Yeni konu açmak istemedim böyle konu varken
Aracımı 18 Ağustos tarihinde teslim aldım. Aracım highline olduğu için arka yan camlar ve arka cam %65 karartılmış renkli cam. Bu yüzden arkadaki tonu tutturacak şekilde ön yan 2 cama film çektirmeyi planlıyorum.
Bu renklere uygun vag için grubu üretilmiş cam filmleri olduğunu öğrendim. Bununla ilgili LLumar, Ziebart ve Doğuş Oto ile görüştüm.
LLumar tonları tam tutmuyor ama çok uzaktan bakıldığında belli olmuyor dedi. Genelde sizin gibi müşterilerimize sadece 2 camı yapıyoruz ve memnun olmayan olmadı dedi. Fiyat olarak ise 200TL fiyat verdiler. (5 yıl garanti) Film yaparken fitilleri söktüklerini söylediler.
Ziebart ile görüştüm. Tonların kesinlikle tutmayacağını, 5 cama da film yapsak yine tutmayacağını, ama ellerinden geldiğinde doğru tonda film yapabileceklerini söylediler. 300TL fiyat verdiler. (ömür boyu garanti)
Doğuş Oto Etimesgut ile görüştüm.
Solargard marka filmi yaptıklarını söylediler. %100 arka camların tonunu tutturabileceklerini söylediler. Cam filmi yapılırken kesinlikle ne fitilleri nede camı söktüklerini belirttiler. Yine ön 2 cam için 200+KDV=236TL fiyat verdiler. Doğuş otodaki yetkilinin dediğine bakarsak solargard bu filmleri vag grubu için üretmiş ve yaklaşık 1 senedir almanyanın da tavsiyesi ile bu marka filmi uyguluyorlarmış. Daha önceden 3M markasını uyguluyorlarmış.( 5 yıl garanti)
Açıkçası kafama Solargard yattı. Hem Doğuş Oto olmasından kaynaklı hemde aracın hiçbir yerini oynamadıklarından dolayı. Fakat bu marka cam filmini daha önce sadece kulaktan dolma olarak duymuştum. Sizce nasıldır?
Bilgisi olan, daha önce yaptırmış olan Hocalarım ve Üstadlarım varsa bana yardımcı olabilir misiniz?
Önerilerinizi bekliyorum.
Not: Öndeki kelebek camlara hiçbirisi film çekmiyor.