Burak hocam yoğun trafik olunca 1.2 nin 1.4 ten daha çok yaktığını buluşmalarımızda yaptığımız testlerde fark etmiştik. Ankara trafiğindeki yakıt tüketim değerinde forumdaki arkadaşlar için oldukça bilgilendirici reel bi paylaşım olmuş. Forumumuzda genel yakıt tüketim değeri olarak 5 civarı paylaşılıyordu ancak trafik olunca sonuç ortada tsi yokuş trafik sevmeyen motor yelken modda gidince 5 lt civarını yakalamak muhtemel olsa gerek
Az bir trafikte 1.2 çıldırıyor. Bazı günler TDİ golf çok mantıklı geliyor.
Aracım 12binde.
Hocam öyle trafikte tek haneli rakamları görmek biraz iyimser olur. Yine full trafik 11.7[emoji20]Burak hocam yoğun trafik olunca 1.2 nin 1.4 ten daha çok yaktığını buluşmalarımızda yaptığımız testlerde fark etmiştik. Ankara trafiğindeki yakıt tüketim değerinde forumdaki arkadaşlar için oldukça bilgilendirici reel bi paylaşım olmuş. Forumumuzda genel yakıt tüketim değeri olarak 5 civarı paylaşılıyordu ancak trafik olunca sonuç ortada tsi yokuş trafik sevmeyen motor yelken modda gidince 5 lt civarını yakalamak muhtemel olsa gerek [emoji20]
Al işte hocam buyur burdan yak gelde dizele geçme şimdi vw den dizel alsan 100-110 k yı gözden çıkarmak lazım o paralara ne arabalar var be! Bu arada hocam senin araba 1.2 bide şehir içi en azından ankara için ideal değil bende ki 1.4 varken bile usturuplu kullanmaya 7 civarı ortalama elde edebiliyodum az yaktıranlara gıptayla bakıyom vallaha s=bur2Hocam öyle trafikte tek haneli rakamları görmek biraz iyimser olur. Yine full trafik 11.719 saat önce, kimi-emd yazdı:
Burak hocam yoğun trafik olunca 1.2 nin 1.4 ten daha çok yaktığını buluşmalarımızda yaptığımız testlerde fark etmiştik. Ankara trafiğindeki yakıt tüketim değerinde forumdaki arkadaşlar için oldukça bilgilendirici reel bi paylaşım olmuş. Forumumuzda genel yakıt tüketim değeri olarak 5 civarı paylaşılıyordu ancak trafik olunca sonuç ortada tsi yokuş trafik sevmeyen motor yelken modda gidince 5 lt civarını yakalamak muhtemel olsa gerek
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam Kullanim sartlarini tam anlatirsaniz aciklayici olur zira tsi sahibi arkadaslar performansli trafikli max kullanimda 7-8 i gecmez diyorlardi. Komsum da benim guzergahimdan bi 8-10 km yapiyor oda 11-12 civarinda geziyor. Dur kalk trafikte. hele sehir ici 5-6 yakiyorum diyenler var cidden emek ister bence.
Az bir trafikte 1.2 çıldırıyor. Bazı günler TDİ golf çok mantıklı geliyor.
Aracım 12binde.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1.4 tsi ile sıkışık trafikte 7 litre mi yakıyor 2 kat fark var bu normal miAl işte hocam buyur burdan yak gelde dizele geçme şimdi vw den dizel alsan 100-110 k yı gözden çıkarmak lazım o paralara ne arabalar var be! Bu arada hocam senin araba 1.2 bide şehir içi en azından ankara için ideal değil bende ki 1.4 varken bile usturuplu kullanmaya 7 civarı ortalama elde edebiliyodum az yaktıranlara gıptayla bakıyom vallaha s=bur2
yok hocam 1.4 tsi sıkışıkta 11 den aşağı görmüyo ankarada heleki kızılayın sıkışık trafiğinde 13 ler 14 ler halay çekiyo1.4 tsi ile sıkışık trafikte 7 litre mi yakıyor 2 kat fark var bu normal mi
Hocam töbe de çarpılırsın yerin göğün vag bilgisi burak hocamda öyle olsa servise giderdi 3-4-3 '@burak_ hocam senin yol bilgisayarı bozuk olabilir mi ?
yooook cinnnnnnnnah bozuk değildir mi diyorsun ?
Hocam dur kalk trafikte s=sofor sen bille diesel üniteyle 8 lt civarı yakıyosun sıkışık trafikte 5-6 yakan heralde arabayı kendi itiyodur arkadan s=sapikHocam Kullanim sartlarini tam anlatirsaniz aciklayici olur zira tsi sahibi arkadaslar performansli trafikli max kullanimda 7-8 i gecmez diyorlardi. Komsum da benim guzergahimdan bi 8-10 km yapiyor oda 11-12 civarinda geziyor. Dur kalk trafikte. hele sehir ici 5-6 yakiyorum diyenler var cidden emek ister bence.
Dizelde 10 litre yakmak için sürekli son devire çıkıp öyle vites değiştirmek gerek bence. Golfün 10 litre yaktığı Amasya trafiğinde dizel focus 6-7 litre oluyor. Uzun yolda tam iki katı yakıyor. Aynı kullanım aynı güzergahta Focus 1.5 depo Golf 3 depo yakıyor. Tabi olayın birde konfor boyutu var, Uzun yolda yavaş gitmediğim için dizelin sesi kafa yoruyor. Golfte sıkılıyosun bi süre sonra sessizlikten.13-14 litre yakan kişinin aynı kullanım şekliyle golf tdi performansıda 10 lt den aşağı olmaz diye düşünüyorum.