İŞTE KARŞINIZDA YENİ GOLF (GALERİ)

Farları görür görmez hatırladım.....

Benim karşılaştığım ilk örnek ve belki de tarihte. ilk kez bile olabilir. :000073-medium:

Almanlar bu kez Çinlilerden kopyalamışlar.

Milimetrik kaymalar sanırım Çinlilerin telif hakkı iddia etmemesi için  :000043-medium:

Farları beğenenler Ali Experss mağazasından alabilirler daha şimdiden. 

images.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ben beğendim güzel olmuş ama bu full versiyondur.Önceki msjlarda yazıldığı gibi midline comfort higline ı görmek lazım.yine çokça göreceğiz çevremizde.Aracımdan çok memnunum güncel led stoplarda biraz ucuzlama olursa taktırabilirim sonra yola dewam.

2016 golf7 1.2 tsı comfortline manuel beyaz sürüş komfor ve ışık paket.

Otopark.com da aşağıdaki bilgilere yer verilmiş;

C segmentinin lider otomobili Volkswagen Golf, sonunda makyajlandı.

Makyaj operasyonuyla selefine göre daha ”premium” bir havaya kavuşan yeni Golf, yeni tampon tasarımı, yeni iç mekanı ve LED teknolojisi ile donatılmış yeni ön-arka farları ile otomobil tutkunlarını şimdiden heyecanlandırdı.

Dış tasarıma baktığımızda, yeni tampon tasarımı ve yeni LED ön-arka farlar dikkat çekiyor. Otomobilin ön tarafında, farlar dışında net bir değişiklik göze çarpmasa da otomobilin arka tarafında işler değişiyor. Özellikle arka farların tamamen LED olması ve tampondaki ”sahte” çift egzoz çıkışı, yeni Golf’e oldukça sportif bir hava katmış.

İç tasarım ise adeta Volkswagen’in teknolojik oyuncakları ile dolu! Ülkemizde ”hayalet gösterge” olarak anılan 12.3 inçlik yeni dijital kadran ve 9.2 inçlik dokunmatik multimedya ekranı, yeni Golf’e daha teknolojik ve modern bir hava katıyor. 12.3 inçlik dijital kadranın, Passat’ta kullanılandan daha büyük olduğunu belirtmekte de fayda var!

Yeni iç ve dış tasarımının yanında, segmentindeki birçok otomobilde dahi olmayan teknolojik donanımlar artık yeni Golf’ün opsiyon listesinde bulunacak. Adaptif Cruise Control, Çarpışma Önleme Sistemi gibi teknolojik donanımların yanında, Volkswagen’in ”Traffic Jam Assist” adını verdiği yarı-otonom sürüş özelliği, yeni Golf’e adeta sınıf atlatacak!

-Yeni Golf hangi motorları kullanacak?

Volkswagen’in, emisyon skandalından sonra yeni hamleler yapacağını hepimiz biliyorduk. Bunun ilk örneği de yeni Golf’te verilmiş oldu. Volkswagen’in açıklamalarına göre yeni Golf, 1.5 litre hacmindeki TSI motorları kullanacak. Yeni motorlar, Bluemotion ve TSI Evo adı altında iki versiyon ile karşımıza çıkacak. Ancak Volkswagen’in bir sürprizi var.

1.5 TSI Bluemotion motor, ekonomik olabilmek için Aktif Silindir Kontrol Sistemi’ni daha farklı kullanacak. Volkswagen’den yapılan açıklamaya göre; sürücü ayağını gazdan çektiğinde otomobil, motorunu tamamen kapatacak ve boşta ilerleyecek. Bu sayede 1.5 TSI Bluemotion, diğer 1.5 TSI motora göre 0.4 litre daha az yakacak! 4.9 litrelik karma yakıt tüketimine sahip 1.5 TSI Evo ise Aktif Silindir Kontrol Sistemi’ni kullanmaya devam edecek.

1.5 TSI Bluemotion, 130 beygir güce ve 200 Nm torka değerlerine sahip olacak. 1.5 TSI Evo ise 150 beygir güç ve 250 Nm tork sunacak.

Yeni Golf’ün güçlü versiyonları da üretilecek. Yeni Golf R hakkında bir bilgi olmasa da yeni Golf GTI hakkındaki detaylar şimdiden ortaya çıktı. Yeni Golf GTI, 2.0 litrelik TSI motorları kullanmaya devam edecek. Bu motorlar, 230 beygir ve 245 beygir olmak üzere iki farklı versiyon ile satılacak.

yeni 1.5 TSI motorlar: Bluemotion ve Evo

1.5 TSI Bluemotion motor Aktif Silindir Kontrol Sistemi’ni (ACT) daha farklı kullanacak. Sürücü ayağını gazdan çektiğinde otomobil, motorunu tamamen kapatacak ve boşta ilerleyecek. Bu sayede diğer 1.5 TSI Evo motora göre 0.4 litre daha az yakacak! 

1.5 TSI Bluemotion: 130 beygir ve 200 Nm tork.
1.5 TSI Evo: 150 beygir ve 250 Nm tork.
esas bu habere heyecanlandım işte  :('  bu arada 1.5'lerin sıkıştırma oranı 12.5:1 imiş  s=bigstar

Tanıtım yapılan araçlar

Golf R-Line

Golf GTE

Golf GTI

olduğundan üzülmek için biraz beklemek lazım. Çünkü tanıtımdaki halleri gırtlak dolu ve üst paketler.

