Bir bildikleri vardir herhal :000296-medium:Kilo almislar biraz hocam![]()
![]()
Yakit tuketim verileri de yukselmis.satmak istemiyolar galiba s=s15Kilo almislar biraz hocam![]()
![]()
Teşekkürler tarayıcı geçmişini temizleyince düzeldi.Hicam tarayicinizda problem olabilir. normal de bir problem yok suanda. siz tarayicinizin gecmisini bir temizlyin isterseniz oyle bir deneyin
Hocam motorun ideal calisma sicakligi 90-100 derece arasidir.bu sicakligada ulasmasi 15-20 dk surer.bu sicakliga uladana kadar 2000-3000 dd arasi daha iyi olucaktirİyi günler değerli arkadaşlar. Merak ettiğim birşey var. Araçlarımızda yağ sıcaklığını gösterme özelliği var malum. Peki ideal yağ sıcaklığı nedir aracın rahat çalışabilmesi için? Sabahları ilk yola çıktığımda yağın ısınmasını bekliyorum biraz gaza yüklenmeden önce. 50 derece civarı yeterli midir yoksa 80 dereceler beklenmeli mi?
Peki hocam, yag sicakligi 100 dereceye ulasir mi? ve ulasirsa ne olur?Hocam motorun ideal calisma sicakligi 90-100 derece arasidir.bu sicakligada ulasmasi 15-20 dk surer.bu sicakliga uladana kadar 2000-3000 dd arasi daha iyi olucaktir
Ulasir hocam .korkmayin hic birsey olmaz.sicak havalarda 110-120 dereceyi bile gorebilirsiniz.devam :'(Peki hocam, yag sicakligi 100 dereceye ulasir mi? ve ulasirsa ne olur?
Hocam teşekkürler. 15-20 dk cok uzun süre. Ben genelde bir yerlere yetişmeye calistigimdan hararet 90a yaklasinca basip hizlaniyorum. Yag sicakligi gostermiyor bile. Sonra 50 oluyor ve yukseliyor. Yag sicakligini beklemek sıkıntı. Zaten hanım da dikkat etmiyor boyle seylere. Kac defa anlattim ama abartili buluyorlar bayanlar boyle seyleri. Takintili oldugumu dusunuyor. Marşa basıp direkt cikiyor yola basıyor. Yapacak bisey yokHocam motorun ideal calisma sicakligi 90-100 derece arasidir.bu sicakligada ulasmasi 15-20 dk surer.bu sicakliga uladana kadar 2000-3000 dd arasi daha iyi olucaktir
Sorun olmaz hocam gaza fazla abanmadikca zaten cok yapacak bisey yok s=s15Hocam teşekkürler. 15-20 dk cok uzun süre. Ben genelde bir yerlere yetişmeye calistigimdan hararet 90a yaklasinca basip hizlaniyorum. Yag sicakligi gostermiyor bile. Sonra 50 oluyor ve yukseliyor. Yag sicakligini beklemek sıkıntı. Zaten hanım da dikkat etmiyor boyle seylere. Kac defa anlattim ama abartili buluyorlar bayanlar boyle seyleri. Takintili oldugumu dusunuyor. Marşa basıp direkt cikiyor yola basıyor. Yapacak bisey yok![]()
Hocam uygulama verilerini temizleyen bir programınız var mı. Tarayıcı verilerini temizleyip tekrar deneyin.Foruma mobilden giriş yapıyorum. Biraz gezinip ana sayfaya bastığım zaman geri çıkış yapıyor daha önce ilk girişte bile giriş yapmam gerekmiyordu kullanıcı adı ve şifre kayıtlı. Sorun neden kaynaklı ?