hocam merak ettiğim konu bu araç için ödediğim miktar malum biraz yüksek 105 bin tl endişe ettiğim konu yeni makyajlı kasa veya golf 8 ileride aracın değerini çok kaybettirir mi eğer öyle bir durum olacaksa aracın sıfır fiyartı ben aldıktan sonra ötv zammı ve doğuş zamlarıyla birlikte 10 bin tl arttı aracı 105 e aldık üzerine 1-2 bin koyup satip makyajlı kasaya mı çevirsem nakitimi amacım elimdeki parayı koruyup güncel tutmak
Değerli Hocam.
Maalesef 2 bin lira ekleyerek makyajlı kasaya ulaşabileceginizi düşünmüyorum.
Otomotiv sektöründe hemen her yeni makyajlı modelde olduğu gibi eski olandan daha yüksek fiyatla gelecektir.
Hatta Opsiyonel donanimlara da ciddi zam bekliyorum.
Ayrıca yeni Full Led farların, active info display yani hayalet gösterge ve benzeri yeni donanımların opsiyonel olarak fiyatları ne olacak belli değil.
Ve kuşkusuz en ciddi yenilik yeni DSG ile 1.5 TSI ile 1.5 EVO motorların farkları ne kadar olacak?
Ben minimum farkın ÖTV ile birlikte EVO için 15 bin, 1.5 TSI motor için 10bin liradan aşağı olacağına ihtimal vermiyorum.
Gelelim sizin aracın şu andaki değerine.
Halen üretilen model olduğuna göre fiyat listesi üzerinden gidilebilir.
1.4 tsi act 150 hp Highline...104.800 TL
R line Dış paketi... 3.800 TL
Panoramik cam tavan (Sunroof )..3.100 TL
U LEDli gündüz farlı Bi-Xenon Farları....1.780 TL
Uzun Far Asistanı... 1.474 TL
14 yöne Ayarlanabilir Ergoactive Koltuklar..1.172 TL
anahtarsız Giriş ve Çalıştırma...1.050 TL
Geri Görüş Kamerası... 610 TL
Spor Süspansiyon + 18 Durban Jantlar 2.350 TL
.............................................................
Toplam: 120.136 TL
Şu anda ay sonu itibariyle alabileceğimiz maksimum indirim sipariş üzerine geldiği için %1 olsun: 118.934.
Fakat ikinci elde fiyata doğrudan etkisi eden opsiyon donanımları da göz önünde bulundurarak... koyu renkli olanlar dikkate alacaklarımız..
Bu son olacak fiyat....115.830
Kısacası 10 bin lira kârdasınız