Araba tavsiyesi

ZITIPASA

Katılımcı Üye

İsim
İbrahim
Araç
2024 Cupra Formentor, 1.5 TSI, Magnetic Gri
Arkadaslar uzun bir bekleyisin ardindan babam sonunda emekli oldu ve insallah bu ay icinde araba alacagiz benim gonlum golften yana ancak babam nissan qq almayi da tercihler arasina aldi , 120bin kusur butce var dizel ve vites secenegi manuel dusunuyoruz baska arac tavsiyesi olanlari da seve seve beklerim , cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim

Moderatör tarafında düzenlendi:
vw den şaşmamanızı öneririm bütçeniz iyi tercihi siz belirlersizni düz mü olur otomatimi dizel mibenzinlimi ama bir vw olmalı derim.

@arfkync cevabiniz icin tesekkur ederim ustadim , bende vw istiyorum dolu dolu bir golf ancak vw canli destege sordugumda Türkiye geneli hazirda dizel manuel,highline golf hic olmadigini soyledi bana siparis gecsek ne zamana ne fiyata gelecegini hic kestiremiyorum

@silvershadow babam emekli oldugu icin km cok olacak murat hocam bir de yillardir dizel kullandigimiz icin babamin ilk sarti  dizel olmasi 

@silvershadow onu da secenekler arasina ekliyorum murat hocam , peki passat comfortline a hangi opsiyonlari almak sarttir 

@silvershadow onu da secenekler arasina ekliyorum murat hocam , peki passat comfortline a hangi opsiyonlari almak sarttir 
Sanırım paranız ancak yetecek veya limitin biraz üzerinde olacaktır bu haliyle.

Passat comfortline Golf teki highline donanıma yakındır zaten ve gereken herşey zaten fazlasıyla vardır. 

Fakat; illa ki standart comfortline dan farklı olsun derseniz.

Led "High" farlar.

Led stoplar

karartılmış arka ve arka yan camlar

18" Dartford jantlar, 

Anahtarsız çalıştırma 

Ergoactive Koltuklar 

Olsa harika olurdu.

@silvershadow aynen murat hocam butcemizi asar bu opsiyonlarla hazirda olanlari bir sorayim ben canli destege

@yusuf o da secenekler arasinda yusuf hocam babam ona da bayagi ilgili en kisa surede audi bayiine ugrayacagiz gecen ugradigimizda fiyat verememislerdi otv zammindan dolayi

hocam tam sizin gibi bütce ayıran bir arkadaşım süperb diyordu acıkcası ben emin degilim ama tabiki bakmakta fayda var yine vw arabası okuduğum dergilerde mercedes e ile kıyasladılar mercedes E den iyi olduğu nu söylediler .. passat ve golf içinde sunu söyleyebilirim bizim evde 2 arabadanda var peder de bi eski kasa passat bende golf 7 passat ile golf arasında muazzam bir fark var saymakla bitmez ama donanım da cok önemli siz neyi önemli görüyorsanız ona göre alın ben donanımcıyım dır fulluk önemli benim için eger 1-2 sene binicekseniz full almayın zarar ettirir ama biniciyim diyorsanız ben doluluktan yanayım.. saygılar..

Geri
Üst Alt