@brkylmz Arkadaşlar ben sehir disinda oldugoldugum icin yazin gelgelince yaptirmayi planlıyorum. Ama daha once opel aracima lumar yapti arkadas kesinkesinlIkle tavsiye ederim hem lumarı hem arkadasimi. Telefonu:0544 763 10 57 ismi kenan.
@brkylmz Arkadaşlar ben sehir disinda oldugoldugum icin yazin gelgelince yaptirmayi planlıyorum. Ama daha once opel aracima lumar yapti arkadas kesinkesinlIkle tavsiye ederim hem lumarı hem arkadasimi. Telefonu:0544 763 10 57 ismi kenan.
Değerli Hocam;Sayın hoclarım benim aracta %65 karartılmış cam var ama bana yetmiyor koyuluğu,sorum şu ; bu %65 demek piyasada 1 dereceyemi denk gelıyor eğer öyleyse 2 numara bana yeterli gelecektir bunu bilen varmı yada kıyaslayarak bulabilen? Ve golf icin hangi markanın tonu daha guzel oluyor? Yani bi firmanın 2 derecesi acıkken diğerinin dahamı koyu buna göremi kalite değişiyor yoksa birinin 2 derecesi yeşil diğerinin mavi hissi veriyor diyemi değişiyor? Derdimi anlatabildimmi?
Kuruduktan sonra geçmezse kırılma sıkıntı... Arka camı sökmek de sıkıntı. Isıtıcı tellere zarar verebiliyor.Geçtiğimiz cumartesi günü daha önce yaptırıp tavsiye eden arkadaşlarımın tavsiyesiyle 150 TL ye yaptırdım. Yanlış hatırlamıyorsam Kore ürünü, bagaj tarafı cam 3 diğerleri 2 numara,
Genel olarak şuan memnunum fakat arka cam ışık kırılıyor pek hoşlanmadım daha sonrasında eğer rahatsız ederse söktürmeyi düşünüyorum.
Sadece kapının üst tarafında bulunan cam fitili sanırım o çıkartılıp montaj yapıldı başka sökülen bir parça olmadı
5 yıl garanti veriliyor.
Kapı kartonu, döşeme vb sökülmesi sıkıntı ama fitil için çok sıkıntı görmüyorum, çünkü özel tornavida benzeri birşey ile çıkarıp geri yerleştiriyorlar, herhangi bi vida vb. Ile oynama yok. Bazı yerler fitilleri de sökmeden işlem yapıyor, ama ileride sıkıntı olmaması için fitil sökme olayı çok yaygın anladığım kadarı ile.Cam filmi uygulamasında anladığım kadarı ile 2 tür uygulama var güneş ve güvenlik için. Benim tek kaygım döşeme ve fitillerin uygulama esnasında sökülmesi. Arabanın orijinalliğini bozmamaya gayret gösteren birisiyim. Hiçbir şey sökülmeden film uygulaması yapılabiliyor mu? yada siz değerli hocalarımın önerisi nedir?
Hocam benim aracım highline, yani söylememde ki amaç arka camlarım %65 karartılmış geldi, bununla ilgili cam filmi yaptırmaya karar verdikten ve birkaç araştırma yaptıktan sonra, ziebarttan cam filmi yaptırmaya karar kıldım, ziebart piyasadaki birçok cam filmine göre biraz daha açık tonludur, kullanan yada bilgisi olan arkadaşlar bilir. Ama gerçekten çok kaliteli diye düşünüyorum, yaklaşık 10 ay oldu ve cam filmi ile ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadım, tonu yakalamak adına arka 3 cama 1 numara, ön yan camlara ise 2 :'( numara cam filmi uygulattım. Hiçbir şekilde sökme takma işlemi yapılmadı ve gayet profesyonel bir işçilik ile aracım bana teslim edildi.Cam filmi uygulamasında anladığım kadarı ile 2 tür uygulama var güneş ve güvenlik için. Benim tek kaygım döşeme ve fitillerin uygulama esnasında sökülmesi. Arabanın orijinalliğini bozmamaya gayret gösteren birisiyim. Hiçbir şey sökülmeden film uygulaması yapılabiliyor mu? yada siz değerli hocalarımın önerisi nedir?