Standart makyajlı Golf'ü de bir görmek lazım derim.

Bu arada büyük ekran severim ama orta konsoldaki ekran sadece sol tarafta tuşları olduğundan ve konsola tam uyumlu durmadığından aftermarket hissi uyandırdı bende.

Kendi aracımdaki U-Led farları bu yeni farlardan daha karakterli buluyorum, stopları beğendim ama akar sinyal dışında çok bir esprisi yok.

En güzel haber bence hayalet gösterge ve yeni motorlar.

Bu arada R-Line ön tampon gayet şık olmuş.

Açik konuşmak gerekirse 2013 lansmani yapilan golf highline daha estetik ve bütünleşik ve uyumlu bir araçti a dan z ye.

Teknolojik yeniliklere ben okeyim ama bu araç Mk8 golfün eksik hali gibi kaldi bana göre.

Tanitimdaki araç rline. Normal versiyon golflerimiz hala iş yapar. Bu araci hemen almaliyim neden beklemedim gibi bir yaklaşim oluşmadi bende. Ben daha kalburüstü daha manyak bir araç bekliyorum. Sanirim bu mk8 olur

Ancak bu araç yapmak için yapilmiş gibi. Kötü tabii ki de değil.

akar sinyal dışında beni cezbeden bir özellik göremedim

Bence efsane olmuş makyajla özellikle stoplar ve motorlar ,ön sinyaller çok hoş olsada bence eski uledler daha etkileyici bakıyorlardı ,yeni janlar ve yeni renkleri çok merak ediyorum... Hayalet göstergeler almak isteyenler için bence güzel oyuncaklar tabi muhtemelen pro versiyon ekranla birlikte almak gerekecek birde highline'a bu opsiyon alınabilir Türkiye'ye özgü.Umarım elektrikli golf ve gtd modelide gelir ama fazla umutlanmamak lazım.Bu golfü full opsiyonlu almak istiyorum :)

teaser_DB2016AU00940_large_4_3.jpg

307024214-2017-vw-golf-detayli-resim-galerisi.jpg

3070556784-2017-vw-golf-detayli-resim-galerisi.jpg

Ben bayıldım. Şimdi donanım paketlerini çok merak ediyorum.

Keşke o full led ön farlar ve arka stoplar highline da standart olsa, o zaman harika olur. Ben hayalet ekrana uçuk rakamlar isteyeceklerini düşünüyorum o yüzden beni çok heyecanlandırmadı.

Benim bir sonraki aracım bir Golf olacak inşallah :)

ben formülümü yazdım,

Golf + Rline Paket + Cam Tavan + Dynaudio = Mutluluk

Açıkçası zerre pişmanlığım yok, sadece dikkat çeken şey benim için akan sinyal ve hayalet ekran. Hayalet ekran olsa da olmasa da pek bir ifadesi yok benim için, media cihazı gerçekten sonradan takılma çin malları gibi duruyor katılıyorum bu konuda sizlere. Velhasıl kelam aracı alalı 10 gün oldu ve iyi ki almışım :)
Golf 8'i bekleyip görelim :)

değerli dostlarım.

ilk mesajımı yeniledim ve geliştirdim.

şayet anahtar kelime kısmına bir kaç kelime yazarsanız google aramalarında daha yükselebiliriz.

Mevcut Golf sahiplerinin elbette pişman olacağı bir durum yok.

Makyajlı halinde benim daha kötü oldu diyebileceğim hiçbir şey yok. U ledlerin olmaması da dahil. Ama zevkler ve renkler meselesi tabi.

Şu anki Golf ün tasarımı zaten çok iyiydi ve bu çok iyiyi bozmadan birşeyler eklemek de bence büyük başarı.

Golf Golf tür.

Hayali photoshoplara baktım.

Stokların formunu hiç kimse tutturamamış. Tüp Led olacağını söylemiştik ve doğru öngörülen kısmı burası

Full Led farları ben dahil herkes doğru tahmin etti. Hatta yapısının Passat ile aynı olacağını tahmin etmiştim, Yeni Tiguan'ın farlarına bakarak. 

Tamponlar GTI Club Sport ile e-Golf arası.

Petek ızgara güçlü bir GTI esintisi.

Vw başka sınıf otomobillerinde denenen ve tutan trapezoid yani geometriden ismiyle yamuk formlu egzozlar 

Dur kalk trafikte kontrolü bırakacağınız yarı otonom gelişmiş ACC

Yaya görüntüleme ve uyarı sistemi.

Google street, Google Earth görüntüleri ve anlık  trafik yoğunluğu göstergeli Navigasyon. 

Şimdiye kadar yalnızca premium sınıfta gördüğümüz acil durum arama ve haber sistemi.

Silindir kapatma yerine otomobilin motorunu tamamen kapatan yeni Bluemotion sistem entegrasyonu. Fren ve direksiyon için gereken elektrik aracın özel aküsünden sağlanacak.

Geri
Üst Alt