İŞTE KARŞINIZDA YENİ GOLF (GALERİ)

VW-Golf-e-Golf-Touch-Sitzprobe-1200x800-0a3ae85b57dde43b.jpg

Media özelliklerinde biraz geç kalsalar da çıtayı yine herkesin üstüne koymuşlar gibi gözüküyor.

1.5 TSI 130 PS motor yeni.

Yeni sürünme modu ile çalışacak. Gazdan ayağınızı çekince motoru tamamen kapatıp, elektrik ihtiyacını özel akülerinden karşılayacak bir sisteme sahip olacakmış. Bu da gerçek kullanım koşullarında en fazla 1 litre/100 km yakıt tasarrufu sağlayabiliyormuş.

ACC ile sıkışık trafikte dur kalk yapabiliyor.

Gidilecek yerleri telefondan doğrudan Golf e gönderip onun navigasyonu ile gidilebiliyor.

Bence çok yerinde iyileştirmeler yapmışlar. Artı yeni de bir motor kullancaklar ki buna makyaj bile denemez. Makyaj da yeni motor olması hayli iddialı.

Eğer bu Golf, DSG gibi bir takım kronik elektro-mekanik problemler çıkarmaz, çok büyük servis problemlerine yol açmaz ise, rakiplerine geçmiş olsun diyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
sis farlarini japon gozleri gibi cekik yapmislar hocam, led e guveniyolar herhalde r'da

beklenilen değişiklikler olmuş, mevcut golf aynı görünüme dışardan kavuşabilir, asıl olay içerde olacak belli ki, hayalet gösterge ve butonsuz (dokunmatik) multimedia ve jest sensörü ile farkını ortaya koyacak

şimdi sıra ötv yi ,donanımları ve fiyatı beklemeye geldi,bakalım doğuş ne kadar öpecek.....

Arkadaşlar lansman bitti. Malesef sadece Golf R'yi sadece dışarıdan görebildik. 1.5 litrelik motorların çıktığını öğrendik ancak beygir gücü ve tork ile ilgili bilgi sahibi olamadık. İçine ilişkin sınırlı bir görüntü görebildik ancak büyütülmüş ekran ve değişen direksiyon tasarımının dışında pek bir farklılık göremedim ben. Bunların dışında bir şeyler gören var mı? 

Bence beklenildiği gibi dış görünüşte çok fazla değişiklik olmamış, tampon ve far grubu değiştirilmiş, denildiği gibi içinde olan değişiklikler daha fazla göz dolduruyor, fakat bayiye gelecek araçlarda ve daha az donanımlı araçları da görmek lazım, tabi ki fiyatta çok önemli, hepimiz izleyip göreceğiz gelişmeleri. :'(

bu donanımda bir araç en az 1.5 tsi ile 150-160 binin üzerinde olur

O hayalet gösterge + dıscover pro nun yerını alacak yenı medıa unıtesı 10 bınden asagı olmaz gıbıme gelıyor 

Arkadaşlar lansman bitti. Malesef sadece Golf R'yi sadece dışarıdan görebildik. 1.5 litrelik motorların çıktığını öğrendik ancak beygir gücü ve tork ile ilgili bilgi sahibi olamadık. İçine ilişkin sınırlı bir görüntü görebildik ancak büyütülmüş ekran ve değişen direksiyon tasarımının dışında pek bir farklılık göremedim ben. Bunların dışında bir şeyler gören var mı? 
hocam o rline dı.. 

Merhaba arkadaslar uzun zamandir takipteyim forumu ama fazla yazamiyorum. paylaştığınız bilgilerden oldukca faydalaniyorum hakkinizi helal edin. 

Golf 7 makyajli ilk fotolar benden gelsin. Ben cok begendim :)

Screenshot_20161110-144041.png

Screenshot_20161110-144500.png

Screenshot_20161110-144620.png

Screenshot_20161110-144628.png

Geri
Üst Alt