Bana cok enteresan gelio. 1.2 sahibi Burak hocam var Ankara da. Komsum var 1.2 sahibi kimse forumdakiler gibi yakamiyor sehir ici en yogun trafikte 6 gibi rakamlarla. Tampon tampona trafikte dur kalk 9-10 lt si var. Tuketim yazan arkadaslar araclarini alip, yürüyen ana arterlerde, gazlamadan gidiyorlar kendi seriterinde galiba@dgn hocamin kastettiği gibi.TSI'ların tüketim düşük ortalama hız yüksek.Şehir içi 20-25km ortalama hız bandında TSI tüketimi verilerini bekliyorum [emoji4]
Trafik ışıkları, dur kalklar, konforlu lastik basınçları ve ara gazlamalar 2lt kadar fark ettirir.Bana cok enteresan gelio. 1.2 sahibi Burak hocam var Ankara da. Komsum var 1.2 sahibi kimse forumdakiler gibi yakamiyor sehir ici en yogun trafikte 6 gibi rakamlarla. Tampon tampona trafikte dur kalk 9-10 lt si var. Tuketim yazan arkadaslar araclarini alip, yürüyen ana arterlerde, gazlamadan gidiyorlar kendi seriterinde galiba@dgn hocamin kastettiği gibi.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anlatisiniz bile huzurlu geldi valla keske oyle yollar imkanlar olsada sürsek lakin sabah yada aksam trafige girince 1 gaz 1 fren 10 sn beklemeden tekrar ayni şekilde yurumek.Trafik ışıkları, dur kalklar, konforlu lastik basınçları ve ara gazlamalar 2lt kadar fark ettirir.Kendi kullanım stilimde "ışıktan ışığa 100km ye çıkmazsa ölecek" hastalığım yok [emoji4] Beni sollayan birini gördüğümde dip gaz sevdam yok, ilerde ışık kırmızıya dönmüşse gazdan ayağımı çekerim, dur kalk olan güzergaha alternatif varsa uzun da olsa tercih ederim vs..