Eski fiyatta%3 zubizi indirimi +%2 bayi indirimi vardı. Şuan eski fiyat üzerinden %1 gibi bir indirim var.Dünden bugüne tüm modellere % 3,46 zam gelmiş. Yıl sonu kampanyasıyla % 4,01 indirim yapmışlar. Yıl sonu kampanyası, ötv yi ortadan kaldırmış.
Ekli dosyayı görüntüle 8148
Ekli dosyayı görüntüle 8147
Bana kalırsa kıpırdamayın bile aracınızı sarın sarmalayın koruyunAllah maddi imkansızlık vermediği sürece hele ki bu kombinasyonda aracı en az 2 sene satmayı düşünmezdim.Aracınız değer kaybetmez merak etmeyin.Saygıdeğer hocalarım size bir kaç sorum olacak ben aracı 1 ay önce aldım
aracım 1.4 tsi act 150 hp Tornado Kırmızı
Highline +R line Dış paketi
Sunroof
xenon Farlar ve Led Gündüz Farları
Uzun Far Asistanı
14 yöne Ayarlanabilir Ergoactive Koltuklar
anahtarsız Giriş ve Çalıştırma
Geri Görüş Kamerası
Spor Süspansiyon
18 Durban Jantlar
Aracı geçen ayın 19 unda 112.500 liste fiyatı varken zamlardan hemen önce aldım bayi ve vw indirimleriyle birlikte 105.500 e aldım şimdi yeni makyajlı kasa yeni özellikler geldi
aracım ileride çok zarar eder mi ötv zammı devreye girdiğinde benim araç opsiyonsuz haliyle aldığım fiyatlara satılacak sıfırları sizce benim aracı ne kadar fiyata satmaliyim
aracımı yeni makyajlı kasa gelmeden elimden çıkarmalımıyım
sizden tecrübelerinize dayanarak beni bu konuda aydınlatmanızı rica ediyorum
İbrahim Bey golf sıfır araç alıp minimum 2-3 sene binip zarar edeni görmedim duymadım... Hatta kar yapıp satan çoğunlukta... SELAMLAR...Saygıdeğer hocalarım size bir kaç sorum olacak ben aracı 1 ay önce aldım
aracım 1.4 tsi act 150 hp Tornado Kırmızı
Highline +R line Dış paketi
Sunroof
xenon Farlar ve Led Gündüz Farları
Uzun Far Asistanı
14 yöne Ayarlanabilir Ergoactive Koltuklar
anahtarsız Giriş ve Çalıştırma
Geri Görüş Kamerası
Spor Süspansiyon
18 Durban Jantlar
Aracı geçen ayın 19 unda 112.500 liste fiyatı varken zamlardan hemen önce aldım bayi ve vw indirimleriyle birlikte 105.500 e aldım şimdi yeni makyajlı kasa yeni özellikler geldi
aracım ileride çok zarar eder mi ötv zammı devreye girdiğinde benim araç opsiyonsuz haliyle aldığım fiyatlara satılacak sıfırları sizce benim aracı ne kadar fiyata satmaliyim
aracımı yeni makyajlı kasa gelmeden elimden çıkarmalımıyım
sizden tecrübelerinize dayanarak beni bu konuda aydınlatmanızı rica ediyorum