ANA KONU

Değerli hocalarım birşey danışmak istiyorum. Bu sabah farkettim. Komşulardan biri pasifik mavi bir golf almış ve benim aracın yanına parketmiş. Ön kaputla vw logosu arasındaki boşluk onda biraz daha fazla ve daha nizami. Benimkinde bir hizalama sorunu var gibi. Tam logonun oldugu yerdeki eğimli yerde Sanki hafif bi asimetri var.  Dikkatlerinize sunuyorum. 

Ekli dosyayı görüntüle 9546
Kaput ayar takozundan ayarlayabilirsiniz

IMG_5119.JPG

[mention=2668]riverside[/mention] Kaputun boya kalınlığını da bir kontrol ettirin belki satıştan önce onarım boya vardır.
[mention=203]huseyinkaraduman[/mention] dediği husus önemli. Ön panelin iki vidası var onları söküp sağ sol ayarı yapmak mümkün. Kaputtan ziyade ön panele baktırmalısınız sanki. Ön panel ayarı ile düzeliyorsa ne güzel. Düzelmez de kaput vidalarından ayarlamak isterseler kaput orijinal ise [mention=3]silvershadow[/mention] un dediği gibi kaput vidalarını elletmeyin derim, bırakın böyle kalsın.

Teşekkür ederim hocam

bugün bikaç tane bayii aradım.makyajlı golf ne zaman gelecek ve siparişler açıldımı diye.bir mart sonu biri nisan sonu biride mayısta gelecek dedi ama hepside siparişin açılmadığını söyledi.araçların 3 ayda geldiğini düşünürsek siparişlerin açılması lazım değil mi?

@ronin banada ayni tarihleri soylediler.yalnız ilk etapta sipariş almayacaklarini,gelen araclari satacaklarini soylediler.su anda dizel arac arayanlar comfortline donanımda 88-90 arasi arac bulabilir.son araclar bunlar.bayiler eldeki araclari hizla cikarmak istiyor su anda.ilgililere duyurulur.

trafikte DSG aracinizla ileriliyorsunuz ve auto-hold acik. Isiklara geldiniz, frene bastiniz ve auto-hold devreye girdi. Ayaginizi fren pedalindan cektiniz bekliyorsunuz. 

Bu durumda arac auto-hold sayesinde bosta ("N") mi bekliyor? Yani, auto-hold aktif iken vites bosta mi degil mi? 

ayni sekilde, arac auto-hold ve start-stop acik. Isiklarda durdunuz ve ayaginizi frenden cektiniz, auto-hold ve start-stop devreye girdi motor sustu. Arac bosta mi degil mi? viteste ve debriyajlarda baski var mi yok mu? 

Buna net ve kesin bir cevap verebilecek var mi? Tesekkurler. 

Hocam benimki bu şekilde sizin araçla karşılaştırın. Benim araçta 2014 yılı Bursa Doğuş çıkışlı bu arada. @riverside

Aklıma gelmiş iken sorayım farlarla kesişme noktaları nasıl simetrik mi logonun olduğu kısım simetrik değil ise farların olduğu bölgede de kayıklık olması muhtemel.

20160805_074058.jpg
@burakca hocam sonradan yaptırmıştım orjinal bayi çıkışlı değil yani ama mühürlü filan diye yaptırmıştım. Sanırım artık bütün plakalar sıfırdan değişecekmiş dün öyle bi haber vardı. Ve muayeneden geçmiyecekmiş plakasını değiştirmeyen araçlar.

Araç hareket ettiğinde kapılar kilitleniyordu artık kilitlenmez oldu neden olur bu durum menüdende bakmadım ekranda bi ayarı mı var?

Geri