ANA KONU

@kemalserkan geçmiş olsun. Yetkili servis, orijinal cam (fark vermeniz gerekebilir) ya da muadil cam değişimi.

@kemalserkan

Değerli Hocam

Kaskonuzu bozmadan orijinal cam değişimi mümkündür.

Servisinizle görüşürseniz size bilgi vereceklerdir.

Bazı kasko firmaları yerli cam tutarını karşılar Üstüne fark ekleyerek orijinalini taktırmanız da mümkün olabilir.

Geçmiş olsun 

Moderatör tarafında düzenlendi:
@calik @silvershadow

teşekkürler.

Ters bir zaman Pazar ve ertesi gün resmi tatil.

Kasko şirketini aradım kapalı, bayinin de servis bölümü kapalı olduğu için şu an birşey yapamıyorum.

Ama çatlak ilerliyor. Çok sıkıntı olur mu acaba.

Ortalama kaç gün sürer acaba. Bir fikriniz var mı?

@calik @silvershadow

teşekkürler.

Kasko şirketini aradım kapalı, bayinin de servis bölümü kapalı olduğu için şu an birşey yapamıyorum.

Değerli Hocam

Tamir olmayacak değişim yapılacağı için çatlak ne kadar ilerlemiş dert etmeyin derim.

Sürüşü engellemesin yeterli.

Değişim süresi servisinizin yoğunluğuna ve kasko şirketinizin onay verme ve ödeme yapma süresine bağlıdır. 

Geçmiş olsun tekrar

Bugün uzun sayılabilecek bir yolculuğa çıktım. Vardığımda arka sağ ve sol stop lambalarının geri vites yanan kısmında 3-5 tane böcek ölüsü dikkatimi çekti. Oraya ne oldu nasıl girdiler hiçbir fikrim yok.

ne yapayım nasıl çıkarayım bunları?

not:stoplarım halojen.Aracın iyi niyet garantisi devam ediyor.

@calik @silvershadow

teşekkürler.

Ben değiştirdim. 1 günde değişiyor. Değiştikten sonra camın iyice yapışması için 1 gece serviste yatması uygun. Toplamda 2 gün diyebiliriz. 

Japonya'da Nissan yetkili serviste bakım günlüğü, müşteri memnuniyeti... (özellikle servisten ayrılırkenki bölüm...)

Fren balataları ile aksesuar (V) kayışının değişmesi gerektiğini nasıl açıkca gösteriyorlar!

İnsan ağlamak istiyor. Bir ülkeme bak, ülkemin iddia ettiği değerlere bak, bir de Japonlara.

Golf incelemesi Mk1-2-3-4-5-6-7 hepsi bir arada :)

Herkese merhaba. 1 ay önce kaza yapmıştım ve fotoları bu konuda paylaşmıştım. Araç dün servisten çıktı. Yani tam 1 ayda. Sol 2 kapı ve ön çamurluk değişti. Orta direkte ezilen kısım kesilip yerine parça atılarak boyandı. Airbagler takıldı ve tavan döşemesi değişti. Toplamda 52 kalem işlem var.  21.500 tl fatura çıkmış. 

Fakat gel gelelim Doğuş oto etimesgut'un işçiliği benim için sınıfta kalmıştır. Kaportada henüz gözle görülür bişey yok fakat aracın içinde birkaç problem hemen dikkatimi çekti. Servis danışmanına gösterdim. Aracı 2-3 gün daha misafir edelim tavan döşemesini tekrar değişelim dedi.

Neden bu işler tek seferde olması gerektiği yapılmaz ülkemizde? 

Buyrun fotolar;

IMG_0681.JPG

IMG_0682.JPG

IMG_0683.JPG

IMG_0684.JPG

IMG_0685.JPG

IMG_0686.JPG

Herkese merhaba,

24 Nisan tarihinde ikinci el bir Golf ile VW dünyasına giriş yaptık. Önceki aracım 2014 model atmosferik motorlu (dalga geçmeyin) bir ford focustu... Araçtan çok memnundum fakat turbolu bir araç ile kıyaslanmaz elbette... 

Aracımın önceki sahibi de belki burada paylaşımlarda bulunmuştur, emin değilim. Ama tekrardan aracına bu kadar özen gösterdiği, temiz kullandığı için kendisine burada da teşekkür ederim.

Şuan biraz keşif aşamasındayım, vakit darlığından çok fazla kurcalayamadım aracı ama haftasonu yaklaşık 1.500 km kadar yol yapma şansım oldu, çok keyifliydi...

Kısa bir zaman sonra ayrı bir konu açıp izlenimlerimi ve fotoları paylaşıcam. İyi bir Focuscuyumdur, genel olarak Ford konusunda da bilgi sahibiyim. Ama ilk izlenim olarak Golf kendine hayran bıraktı, inkar edemem :)  

Tanıştığıma memnun oldum şimdiden kendi adıma...

Golf5.jpg

Herkese merhaba,

24 Nisan tarihinde ikinci el bir Golf ile VW dünyasına giriş yaptık. Önceki aracım 2014 model atmosferik motorlu (dalga geçmeyin) bir ford focustu... Araçtan çok memnundum fakat turbolu bir araç ile kıyaslanmaz elbette... 

Aracımın önceki sahibi de belki burada paylaşımlarda bulunmuştur, emin değilim. Ama tekrardan aracına bu kadar özen gösterdiği, temiz kullandığı için kendisine burada da teşekkür ederim.

Şuan biraz keşif aşamasındayım, vakit darlığından çok fazla kurcalayamadım aracı ama haftasonu yaklaşık 1.500 km kadar yol yapma şansım oldu, çok keyifliydi...

Kısa bir zaman sonra ayrı bir konu açıp izlenimlerimi ve fotoları paylaşıcam. İyi bir Focuscuyumdur, genel olarak Ford konusunda da bilgi sahibiyim. Ama ilk izlenim olarak Golf kendine hayran bıraktı, inkar edemem :)  

Tanıştığıma memnun oldum şimdiden kendi adıma...

Ekli dosyayı görüntüle 11128
Aramıza hoşgeldiniz Hocam. Aracınız da hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler diliyor paylaşımlarınızı bekliyorum. iyi forumlar.

Geri