İŞTE KARŞINIZDA YENİ GOLF (GALERİ)

Yeni 7 ilerinin, eski 6 ileri yerine geldiği belirtiliyor. Bu önceden 6 ilerinin kullanıldığı GTI ve R'ı ilgilendiriyor olabilir, çünkü 300 ps araçla 150 ps araca aynı şanzımanı takacaklarını sanmam. Öngörülen 120-130 bin Tl bandında gelecek olursa bu fiyata kişisel tercihim 2. el 520i olurdu.

Hayal kırıklığı yaratan; daha doğrusu beklentilerimi boşa çıkartan durum lar da yok değil.  

Gece görüşü

Head-up Display 

170 beygirlik güç ünitesi 

Kum beji ergoActiveKoltuklar 

Moderatör tarafında düzenlendi:
golf-gl4722-section-cockpit-infotainment-1920x1080.jpg

Torpidonun kilidini neden kaldırdılar ki ?

Torpidonun kilidini neden kaldırdılar ki ?
golf'ümü ağustos'ta aldım ve topidoda kilit olayı yok yani makyaj  öncesinde kalkmıştı zaten hocam. sebebini bilemiyorum, belki fonksiyonunu gereksiz görmüş olabilirler. 

1.0 tsi motor geldi mi golf'e bu arada. bu konuda herhangi bir haber görmedim 1.5 tsi dışında yeni seçenek olarak..

Hayal kırıklığı yaratan; daha doğrusu beklentilerimi boşa çıkartan durum lar da yok değil. 

Belki opsiyon listesinde sunulur hocam? Opsiyon listesi açıklandı mı ki? Ben de bu ikili olsun çok isterim  acıktım

Çakarlı sinyal tarih olacak sanırım ön taraf için, aynı zamanda amerikan park. 
Tam aksine bir taraf sarı bir taraf beyaz yanabilecek ve çakarlı şekilde. Bu daha ilk düşüncem daha neler yapılır onlarla :D

Gece görüşü

Head-up Display 

170 beygirlik güç ünitesi 

170 olmasın bence, sonra mısır gibi patlayıp duruyorlar :)

150 iyidir, idare eder bizi sanki ;)

Yanlış mı gördüm yoksa?

anahtarın formu değişmiş gibi göründü bana.

Selamlar saygılar sayın üyeler. Aracın iç makyajını çok beğenmemekle birlikte mk8 için biraz vasat bırakmış olabilirler. Dışı güzel olmuş ama. Acaba yeni kasaya şöyle değişikler mi gelecek? Tabi biz bunları opsiyon ücreti + yeni kdötv ile alabilir miyiz bilmiyorum. Lakin böyle olacaksa mk8 makyajlıya göre beklemeye değer. İyi forumlar herkese.

İç ve Dış tasarım ve  diğer tüm yeniliklere dair en detaylı video

Moderatör tarafında düzenlendi:
Umarım geri vites lambası ile sis farları da led olmuştur.

Geri
Üst Alt