrizli su ya da buz çözücüler var. Bunlar ile camdaki buzu çözmeniz mümkün. Sıcak su camın çatlamasına yol açabilir

Hocam ikisini de yapmayın. Antifrizli su ya da buz çözücüler var. Bunlar ile camdaki buzu çözmeniz mümkün. Sıcak su camın çatlamasına yol açabilir
Hocam silecek haznesiindeki su antifirizli su. Kaynar su dökmicem hocam ılık su dökerim diyorum. Şuan antifirizli su veya buz çözücüm yok malesef. Tavsiyeniz varsa link atabilirseniz iyi olur.  En kötü ihtimalle biraz erken çalıştırırım ısınınca klimayı açarım oda etkili olur belki.

silecekleri 2-3 kez çalıştırdım sert sürtünme sesi geldi valla sabah klimayı açıcam 10 dk çalıştırcam kendi kendine erimesini beklicem. Sileceklere bişey olcak diye korktum.

silecekleri 2-3 kez çalıştırdım sert sürtünme sesi geldi valla sabah klimayı açıcam 10 dk çalıştırcam kendi kendine erimesini beklicem. Sileceklere bişey olcak diye korktum.
Hocam normalden 10-15 dk erken inin araca, çalıştırın motor ısınmaya başlayınca kaloriferi açıp cama verin 1-2 dk içinde çözülecektir. 

Bugün Aliexpress'ten sipariş ettiğim led gündüz farları geldi ve hemen taktım. Sarı halojene göre çok daha estetik durdu. Bu konuda yardımıni esirgemeyen @MSE hocama teşekkürlerimi sunuyorum.  

20161214_121914.jpg

Bugün Aliexpress'ten sipariş ettiğim led gündüz farları geldi ve hemen taktım. Sarı halojene göre çok daha estetik durdu. Bu konuda yardımıni esirgemeyen@MSE hocama teşekkürlerimi sunuyorum.  
/monthly_2016_12/20161214_121914.thumb.jpg.c9dc416ba6a2635e499714ee482f442e.jpg
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Sarılara göre daha güzel gerçekten.

Reklama girmezse detay vereyim . Ürünü 'shenzhen city superstar' isimli satıcıdan 13 dolara aldım (47 tl) . Çok hızlı geldi 10 gün içerisinde . Uygulamasi basit hemen taktım ve çalıştı . Arıza ışığı yakmadı.

20161214_122254.jpg

Hocam ılık su açıyor kaynar olmasın silecekler en fazla lastiği yıpranır isterseniz sileceği isterseniz lastiğini yenilersiniz çokda dert etmeyin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geceleri özellikle kar yağacağı zamanlarda silecekleri servis konumuna almak veya silecekle cam arasına yağlı kağıt veya fırın kağıdı denen kağıttan koymanız sileceklerin cama yapışmasını önleyecektir. 

Ya da izopropil alkol ile su karışımını kullanabilirsiniz. Ben bunlarla uğraşamam derseniz buz çözücü sprey de işinize yarayacaktır 

@EMİR Hocam bende her sabah aynı sıkıntı ile kalkıyordum çare olarak sonax ta buz çözücü sprey aldım 18 tl idi yanlış hatırlamıyorsam sıkıyorum 30 saniye beledikten sonra silecekleri çalıştırıyorum hiç birşey kalmıyor 

sizin döktüğünüz sicak su araç hareket edince tekrar donma riski var bence

Aracım şu an 10.000km'de  2. yılı doluyor, son bakımını da yetkili serviste yaptıracağım.Cumaya randevu aldım 585 tl rutin bakım.Biraz pahalı :)

Geri