ANA KONU

Arkadaslar mrb.bugun yeni golfu vw sitesinden incelerken farkettim.araclarin agirliklari artirilmis galiba .bir anlam veremedim.1.0 tsi 1320 kg.1.4 tsi 1370 kg yorumlarini merak ediyorum,

Screenshot_2017-03-10-23-37-12.png

Screenshot_2017-03-10-23-21-10.png

Kilo almislar biraz hocam [emoji2] [emoji106]

Kilo almislar biraz hocam
emoji2.png
emoji106.png
Bir bildikleri vardir herhal :000296-medium:

Arkadaşlar foruma girişte problem yaşıyorum giriş yap butonuna tıklayıp gerekli bilgileri yazıp giriş yapmak istediğimde tekrar kutucuklar dolu geliyor ve tekrar giriş yap diyince foruma girebiliyorum. Giriş yaptıktan sonra ise ana sayfaya tıkladığımda forumdan çıkmış oluyorum herkeste böylemi benim tarayıcımda mı sıkıntı mı var. 

Ekran Alıntısı.JPG

Hicam tarayicinizda problem olabilir. normal de bir problem yok suanda. siz tarayicinizin gecmisini bir temizlyin isterseniz oyle bir deneyin

İyi günler değerli arkadaşlar. Merak ettiğim birşey var. Araçlarımızda yağ sıcaklığını gösterme özelliği var malum. Peki ideal yağ sıcaklığı nedir aracın rahat çalışabilmesi için? Sabahları ilk yola çıktığımda yağın ısınmasını bekliyorum biraz gaza yüklenmeden önce. 50 derece civarı yeterli midir yoksa 80 dereceler beklenmeli mi? 
Hocam motorun ideal calisma sicakligi 90-100 derece arasidir.bu sicakligada ulasmasi 15-20 dk surer.bu sicakliga uladana kadar 2000-3000 dd  arasi daha iyi olucaktir

Hocam motorun ideal calisma sicakligi 90-100 derece arasidir.bu sicakligada ulasmasi 15-20 dk surer.bu sicakliga uladana kadar 2000-3000 dd  arasi daha iyi olucaktir
Peki hocam, yag sicakligi 100 dereceye ulasir mi? ve ulasirsa ne olur? 

Hocam teşekkürler. 15-20 dk cok uzun süre. Ben genelde bir yerlere yetişmeye calistigimdan hararet 90a yaklasinca basip hizlaniyorum. Yag sicakligi gostermiyor bile. Sonra 50 oluyor ve yukseliyor. Yag sicakligini beklemek sıkıntı. Zaten hanım da dikkat etmiyor boyle seylere. Kac defa anlattim ama abartili buluyorlar bayanlar boyle seyleri. Takintili oldugumu dusunuyor. Marşa basıp direkt cikiyor yola basıyor. Yapacak bisey yok :)  

Hocam teşekkürler. 15-20 dk cok uzun süre. Ben genelde bir yerlere yetişmeye calistigimdan hararet 90a yaklasinca basip hizlaniyorum. Yag sicakligi gostermiyor bile. Sonra 50 oluyor ve yukseliyor. Yag sicakligini beklemek sıkıntı. Zaten hanım da dikkat etmiyor boyle seylere. Kac defa anlattim ama abartili buluyorlar bayanlar boyle seyleri. Takintili oldugumu dusunuyor. Marşa basıp direkt cikiyor yola basıyor. Yapacak bisey yok :)  
Sorun olmaz hocam  gaza fazla abanmadikca zaten cok yapacak bisey yok s=s15

Foruma mobilden giriş yapıyorum. Biraz gezinip ana sayfaya bastığım zaman geri çıkış yapıyor daha önce ilk girişte bile giriş yapmam gerekmiyordu kullanıcı adı ve şifre kayıtlı. Sorun neden kaynaklı ?

Foruma mobilden giriş yapıyorum. Biraz gezinip ana sayfaya bastığım zaman geri çıkış yapıyor daha önce ilk girişte bile giriş yapmam gerekmiyordu kullanıcı adı ve şifre kayıtlı. Sorun neden kaynaklı ?
Hocam uygulama verilerini temizleyen bir programınız var mı. Tarayıcı verilerini temizleyip tekrar deneyin.

Geri