İŞTE KARŞINIZDA YENİ GOLF (GALERİ)

golf'ümü ağustos'ta aldım ve topidoda kilit olayı yok yani makyaj  öncesinde kalkmıştı zaten hocam. sebebini bilemiyorum, belki fonksiyonunu gereksiz görmüş olabilirler. 
Ekstra ucretle alinabilir olmasin[emoji13]

By me

Ekstra ucretle alinabilir olmasin
emoji13.png

By me
Aklıma şöyle birşey geldi. Belki de kilit kalktı ama kapılar kilitli iken açılmıyor olabilir torpido. Kilitsiz torpido sahipleri deneyebilir mi :)

Bence golf 8 e saglam bir giris yapmak icin sadece far , tampon ve multimedia kiti degisikligi ile gecis modeli olmus, golf 7 zaten cok begenilmisti, bu geri bildirimi iyi kullanip golf 8 e saglam bir giris yapacaklarini dusunuyorum, en iyi ihtimal ile 2018 e golf8 gelir :)

Anladığım kadarıyla adaptif hız sabitleyicinin gözü (ön bölge asistanı olarakta geçiyor) VW logosu içine alınmış.

Mevcut golf e göre hepimize iç geçirten en büyük fark sanırım arka stoplar olmuş gündüz farı konusunda U ledden vazgeçmemelerini çok isterdim ayrıca aracın standart versiyonlarını ve fiyatlarını görünce bence hiçbirimiz iç geçirmeyeceğiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Golf için makyaj pek alışıldık bir durum değil fakat artık far ve multimedya sektörü çok hızlı gelişiyor. 

Makyaj sonrasında

+ yeni gündüz ledlerini beğendim, u ledlerden daha iyi duruyor.

+ full led sürüş farları da çok önemli bence.

+ arka grupta noktalı led e karşı olsam da bu tasarımı beğendim. Kayan sinyal de bonus oldu. 

+ içerde piyano black e alternatif geliyor sanırım, sevindirici.

- sadece gizli egzoz ve ilgili tampon  düzenlemesini sevmedim, bu da sanırım normal versiyonlarda farklı olur.

/ 1.5 motor, otonom sürüş ve asistanlarla ilgilenmiyorum. Hayalet ekran yerine de klasik ibreyi tercih ederim. 

Tabi sonuçta bu özelliklerin sadece stop grubu standart olacak sanırım. Diğerleri opsiyonun opsiyonu olur. Hele full led far ve ekran ikilisine evin tapusunu ister bayiler!

Ben beğendim

Keskin hatlar devam ediyor

Bakışkar puslu

İçerisi salon ve kokpit zaten başarılı

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence golf 8 e saglam bir giris yapmak icin sadece far , tampon ve multimedia kiti degisikligi ile gecis modeli olmus, golf 7 zaten cok begenilmisti, bu geri bildirimi iyi kullanip golf 8 e saglam bir giris yapacaklarini dusunuyorum, en iyi ihtimal ile 2018 e golf8 gelir :)
2018 desek tüm bu makyaj falan 1 yıl için mi :) bence hayır.

bence mk8 2019 dan önce gelmez..

Sizce bu durumda golf 8'in gelişi gecikir mi dersiniz.

Geri
Üst Alt