ANA KONU

Aracım şu an 10.000km'de  2. yılı doluyor, son bakımını da yetkili serviste yaptıracağım.Cumaya randevu aldım 585 tl rutin bakım.Biraz pahalı :)
Aynen Hocam, vw bakım konusunda pahalı biraz, Fordda 4 yaş ve üzeri araçlara %25 indirim dahil 250 TL ye yaptırıyorum dizel Focus bakımını.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Aynen Hocam, vw bakım konusunda pahalı biraz, Fordda 4 yaş ve üzeri araçlara %25 indirim dahil 250 TL ye yaptırıyorum dizel Focus bakımını.
Gayet uygunmuş hocam.Keşke vw'de öyle bir kampanya yapsa en azından 400tl olsun ona da razıyım.

Rutin bakımda sadece yağına suyuna filtrelerine bakıp göndermezler sanırım.Eğer öyleyse sağlam bir kazık yedim demektir.

Gayet uygunmuş hocam.Keşke vw'de öyle bir kampanya yapsa en azından 400tl olsun ona da razıyım.

Rutin bakımda sadece yağına suyuna filtrelerine bakıp göndermezler sanırım.Eğer öyleyse sağlam bir kazık yedim demektir.
Yağ değişimi, filtrelerin değişimi, cam suyu eklemesi vb rutin uygulamalar. 

Ama bizim ikinci bakımda aynı fiyattı, malesef. 

Hocam parçaları en iyisinden alıp 250tlye halletim bakımı dışarıda. Aradaki 350tl farka değmez. Tabi araç manuel ise 

Hocam parçaları en iyisinden alıp 250tlye halletim bakımı dışarıda. Aradaki 350tl farka değmez. Tabi araç manuel ise 
hocam manuel ama garantisi bitmeden son kez yetkili servis eli değsin istiyorum.

Aracımı biraz önce Doğuş  Çankayadan 2.yıl bakımından aldım.Sabahları inip binerken disklerden gıcırdama geliyordu (başta amortisörlerden geldiğini zannettim fakat değilmiş) , servis sorumlusu kişi sesi duydu fakat ustalara aynı sesi duyuramadığını söyledi yani halledilmemiş.Ekstra olarak teybin  bazen hışırtılı çekmesinden dolayı yazılımının güncellenmesini istemiştim onu da yapmamışlar.

edit: 2.yıl bakımında yakıt filtresinin de değiştirilmesi gerektiği yazıyor vw sitesinde fakat onun da değişimini yapmamışlar

ALLAH razı olsun  gardaşım  tesekkürederim  aslen  karslıyım... ana tarafı gresun... ama gitmedim karsa doğma büyüme istanbulluyum   hanımın  tayini  bandırmaya  çıktı  artık buralıyız :)  

Aracımı biraz önce Doğuş  Çankayadan 2.yıl bakımından aldım.Sabahları inip binerken disklerden gıcırdama geliyordu (başta amortisörlerden geldiğini zannettim fakat değilmiş) , servis sorumlusu kişi sesi duydu fakat ustalara aynı sesi duyuramadığını söyledi yani halledilmemiş.Ekstra olarak teybin  bazen hışırtılı çekmesinden dolayı yazılımının güncellenmesini istemiştim onu da yapmamışlar.

edit: 2.yıl bakımında yakıt filtresinin de değiştirilmesi gerektiği yazıyor vw sitesinde fakat onun da değişimini yapmamışlar
2.yıl bakımında yakıt filtresi de değiştiriliyor mu ?

1.2 tsi

012f7f246315ff5c1b55d4a8403bd5cb.jpg
f68ef050d9cc96ef20680724ec79958c.jpg
golftutkusu :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Beşiktaş1903

Kafa uçmuş... :000050-medium:

Birisi ona nemin tozdan daha zararlı olduğunu ve aracı poşetlediği için yıkanma vb. Durumda aracın üzerinde/içerisinde  bullaşan suyun ve nemin buharlaştığinda gidecek bir yeri olmadığı için korozyon yapabileceği ve hatta görünmeyen her yerdeki lastik aksamı dahil kemireceğini söylemeli.

Toz olmasın diye havuz yaptırıp su doldurup  içerisine bırakmasına benziyor. 

Bu arkadaş Kerem Doğandır Eskişehirlidir.golftürliyeden tanıyorum yazışmışlığımız vardır.sıkı talipçisiydim bu golf1 in resterasyon aşamasında.Arabasının lakabı kırkırdır.hurda olarak alıp çok çok emek harcayarak çok güzel hale getirmiştir gerçek golfçüdür.streç film olayında bir espri vardır.buda eski hali.
1fb442e548d7e3cdcaf3a1647e28270b.jpg

2016 golf7 1.2 tsı comfortline manuel beyaz sürüş komfor ve ışık paket.

Merhaba Arkadaşlar;

Pazar günü farkettim Sağ arka paspas üzerinde bi miktar su vardı çok fazla değildi ama canımı sıktı acaba biyerlerden su mu sızıyor. Sonra paspası kaldırdım altındaki halıflex kaplama tam su olan bölgenin hemen altında 1cm kadar bölge buz tutmuş o bölgeden geçen klima borusu veya arka cam fiskiye borusu var mı ? Ya da paspasdan bi miktar su oraya sızmış, sızan su mu buzlandı acaba ?  (çünkü paspasda delik var 1 adet su tahliye olsun diye gibi yapılmış ama tahliye olan su nereye gidecek halıflexe o deliğin mantığını anlayamadım tam olarak). O bölgede su gören oldu mu daha önce nedir nedendir acaba?  ( Fotoğraf temsilidir )

Geri