ANA KONU

Herkese merhaba,

24 Nisan tarihinde ikinci el bir Golf ile VW dünyasına giriş yaptık. Önceki aracım 2014 model atmosferik motorlu (dalga geçmeyin) bir ford focustu... Araçtan çok memnundum fakat turbolu bir araç ile kıyaslanmaz elbette... 

Aracımın önceki sahibi de belki burada paylaşımlarda bulunmuştur, emin değilim. Ama tekrardan aracına bu kadar özen gösterdiği, temiz kullandığı için kendisine burada da teşekkür ederim.

Şuan biraz keşif aşamasındayım, vakit darlığından çok fazla kurcalayamadım aracı ama haftasonu yaklaşık 1.500 km kadar yol yapma şansım oldu, çok keyifliydi...

Kısa bir zaman sonra ayrı bir konu açıp izlenimlerimi ve fotoları paylaşıcam. İyi bir Focuscuyumdur, genel olarak Ford konusunda da bilgi sahibiyim. Ama ilk izlenim olarak Golf kendine hayran bıraktı, inkar edemem :)  

Tanıştığıma memnun oldum şimdiden kendi adıma...

Ekli dosyayı görüntüle 11128
Aramıza hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler. :)

Şu cümleyi görünce mutlu oldum "İyi bir Focuscuyumdur, genel olarak Ford konusunda da bilgi sahibiyim.". :)

@Mert Y.

Değerli Mert Hocam

Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz. 

Zamanla daha da seveceksiniz Golf'ü..

Hatta o kadar ki bir zaman sonunda ailenin bir ferdi gibi olacak.

Aramıza hoşgeldiniz Hocam. Aracınız da hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler diliyor paylaşımlarınızı bekliyorum. iyi forumlar.

@Mert Y.

Değerli Mert Hocam

Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz. 

Zamanla daha da seveceksiniz Golf'ü..

Hatta o kadar ki bir zaman sonunda ailenin bir ferdi gibi olacak.
Cok tesekkur ederim, kisa sure sonra aktif olurum zaten, nerden cikti bu adam dersiniz :)  

Aramıza hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler. :)

Şu cümleyi görünce mutlu oldum "İyi bir Focuscuyumdur, genel olarak Ford konusunda da bilgi sahibiyim.". :)
Mandalina Sari ST'yi gorunce bir ford kokusu almistim sizden zaten :)  

Bu kazada Passat nasıl stabil kalıp yoluna devam edebilmiş hatta Audi'yi yakalamak üzere gaza basabilmiş :S (?)

Bu kazada Passat nasıl stabil kalıp yoluna devam edebilmiş hatta Audi'yi yakalamak üzere gaza basabilmiş :S (?)
O adam audiyi yetişmiştir inşallah

Böyle şerefsiz yüzünden sucu günahı olmayan garibana oluyor olan. Allah bilir araçta aile var.

Bu tamamen satış pazarlama taktiği., 1.4 motor tarih olacak., istelerde getircekler istemeselerde., bu doğuşun elinde olan bişey değil., Satışlar zaten durağan giderken ellerindeki araçları satmak., 1.5 tsi motoru getirmeyip benzinli olarak sadece 1.0 motor satacak halleri de yok., Tıpış tıpış getircekler., Hiç endişelenecek durum yok

Hocam ellerindeki 1.4 TSI'ları satabilmek için gelmeyecek diyorlardır.
1.5 TSI ACT 150 PS motor yakında gelir.
Avrupa satışı haziran temmuz diyorlardı.
Üretici 1.5 üretiyorum dedikten sonra. Sadece Türkiye için 1.4 getirin demezler kanımca.

1.5 Motorlardan hayli umutluyum Şahsen. Merak ediyorum Ciddi anlamda Eko-Performans nasıl olacak diye .

Geri