Araba tavsiyesi

Vw canli destegin verdigi bilgi passat dizel,comfortline  aracta ellerinde kalmamis tiguan comfortline 1 tane cankaya dogus otoda varmis yarin onlarla gorusecegim telefondan

@ZITIPAŞA hocam kesinlikle comfortline passat öneriyorum, bagaj hacmiyle gidişiyle sizi her yönüyle memnun edecek bir araç, cam tavan ve led far ve stoplarla çok daha iyi bir seçenek olacağı inancındayım :'(

1) Superb = bence Passat'tan daha kullanışlı (efasane bagaj var 4 ceset rahat sığar)    :000043-medium:  

2) Passat  = Sınıfının en çok satan aracı  :000074-medium:

3) Mondeo = :En yakışıklısı :000177-medium: Passat'tan daha iyi konforlu olduğu söyleniyor.

Araç almadan test etmek gerekli, size ne hissettirdiği daha önemli bence. Test sürüşü yapın hocam babanızla birlikte. Hakkınızda hayırlısı  :000074-medium:

Bende bu maceraya, ötv kazığının bağladığı ay olan, Kasım ayı başında çıktım. 

BMW'ye gittik. 3.20 ied'nin 3 donanım paketiyle ilgilenirken ve öyleydi böyleydi derken zamanı geçirdik. Bmw'de saplanıp kaldık, diğer araçları da gözardı ettik bu arada. (2.el bir m.benz C, Tiguan, Honda-Crv, düşük bir ihtimal passat vs.)

Daha sonrasında, ötv haftasında, o tüm hafta yurt dışında olduğumdan, yokluğumu fırsat bilip ötv'yi kaptırdılar :)  , burda olsam yıl başından önce yapamazlardı :)  . Şaka bi yana, bi moral bozukluğu oldu tabi.

Bocalama evresinden sonra, eşimin yüksek araçları beğenmesinden (Bbenim de bir 4 çeker araç hayalim var aslında) dolayı Tiguan'a ve alternatifi araçlara bakmaya başladık.  (Highline olarak istediğim vw tiguanın 140 binleri bulduğu için, ve gönlümünde VW'e bu rakamları vermeye razı olmadığı için)

Sizin gibi Qashqai'ye baktık, hatta çok iyi gibi görünen 10. yıl versiyonu (tam dolu) 4 çeker, manuel 1.6 130 hplik dizeli 118.000 TL'ye verdiklerini duyunca baya heveslendim. Fakat kullanıcı yorumlarını okuyup, bu kadar eksileri olan (iç malzeme kalitesi, düzgün çalışmayan dokunmatik ekran ve navi'si, cam açma düğmelerinde ışık olmaması, iç aydınlatmanın 2006 megane ile aynı olması, çokta rahat olmayan koltukları vb. Benim göremeyeceklerimi kendi kullanıcı yorumlarından aldım) bir araca Golf gibi bir araçtan geçmek hiç mantıklı değildi. Şu an onu eledim. X-trail'de iç malzeme kalitesi olarak dışı büyütülmüş bir Qq .  Fiyatını da arttırdılar ki, hiç mantıklı bir seçenek değil bana göre. 

Hyundai Tuscon'u inceledim, Avrupa'lılara yakın toktukta ve tasarımda bir araç yapmışlar, kesinlikle hakları yenmez. Qq'den de daha heybetli, gösterişli parasını hakeden bir görüntüsü var. Tek kusuru benzinli olması, yakıt tüketiminin ağırlığı ve 4 çeker olmasından dolayı yüksek olması, 4 çekerinin izlediğim videolarda gördüğüm kadarıyla hakkını verememesi ( lastik tork ve çekiş dağılımında saçmalıyor, havadaki teker tutunamadığı halde dönüyor, yere tutunan tekerde tık yok) , çift kavramalı şanzumanın biraz zorlandığında yağı ısıttım, sağa çek beraber bi kahve içelim demesi gibi eksileri beni bu araçtan da soğuttu.

Crv'nin motor ve şanzuman artısı çok büyük ama fiyatı uçmuş durumda.

İşin özeti ben hala alacak araç bulamadım. Ara ara aklıma gelenleri yazarım. 

Araç seçim konusunda size de kolaylıklar dilerim.

Geri
Üst Alt