Ankara yetkili LLmuar bayisi nerede acaba?LLumar Ankara bayisinden 5 cam için; Peşin 400 TL Taksitle 450 TL fiyat verdiler. Sizce bu fiyatlar nasıl ? ATR ürünü kullandıklarını ve 5 yıl garantili olduğunu söylediler.
Ankara yetkili LLmuar bayisi nerede acaba?LLumar Ankara bayisinden 5 cam için; Peşin 400 TL Taksitle 450 TL fiyat verdiler. Sizce bu fiyatlar nasıl ? ATR ürünü kullandıklarını ve 5 yıl garantili olduğunu söylediler.
Ben yeşil tondaki bu filme bayıldım@murat52 bariz farkediyor, özellikle otomatik karartmalı olmasına rağmen dikiz aynası da kullanışlı oldu. ATR20 yeterlidir bence.
Bunlar da gündüz içeriden nasıl göründüğüne ilişkin fotolar, 1 saat kadar önce çektim.
Ekli dosyayı görüntüle 2420Ekli dosyayı görüntüle 2421Ekli dosyayı görüntüle 2419
Geçen gün gördüm arka ve önler 1 numara ve bu tonAynen süper duruyor LLumar gerçekten çok başarılı,bende en kısa zamanda LLumar Atr serisi çektircem renki cam olmadıgından dolayı burdaki izlenimlerime göre ATR 20 serisi tam kıvamında görünüyor,tabi lumar gidince fikir değiştirtmezseler.
Benimki beyaz bu kadar atarlı dururmu bakalım filmliGeçen gün gördüm arka ve önler 1 numara ve bu ton
Sanırım bu marka...
Kurşun griydi araç...
Resmen ağzım açık kaldı
Ne yapsanız yakışır...Benimki beyaz bu kadar atarlı dururmu bakalım filmli
Hocam, AKM den keçiören istikametine giderken Kazım Karabekir caddesi üzerinde, kesik caminin 200-250m ilerisinde sol tarafta. Gerçi ben gitmedim ama arkadaşım geçen sene orda yaptırmış çok ta memnun kalmıştı. İnternet adresini paylaşıyorum hocam bir bakın isterseniz.Ankara yetkili LLmuar bayisi nerede acaba?
Can kardeşimCam filmi konusunda Llumar atc ve atr serileri var aralarında 100 lira fiyat farkı var siz olsanız hangisini yaptırırsınız? Acikcasi kararsız kalmış durumdayım. [emoji5]Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkür ederim, Hüseyin hocam, eski 2 ay bindiğim araca ATC yaptırmıştım, kötü değildi ama burada sizlerin yorumları benim için önemli, Adana'ya atr diyorsan doğrusu o dur. Peki hangisi atr 20 yazıyordu orta renk için bu iyi mi?Can kardeşimAtc serisi, llumar ın ekonomik serisidir. Aynı koyulukta olan Atr'nin ısıyı geri yansıtma yüzdesi daha fazladır. Adana'da atr serisi alınır, yaz aylarında bana dua edilir [emoji4]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ucuza kaçmayalım diyorsunuz yani ama bu üst seri daha pahalıdır beni aşar atr olsun bari@enpisagor ATR serisini tavsiye ederim, ayrıca high performans adlı yeni bir seri varmış sanırım (PP 35 LU SR HPR) bunu da tavsiye ediyorlar.