ön yan camları soruyorsanı onları yerinde çıkarıyorlar. Tekniğini bilmiyorum ama çok basit bir şekilde yerinden çıkıyorlar.ercanerten dedi:@yusuf ön cam?
Hocam uzaktan ve yan açıdan bakınca pek fark yok da direk bakınca arkadan ışık vurduğu için, ön camlar mavi tona arkalar yeşil tona çalıyor gibime geldi,ama bence güzel duruyor birebir tutması imkansız gibi zaten ,nerede yaptırdınız filmleri?yarchi dedi:Arkadaşlar Aracım highline olduğu için sadece ön yandaki iki cama film çektirdim. Ton tutması için vag grubu için önerdikleri filmi yaptırdım.
Görüşlerinizi beklerim.
Edit: Resimler neden ters olarak yüklendi anlayamadım :S Pc'de normal görünüyor.
Ziebart cam filmleri "ömür boyu" garantili. Garanti belgenizle herhangi bir ziebart bayii'ne gittiğinizde onarım yapıyorlar. Bu yüzden ziebart gibi yerleri öneriyoruz zaten...ercanerten dedi:Cam filminde mini onarım gibi bir şansımız var mı? Dipten atmaya başladı cam filmi.
Hocam 2 cam ne kadara mal oldu ? Ben de 5 cama cam filmi çektireceğim de, bi mahsuru yoksa fiyatı sormak istedimyarchi dedi:@silvershadow Murat Hocam teşekkür ederim
@berreday Hocam
Doğuş Oto Etimesgut/Ankara'da çektirdim filmleri. Dediğiniz gibi çok detaylı bakınca biraz yeşil-siyah ton farkı var. Ama genel olarak uyumlu duruyor. Hem ekonomik oldu benim için sadece 2 cama çektirdim. Hem de arka ve arka yan camların orjinalliğini bozmamış oldum.
Solargard marka film çekiyorlar. İşçilikleri falan çok iyiydi. Ne cam nede fitil söktüler. 2 saatte falan aracımı yıkanmış kurulanmış şekilde teslim ettiler.