İŞTE KARŞINIZDA YENİ GOLF (GALERİ)

Aylardir tartistik, fikirler yuruttuk, sonunda kavustuk :)  Gerci ben Agustos ayinda makyajsiz Golf ume kavustum ama OTV degisikliginden sonra gram pisman degilim :)  Son olarak gozumuz aydin diyeyim.

@Negatiwe hocam yeni far ve stoplari senin arabaya uygulasan bu sari r dan daha guzel olur :) özellikle stoplara bayildim.

vw-golf-7-facelift-vorstellung01.jpg

vw-golf-7-facelift-vorstellung03.jpg

vw-golf-7-facelift-vorstellung04.jpg

vw-golf-7-facelift-vorstellung05.jpg

vw-golf-7-facelift-vorstellung07.jpg

vw-golf-7-facelift-motorenpreise02.jpg

vw-golf-7-facelift-motorenpreise03.jpg

vw-golf-7-facelift-motorenpreise04.jpg

vw-golf-7-facelift-motorenpreise05.jpg

vw-golf-7-facelift-motorenpreise06.jpg

vw-golf-7-facelift-motorenpreise07.jpg

vw-golf-7-facelift-varianten01.jpg

vw-golf-7-facelift-varianten06.jpg

vw-golf-7-facelift-varianten02.jpg

vw-golf-7-facelift-varianten04.jpg

vw-golf-7-facelift-varianten07.jpg

vw-golf-7-facelift-interieur01.jpg

vw-golf-7-facelift-interieur04.jpg

vw-golf-7-facelift-interieur05.jpg

vw-golf-7-facelift-interieur06.jpg

vw-golf-7-facelift-interieur08.jpg

vw-golf-7-facelift-interieur09.jpg

vw-golf-7-facelift-interieur10.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yeni Led ler çok güzel ancak Golf de U led bir karizma yaratıyordu ve U led diyince insanın aklına direk Golf geliyordu. 
kesinlikle katılıyorum. U Led'ler golfe ekstra karakteristik katıyordu. Bu kadar kolay vazgeçmemelerini isterdim.

Ekran ve kadran emanetten katilmis gibi hele orta ekran android ekran gibi sonradan takilanlara benziyor ben hic begenmedim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aynen basit geldi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

piano black kokpit yerini biraz daha gri bir tonda olan bir kaplamaya bırakmış

dijital göstergeyi saymazsak medya ekranını dışarıdan satın alarak bu iç kokpite aslında erişebiliriz bizde (Golflerimize kıyıpta sök tak olsun istermiyiz tabiki hayır :)  )

Rline GTİ GTE bunlar sürekli karşılaştığımız modeller olmayacaktır.Bizi asıl ilgilendiren Golf Variantın olduğu resim diye düşünüyorum

genel itibariyle güzel ve sportif bir hava gelmiş, o oturaklı araç yerini biraz daha keskin hatlarla sportif bir araca bırakmış özellikle Rline GTI için.

Otv zammi ile makyajli kasanin dizel manueli 125bin bandini gecer sanirim

zevkler ve renkler tartışılmaz ama? golf 7 lerin kıymetini bilelim diyorum kısacası yeni makyajlı kasayı beğenmedim

Bence bir parmak bal sürmüşler ağızlara. Beklentiler düzeyinde ufak tefek oynamalar ile yenilikçi görünmeyi hedef alan bir değişim olmuş. iç dikiz aynası çerçeveli tekrardan şayet yanlış görmediysem. Arka led ve akan ışık şekli süper olmuş on far altı havalandırma biraz dinamizm katmış. Jant seçenekleri olması güzel 1.5 motor bence çok uyumlu olacaktır. on tampon rLine ve r karışımı bişi olmuş eh hadi diyelim. Ü led lerden sonra bu ledler çok da hoşuma gitmedi açıkçası.Media kısmı ise işlevsel olarak belki çok iyidir ama tasarım olarak biraz emanet düşüyor. Renk seçimleri ise bence olmamış ne o ticari araç gibi . İyisiyle kötüsüyle yenisiyle eskisiyle Golf Daima Golf . Daş Auto Golf [emoji16]

Aracını yeni almış olanları uzmeyecek bir yenilenme olması da Arkadaşlarımız adına beni sevindirdi.

Herkese selamlar olsun Golf bir Tutkudur.

One Life Live it.!!!

Arka Stop ve tamponunu taktırsam yeterli dedirtti bu makyaj :)

içerideki ekran piyasada satılan 10.1 inc android double din ekranlardan bi farkı olmamış, tam oturtamamışlar pek sevmedim.

Yeni ledler basit kalmış tabi canlı görmek lazım, gündüz ledleri çıplak gözle daha bi başka duruyor

dizel motordada bi değişiklik yok sanırım veya ben görmedim..

Golf her zamanki bildiğimiz gibi.. Çok çılgın olmuş, madrid jantların bir gelişmişi gibi duran jantlar da efsane .. mükemmel..Yeni almış olsam üzülürdüm tabi ötv gelmezse, Peki şimdi bu ötv zammı kesin mi?

O kırmızı renge o stoplar ne gitmiş öyle ya.. bayıldım makyaja..

Normal versiyon difüzor ve eksoz çıkışları nasıl acaba?

Geri
Üst Alt